Bizim bakanlardan biri çıkıp da erkeklerle öpüşmeyin deseydi yobaz derlerdi
Bizim bakanlardan biri çıkıp da erkeklerle öpüşmeyin deseydi yobaz derlerdi
Amma uğraşıyorlar ben olsam sadece kadın çocukları kabul ederdim.
Sen eşitlikten yanaydın ama
okudum zaten yorumu ona göre yaptımOkuyup yorumlasanız keşke.Onu erkeklere,selamlaşma konusunda söylemiş.
Arkadaş da yukarıda açıklamış,demek ki adetlerinde erkek erkeğe öpüşerek selamlaşma yok.
Ayrıca normalde ırkçılığa son derece karşı olmama rağmen,özellikle toplu taciz olaylarını duyduktan sonra üzgünüm ama gayet de haklı buldum.Ha o mültecilerden birinin yerinde olsam belki biraz üzülürdüm bizi böyle gördükleri için,ama bir yandan da gayet iyi bir uygulama,yerleştikleri yerin kültürünü tanısınlar.Kimsenin kimseye rahatsızlık verme hakkı yok,hele ki taciz gibi bir konuda asla.O insanlar iyi veya kötü sonuçta size yardım ellerini uzatmışlar,karşılığı böyle şeyler olmamalı.
Avrupa kültürünü bilemem ama bizim ülkede deseler yobaz denirdi bizim kültüre göre.Erkeklere demiş yalnız erkeklerle öpüşmeyin diye. Avrupa kültüründe erkekler sadece tokalaşır...
Avrupa kültürünü bilemem ama bizim ülkede deseler yobaz denirdi bizim kültüre göre.
Adamlar egitim vermekte haklılar, çünkü kültür şoku yaşıyor mülteciler. Ama sanki Avrupa tacizden, tecavüzden münezzehmiş gibi davranmanın alemi de yok.
Dikkatimi çeken bir şey de şu oldu;
kadın kadına yanaktan öpüşülür. erkek-kadın yanaktan öpüşülür..... ama erkek erkege öpüşülmezwowowowooww haram wowowwow gay. Bu kültürün üzerine uzunca yazarım ama neyse.
Çıtlatayım yine de biraz; ya Avrupa olarak (ABD de dahil) sen hem böyle bir kültüre sahipsin hem de homofobik insanlara verip veriştiriyorsun, hem de başka ülkelere de vaaz veriyorsun, nesin sen salak mı?
İkinci bir mesele de hem kadınlar cinsel açıdan baskı yaşıyor de hem de böyle bir kültüre sahip ol. Neyse yaa anlayan anlamıştır zaten ne demek istedigimi. Böyle saçmalıklar düşman başına.
Allahım ya illa muhalefet olacaksın dediğim cümledeki espriyi bile anlamıyorsun ciddi ciddi açıklama bekliyorsunYine kel alaka olmuş. Bizim kültürümüzde erkekler birbirini öpünce vay ahlaksız denmediğine göre öpmemelerini söyleyene de yobaz denmezdi.
Allahım ya illa muhalefet olacaksın dediğim cümledeki espriyi bile anlamıyorsun ciddi ciddi açıklama bekliyorsun