• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız sizce gebe miyim?

Canım ben hamıleyım hayırlı olsun allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın. Adetin gecıkmısmıydı bu degerle

Kızlar benim ovulasyon testine göre Pazartesi adet olmam lazımdı o gün test yapmıştım çıkmamıştı hala adet olmadım bel agrım ve böbrek ağrım var neden olabilir
Üşütmüş olabilirsiniz, suyu az mı çok mu içiyorsunuz peki

Canım ben hamıleyım hayırlı olsun allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın. Adetin gecıkmısmıydı bu degerle
Hayır gecikmedi daha adetime 1 hafta var yani beklenen adet gününe, hayırlı uğurlu olsun sizinde hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Ovulasyon testimi yapmştn canım
Hayır ovulaston testi yapmadım , bu ay açıkçası bu işin görev gibi olmasını bırakıp anın tadını çıkarmaya çalıştım :eek: çünkü bi yerde okudum zevk alındığında spermlerin hızı artıyormuş yumurta bi koku salgılıyormuş işte onlar için yolu bulmak daha da kolaylaşıyormuş, benim tavsiyem görev duygusunu bi kenara bırakmanız.

Hayır ovulaston testi yapmadım , bu ay açıkçası bu işin görev gibi olmasını bırakıp anın tadını çıkarmaya çalıştım :eek: çünkü bi yerde okudum zevk alındığında spermlerin hızı artıyormuş yumurta bi koku salgılıyormuş işte onlar için yolu bulmak daha da kolaylaşıyormuş, benim tavsiyem görev duygusunu bi kenara bırakmanız.
Yumurtladığını kendin hesapladın yani değilmi aynen o görev olayını bende duymuştum rahat olmak gerekiyormuş

Yumurtladığını kendin hesapladın yani değilmi aynen o görev olayını bende duymuştum rahat olmak gerekiyormuş
benim adet takvimim var o takvime göre 23 ü gözüküyor yumurtladığım tarih ama dediğim gibi takip etmedim bu ay hatta o gün birliktelik yaşamamıştık

benim adet takvimim var o takvime göre 23 ü gözüküyor yumurtladığım tarih ama dediğim gibi takip etmedim bu ay hatta o gün birliktelik yaşamamıştık
Anladım canım o zman son ilişkiden itibaren 8 gün oldu değilmi hayırlısı olsun tekrardan

Hayır gecikmedi daha adetime 1 hafta var yani beklenen adet gününe, hayırlı uğurlu olsun sizinde hamileliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Oh ne guzel allah saglıkla dogurmayı da nasıp etsın :anneadayı:

Canım belirtilerini yazar mısın
Belirti mi :deli: ben şakır şakır adet oldum temizlendim sandım doktora gittim rahim kalınlaşması çıktı ve değerim 720 cıktı hamıleydım. Hıc belırtım olmadı desem yerıdır sadece cok üsüyodum tek belırtı bu :halay: dr gitmesem hamıle oldugumu anlamıcaktım. Sen bebek mı ıstıyosun gectımı adetın

Aslında gümde iki litre içmeye özen gösteririm üşütünce gecikir mi adet
Böbrek ağrınız bel ağrınız için üşütmeyi kastettim ama her şey etkileyebilir yediğiniz içtiğiniz bile hormonla alakalı olduğu için

Back