Bahvanlar Diyar Paylam alan

evet canım sevıye atladıkca gelck görevler sen ekmeye bıçmeye devam et.hangı serverdesın ben 3teyım ekelrsen alışverış yaprız

bide şunu merk ettım çıkan görevı yapmasak bı sonrakı görevgelirmi acaba mantıken gelmezçunku görev tamamlanınca sistem msj yolluyor .şimdi 3000 domates istiyor ama para vermiyor.

evet canım sevıye atladıkca gelck görevler sen ekmeye bıçmeye devam et.hangı serverdesın ben 3teyım ekelrsen alışverış yaprız

anladım canım ben de 3teyim adım da buradaki gibi kokohantes.Eklemeyi bilmiyorum şimdi oyundan çıktım zaten ama sen ekle istersen beni yarın alış veriş yaparız.

arkadaşlr bı arkadastan ögrendım azönce. gelen görevı tamamlamdan yenı görev gelmıyormu bıde 2görevarası 48saat olmalıymış

bi görevi tamamlamadan dr görevi vermiolar...
ben en son bronzlaşacak olan cücelere yardım etmiştim..
lan cücesin işte nerene brozlaşıon...

satmak karlı değil bence ilerkilevelerde para lazım olck cunku sevıye arttıkca urunler pahallasıyor emsela brokoli sarımsak kırmızıbıber bunlar pahalı sen server kaçtaydın .ben ucuz buolmazsam ne alıyorum nede satıyorum bıde görevler için elde stok lazım

Ben 1. server deyim..Birde sana oy veremiyorum linkinden bir kontrol et istersen???

Bahcemin yeni halide bu.... :))

http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=edit&user=6233819

oyladim canim...

Yaa ben anlamadim satmamamizmi lazim sebzeleri ben hemen satiyorum para olsunda bahcedeki taslari temizliyim diye??

tesekkür ederimm canım bende senin kini oyladımm kızar yazalım burdan bahçe sergilerimizi oylayalımm ne kadar çok oylanırsa o kadar çok müşteri geliyormuşşş

kızlar bende dün akşam başladım bu oyuna domates bişeycisiyim şimdi, travian diye bir oyun var biliyomusunuz ona benzettim ben ordada köy kuruyoduk bina felan, o yüzden çok kolay göründü birden, ha birde orda savaş vardı yağmalanıyodun sürekli, burda o da yok, çok hoşuma gittiiiii
adım beatrice, server 3 teyim

Nur bahçeni oyladım.
Alsebe ve bumuyani sizinkini oylayamıyorum ya bende bi sorun var ya da sistemde.:kedi:
Bi de sizin bahçeleriniz maşallah çok güzel ve büyük.
Şimdi daha 2 günlük bir oyuncu ve acemi olduğumdan birkaç sorum var
Bahçelerinizi temizlediniz mi?(benimki taş kütük yabani ot ne ararsan var daha pek param da yok)
Bİ de ne ekiyosunuz?Hala ekili gözüküyo da.Ben olunca hemen toplayıveriyorum

Ya ben galiba çok acemiyim:icecream:

Nur bahçeni oyladım.
Alsebe ve bumuyani sizinkini oylayamıyorum ya bende bi sorun var ya da sistemde.:kedi:
Bi de sizin bahçeleriniz maşallah çok güzel ve büyük.
Şimdi daha 2 günlük bir oyuncu ve acemi olduğumdan birkaç sorum var
Bahçelerinizi temizlediniz mi?(benimki taş kütük yabani ot ne ararsan var daha pek param da yok)
Bİ de ne ekiyosunuz?Hala ekili gözüküyo da.Ben olunca hemen toplayıveriyorum

Ya ben galiba çok acemiyim:icecream:

canım zman gectıkce musterıden gelen para çogalıyor ozman daha rahat kaldırısın taşı kutugu bahcenden ama yabanı otalrı kadırabılrısn okadardamı paran yok

X