Canım belirtilerini yazar mısınCanım ben hamıleyım hayırlı olsun allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın. Adetin gecıkmısmıydı bu degerle
Valla eğer o gün yumutladıysam (23 ekim) 8 gün sonra bu değer çıktıCanım yumurtlamadan ne zaman sonra bu değer çıktı?
Ovulasyon testimi yapmştn canımValla eğer o gün yumutladıysam (23 ekim) 8 gün sonra bu değer çıktı
Üşütmüş olabilirsiniz, suyu az mı çok mu içiyorsunuz pekiKızlar benim ovulasyon testine göre Pazartesi adet olmam lazımdı o gün test yapmıştım çıkmamıştı hala adet olmadım bel agrım ve böbrek ağrım var neden olabilir
Hayır gecikmedi daha adetime 1 hafta var yani beklenen adet gününe, hayırlı uğurlu olsun sizinde hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Canım ben hamıleyım hayırlı olsun allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın. Adetin gecıkmısmıydı bu degerle
Hayır ovulaston testi yapmadım , bu ay açıkçası bu işin görev gibi olmasını bırakıp anın tadını çıkarmaya çalıştımOvulasyon testimi yapmştn canım
Yumurtladığını kendin hesapladın yani değilmi aynen o görev olayını bende duymuştum rahat olmak gerekiyormuşHayır ovulaston testi yapmadım , bu ay açıkçası bu işin görev gibi olmasını bırakıp anın tadını çıkarmaya çalıştımçünkü bi yerde okudum zevk alındığında spermlerin hızı artıyormuş yumurta bi koku salgılıyormuş işte onlar için yolu bulmak daha da kolaylaşıyormuş, benim tavsiyem görev duygusunu bi kenara bırakmanız.
benim adet takvimim var o takvime göre 23 ü gözüküyor yumurtladığım tarih ama dediğim gibi takip etmedim bu ay hatta o gün birliktelik yaşamamıştıkYumurtladığını kendin hesapladın yani değilmi aynen o görev olayını bende duymuştum rahat olmak gerekiyormuş
Anladım canım o zman son ilişkiden itibaren 8 gün oldu değilmi hayırlısı olsun tekrardanbenim adet takvimim var o takvime göre 23 ü gözüküyor yumurtladığım tarih ama dediğim gibi takip etmedim bu ay hatta o gün birliktelik yaşamamıştık
Anladım canım o zman son ilişkiden itibaren 8 gün oldu değilmi hayırlısı olsun tekrardan
Aslında gümde iki litre içmeye özen gösteririm üşütünce gecikir mi adetÜşütmüş olabilirsiniz, suyu az mı çok mu içiyorsunuz peki
Oh ne guzel allah saglıkla dogurmayı da nasıp etsınHayır gecikmedi daha adetime 1 hafta var yani beklenen adet gününe, hayırlı uğurlu olsun sizinde hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Belirti miCanım belirtilerini yazar mısın
Böbrek ağrınız bel ağrınız için üşütmeyi kastettim ama her şey etkileyebilir yediğiniz içtiğiniz bile hormonla alakalı olduğu içinAslında gümde iki litre içmeye özen gösteririm üşütünce gecikir mi adet
Amin hepimize :)Oh ne guzel allah saglıkla dogurmayı da nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?