Bahvanlar Diyar Paylam alan

bamteli seninle aynı seviyedeyiz canım....
bende yeni ekdim artık yarın toplarım...
coinslerin tam olarak ne oldugunu bilmiorum ama paypal yada kredi kartınla alıosun heralde..
sahici para yani...
amaaaaaan boşver sen onları...

server 3teyim.
67,, küsür püanım patates soyucusuyum arkadaşlr urunu pazrdan almaktansa burda analsalım burdan alıp verelım bırbırmıze satarkewnde alırrkende daha karlı olur

Bende server 3 teyim canim, ama anlamadigim su taslari falan cekmek icin epey bir para gerekiyor onu elde edene kadar ohoooo. akannehir

süppermiş nickin sırnaşık şey

bende server 3 deyim :lepi:

bende server 3teyım arkadaşlr patates soyucusuyum bumuyani adım sizin ne kontaga ekleyelım bırbırmızı.
alışverişte yardımcı olalım pazrda satmktan ve almktan daha karlı

bide arkadaşlrilerki sevıyelrde görevler gelıyor emsela ilk görev 1000 marul istiyor.sonrakinde 2400 havuç istiyor

bende server 3teyım arkadaşlr patates soyucusuyum bumuyani adım sizin ne kontaga ekleyelım bırbırmızı.
alışverişte yardımcı olalım pazrda satmktan ve almktan daha karlı

tmm ekliyorum seni kontağa canım ben:kedi:

bide arkadaşlrilerki sevıyelrde görevler gelıyor emsela ilk görev 1000 marul istiyor.sonrakinde 2400 havuç istiyor

ben o görevi tamamladım 3. görev ise 1800 salatalıkmış kızlar haberiniz olsun a.s.

dün taşın birini temizlim dedim...
altın buldum yaaaaa..
ayy nası sevindirik oldum..

saol canım bilgilendirdiğin için..
bende marul stokluyorum...
allahtan bgn çarşambada otobüsle dgr tarafa geçip aynı safa çiçeğini alabildim yoosam epey beklicektim...

saol canım bilgilendirdiğin için..
bende marul stokluyorum...
allahtan bgn çarşambada otobüsle dgr tarafa geçip aynı safa çiçeğini alabildim yoosam epey beklicektim...

çiçekcide pahalı pazardan almanı öneririm yerimseniben

pazara tıkladığında ürün listesi diye bir yazı çıkıyor ordan aynı safaya tıklarsan kim en ucuza satıyor öğrenebilirsin kaydirigubbakcemile5

çiçekcide pahalı pazardan almanı öneririm yerimseniben

pazara tıkladığında ürün listesi diye bir yazı çıkıyor ordan aynı safaya tıklarsan kim en ucuza satıyor öğrenebilirsin kaydirigubbakcemile5

varya ben o pazara hiiçç bakmıom iiimi...
dur şunları yetiştirimde..
direk o pazara dalıcam...

varya ben o pazara hiiçç bakmıom iiimi...
dur şunları yetiştirimde..
direk o pazara dalıcam...

kesinlikle dalman lazım çiftlikten bir ürün alacağına pazardan 2 tane alırsın o fiyatlara ben bütün ürünleri pazardan alıyorum

Derenimmm :jeyyar:
Kardeşime gösterdim oyunu :1shok:
Oda oynamaya başladı :kedi:

merhabalar bende server 1 de domates dağıtıcısıyım
sağ üstte soru işareti var yardım bölümü orda ulaşılabilir seviyeler yazıyo ordan bakabilirisiniz seviyelere

Ooo tskler canim. opuyorumnanaktan

dün taşın birini temizlim dedim...
altın buldum yaaaaa..
ayy nası sevindirik oldum..

Canim bende okadar tas kaldirdim bende bi b*k cikmadi.
Sen nerden anladin altin oldugunu puanin falan mi yukseldi.

Ve bu arada su sulayiciyi geri alma imkanimiz yok mu ya cok isimi yariyordu kerata.

Ha kizlar birde ben ne yapiyorum eger bilgisayar basinda isem kisa surede ekilir seyler ekiyorum,
bi yere giderken kapatmadan once de uzun zaman alan seyleri ekiyorum ki ben gelmeye ekilmis olsun diye boylece zamanim bosa gitmiyor.

Ooo tskler canim. opuyorumnanaktan

Canim bende okadar tas kaldirdim bende bi b*k cikmadi.
Sen nerden anladin altin oldugunu puanin falan mi yukseldi.

Ve bu arada su sulayiciyi geri alma imkanimiz yok mu ya cok isimi yariyordu kerata.

arkadaşa sormuşsun ama ben cevap verim dedim

taşın altından ben 3 kere 50.00 Kök Lira buldum taşı kaldırınca orada yazıyor para buldunuz hesabınıza yüklendi diye bide altına benzer bi işaret çıkıyor yanında -tatlicadiarzu-

sulayıcıyı araştırma merkezinden parasıyla tekrar satın alabilirsin ama sulamanın çok büyük bir etkisi yok sadece %5 hızlandırıyor verimi ben almayacağım en geç yetişen ürünlerde bile mesela (sarımsak karnıbahar patates vs) bitkilerde bile sadece birer dakika hızlandırıyor verimi yerimseniben

X