Bahvanlar Diyar Paylam alan

nasıl oynayacağız kızlar ben üye oldum

canım oyuna gır cucesana anlatcak zaten yanı cucenın yanınd msj çıkıyor orayı dıkkatlı oku.ürünü ekcen biçccen sulucan okadr bıd egelen müşteriye ürün sat eger urune lınd eyoksa SANRA secenegını tıjkla urunu haızret ole sat müşteriyi geri gönderme bıde alıbabanın çiftiğindne değilde pazrdan al urunu daha ucuza oluyor hangı serverdesın bend eurun satabilşrm sana paranı bırden harcama

Kizlar 4uncu gorev var mi?
Ve sizler bahcivanlar dernegine uye oldunuz mu ne ise yariyor var mi bi faydasi?

Inanir misiniz 4 tane tasim kaldi sadece bir defa para cikti. kötükedihüso
Sizde kac defa para cikti herkeste ayni mi cikiyor?

Ne adi bir oyun yav butun taslarimi kaldirdim sadece bir kere para cikti.
Bu ne ayrimcalik anlamadim. kötükedihüsokötükedihüso

bendede birkere paar çıktı canım b arkadaşa 2kere paara çıkmış bıde bahce sergıne nekadr çokm puan gelırse oakdr çok öusterın oluyormuş bırbırmızın bahcesını puanalyalım arkadaşlr

bende yeni üye oldu marul satıcısıyım
ama uzu süreli bir oynu galiba ve öğrenmem zamn alıyo

bende yeni üye oldu marul satıcısıyım
ama uzu süreli bir oynu galiba ve öğrenmem zamn alıyo

aslında çok basıt bı oyun canım.urunu ekıckesın suluycaksın ve oldujtan sonra topluycaksıjn musterı gelır gunde 4 tane onalra urun satcaksın zatn onların ne istedıkelrı lişstede çıkıyor eger urun elınde yoksa gönderme musterıyı sonra secengını tıkla.urunu hazır et.

Ha tasin altinda para cikti cikacak derken taslari kaldirdim elimde para kalmadi kapimda musteri bekliyor.
Bende patates ve karnibahar ekmistim onlar da olana kadar ohoo olme essegim olme, mecburi beklicez artik.

kızlar salatalık görevini tamamladım şimdiki görev ne bilgisi olan var mı.....hiç bir yerde bulamadım ne olduğunu...

kızlar ya ben bezelye sayıcısıyım ama elımde bezelye yok ve havuc yok tohummu almam gerekiyo anlamdım

kızlar cok soru soruyorum ama pazarda nasıl satış yapcaz ben tohumu paramla aldım ama marullarım var elimde pazarda nasıl satcam anlamadım

mrb kıslar bende bahçedeyım server 1 de garipcingen nickim bende cok sevıyorum oyunu baslrda pek sarmadı ama soneradan azcık ılerleyınce zevklı hale geldı oyun delikafadulden

kızlar salatalık görevini tamamladım şimdiki görev ne bilgisi olan var mı.....hiç bir yerde bulamadım ne olduğunu...

marul havuç salalatlık görevı yaptım bende.
sonrasında karışık urun ıstıyor havuç kırmızı turp salatalıktı sanırım .adeti tam hatıralımıyorum ama500,700 çıvarı ydı.

server 3tekı arkadaşlrla alışverış yapabilirz pzar fıyatının altında satışlarımz vardır:)

Çok saçma geldi bana oyun...

bende server 2 deyim leydim bahcemin adı başta çocuk oyunu gibi geldi ama ilerleyince hoşuma gitti gerçekten güzel bir oyun patates soyucusuyum delikafadulden tavsiye ederim ferhunde seviceksin ilerleyince :dance:

Son düzenleme:

Selam,
Aşcımız yarın lezzetli köklapasını yapacak,
bunun için
702 Havuç, 520 Çilek ve
500 Kırmızı Turpa ihtiyacımız var.
Bunlar için sana 70,00 kL ödiyeceğiz.

Arkadaslar gorev alan arkadaslar buraya haber versinler de
diger arkadaslar da o goreve hazirlikli olurlar.
kaydirigubbakcemile5

Selam..Bende buraya bir baktiktan sonra meraktan uye olup oynamaya basladim kaptirdim kendimi.. :))) Içimde bir bahcivan gizliymiste haberim yokmus....:)))) Oyunu ogrenmeye calisiyorum ama gec buyuyor bu sebzeler yaaaa

Oyundaki Nick'imde Alsebe :))) Server 1 deyim...

Son düzenleme:
X