Bahvanlar Diyar Paylam alan

kıslar burda bahçe adresilerimizi verelim
bahçelerimize puan verelim olur mu
böylelikle bahçe puanlarımız yükselir ve müşterilerimiz çoğalır varmısınız benim bahçemin adı gülüver
gülüver Oyuncusunun Bahçe sergisi

puanlarınızı bekliyorum kıslar

Arkadaslar yanliz ben bisiyi anlamadim satin alanlar ne için aliyorlar onu anlamadim....Ben alip napiyim yani dimi? henuz yetistirmeye basliyorum...?

selam kızlar....
bgn bahçeme bi girdim malum 4 gün bayram tatili ooo müşteriler epey birikmiş....
hemen yolladım onları..
patates soyucusu oluverdim gaariiii

Bende sonunda 7inci seviyeye ulasabildim. kaydirigubbakcemile2
Su kokleri kaldirmaya hirslandim ya bakalim paramiz yettigi kadar artik.

teşekkürler canım....

TOPLAM 12TANE GÖREV VAR ARKAdaşlar.
ben 5.görevdeyım 3000 domatesa istşiyor.elınızdekı urunbu satmayın görevlerde lazım olck.bideucuz urun bulursanız satın alın derim ben.mesela ilk başalrda kımsneın görevden haberı yoktu urunelrı ucuz ucuz< zatıyordu.şimdi herkes urunu pahalaştırdı.

1,,, 1000 marul
2... 2400 havuç
3.. 1800 salatlık
4,, 702 havuç 520 salatalık galıba kuyamdım.520 k.turp
5.. 3000 domates
6,, 1100 pattaes
7.. 5000 ıspanak
8.. 1500 aynısafa
9,, 300 patates 2400 sogan 500 kırmızı turp 600 slatalık
10 1500 papates
görev 10müş ben 12diye hatırladım bıan :)

1,,, 1000 marul
2... 2400 havuç
3.. 1800 salatlık
4,, 702 havuç 520 salatalık galıba kuyamdım.520 k.turp
5.. 3000 domates
6,, 1100 pattaes
7.. 5000 ıspanak
8.. 1500 aynısafa
9,, 1600 dmates
10,,,300 patates 2400 sogan 500 kırmızı turp 600 slatalık
11,,, 3000 domates 600 sagan
12..1500 patates

tskler canim, epey bi ekmemiz lazim anlasilan. zemuszemus
Ben birsuru domates sattim bilseydim satmazdim.

Benim en cok sinir oldugum gorevde okadar urun istiyorlar azicik para ve puan veriyorlar. lmaz:

selam kızlarrr bende 3 serverdeyimm bahçemin adı USTUN

Link: Alsebe Oyuncusunun Bahçe sergisi benim bahcemde bu henuz pek bisi yok :)))
canım oyladım bahçeni daha doğrusu yıldızlara tıkladım oldu herhalde ya birbirimizin bahçesini oylayalımm hoşş benim bahçe resmim yok henüzzz ama yaparım şimdi

nurtişşş yavru olmuyoo ya oylayamadımm acaba sen 1 serverdesin diyemii seni kontağada ekleyemiyommm

Kıss sen çokk yaşa Rabbim gönlünden geçenleri versinn tez saatte bana bu adresi verdin ya dedimki söyliyim kadrişe müsait olduğun da burayada bi liste yapsın görevlerle ilgili sonra okudum sayfaları son sayfaya yazacaktimmm kiiii arkidişimm yapmışşş zatenn sağol canım ellerine sağlıkkk kontağıda buldum gözümün önündeymişş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide kızlar görevleri yapmasak ne olurr çünkü biraz ucuza gidiyorr

Yaaaa benim bahceme birtane daha kostebek geldi, size de oldu mu bu? kötükedihüsokötükedihüso

Oyladim canim...

Yaa ben anlamadim satmamamizmi lazim sebzeleri ben hemen satiyorum para olsunda bahcedeki taslari temizliyim diye??

satmak karlı değil bence ilerkilevelerde para lazım olck cunku sevıye arttıkca urunler pahallasıyor emsela brokoli sarımsak kırmızıbıber bunlar pahalı sen server kaçtaydın .ben ucuz buolmazsam ne alıyorum nede satıyorum bıde görevler için elde stok lazım

Kızlar ben de bugün başladım bu oyuna.Saatlerdir ekip satıyorum.Satmamak mı lazımmışCADIARZU hem de sürümden kazanayım diye piyasa fiyatının altına verdimmafoldumben para kazanma hırsı bürüdü birden gözümü:icecream: neyse az daha biriktireyim bari.bu görev olayından daha haberim yok hala marulsatıcısıyım diye mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…