- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
neden bu kadar cahiller???
haklisin, muslumanliktan degil hasa, dinimiz cok ustun cok dogru ama cahil muslumanlardan igreniyorum. gercekten...Cünkü aileler ne dini ne ahlaki dogru ögretiyor.
Erkek padisah gibi... iyi insan olmayi unutturuyorlar. Kizlara asiri baski erkeklere asiri serbestlik. Egitim bebekken basliyorya. Duygusal gelisim göz ardi ediliyor. Bir ton kitap okusa ne olur..
E valla sen hangi gozle bakiyorsun bu resme bilemem ama homofobik olmasam da bana da igrenc geldi bu opusme, her nerede yasiyorsam da farketmez.. Ayrica homoluk ile bir alakasini da kuramadim. Iranda homoluk affedilemez sonucta. Cirkin goruntu veren bir adet.. Uluorta milletin midesini kaldirmasalar bence de iyi olur yane.. Kendi ulkelerinde opussunler bol bol cok istiyorlarsa.. Orada millet alisiktir bunlari boyle gormeye. Biz degiliz.
Bu teze göre eşcinsellerin işlerinden olduğu, dövüldüğü, öldürüldüğü türkiye homofobik değil ama kendi yönelimlerini rahatça yaşadıkları, saklanmak zorunda olmadıkları hatta ve hatta resmi olarak evlenebildikleri avrupa homofobik öyle mi?
Seninle diyaloğa girmekten çok hoşlanmıyorum ama muhalefet edecem diye saçmalamanın dibine vuruyorsun bazen. Yazmadan duramadım.
Onların öpüşmemelerinin sebebinin homofobiden olduğunu sanmıyorum.
Mesela bir Amerikalıdan şöyle duymuştu benim akrabam."Kolunu yere paralel kaldır ve kendi etrafında dön.Burası insanların özel alanıdır ve kesinlikle işgal edilmesini istemezler."
Adamlar özel alana takık.O sınırların geçilmesini istemiyorlar sadece.
Bu yani ne homofobisi.Adamlar eşcinselliğe karşı değil ki ,evlenebiliyorlar,çocuk sahibi olabiliyorlar bile.
hay diline saglik cherry.Tam icimden gecenleri söylemissin.Acikcasi ben burada genellikle ortadogulu veya türk erkeklerini görünce ister istemez huzursuz oluyorum.Bu bir önyargi degil.insani bastan assagi süzüyorlar ama nasil bir suzme.bir de gruplar halinde geziyorlar.gel de tedirgin olma.
bazi milliyetcilik duygulari tez kabaran arkadaslar bunu irkcilik olarak görüyorlar ama kabul edin ki bu bir gercek.Yabancilar da da tabi ki taciz oluyor.Ama bir kiyaslama yapilirca coook acik arayla öndeyiz.Bunu her gün güzel ülkemizde tacize ugrayan kadinlarin sayisindan da gayet rahat anlayabiliriz.hic bos yere nefesinizi tüketip türk olarak hakarete ugradiginizi düsünmeyin.yazik ki gercek bu.
Kadınların aynı tepkiyi vermediğini nereden biliyorsunuz?Amerika'da mı yaşıyorsunuz?Ben de bundan bahsediyorum zaten.
Kadın-kadın yanaktna öpüşülünce bir şey yok...
Erkek-kadın öüpüşülünce bir şey yok...
Ama erkek-erkek yanaktan öpüşülüne woooow benim özel alanım. Neden sadece erkek-erkek öpüşülünce birden özel alan genişleviyor acaba? Ben de onu yazıyorum zaten. Niye mesela şu an batı medyasında özellikle ve özellikle erkek-erkege evliliklerin reklamı yapılır? Bunları da düşünmek lazım. Kadın-kadına ilişkilerin reklamına gerek kalmıyor çünkü halihazırda yeterince var, ama erkek-erkege olunca ekstradan bir şeyler yapıyorlar çünkü bu tastamam bir tabu.
Çünkü erkek egemen toplumda homoseksüellige bakış (homofobinin olup olmaması) erkekler arası ilişkiye ve toplumun bu ilişkiye bakışıyla ölçülür.
Mesela ortadoguda din olmasaydı, bu toplumlar çok daha kabullenir olacaktı homoseksüelligi. Ama o dönemlerin hükümetleri homoseksüelligin kötü oldugunu dikte etti ve bu yüzden tamamen dini görüş yüzünden homofobi vardır. Oysa kuytu köşelerde neler neler dönmektedir