Bahvanlar Diyar Paylam alan

günaydınnn bahçivanlarrrr...
9. görevde tamamdır.koyduk 200kl yi cebimize şimdi sıra 10. da.

yaf maşallahınız var sizin 7. görevi nasıl tamamladınız ıspanak oldu içim dışım ama hala 2.000 ıspanağa ihtiyacım var Çok üzgünüm çoook

valla ben bu görevlerde pazaryerinden ürün satın alıom..
yetişmelerini beklersem ooohoooooooooooooo

ayy bende parama kıyamıyorum yaa mafoldumben
2.rafı almak için 10.000.00 köklira biriktirmem lazım çünkü rafımda sadece 2 kavanozluk yer kaldı :sinifsinif:

yaf maşallahınız var sizin 7. görevi nasıl tamamladınız ıspanak oldu içim dışım ama hala 2.000 ıspanağa ihtiyacım var Çok üzgünüm çoook

bende 2-3 gece durmadan ıspanak yetiştirmiştim.ucuz yollu bulunca pazardan ve sözleşmeyle satında aldım.toparladık bir şekilde işte.sonrada o kdar merak ettiğim kuyuyu pazarsa 1250 ye sattım:kedi:

bende 2-3 gece durmadan ıspanak yetiştirmiştim.ucuz yollu bulunca pazardan ve sözleşmeyle satında aldım.toparladık bir şekilde işte.sonrada o kdar merak ettiğim kuyuyu pazarsa 1250 ye sattım:kedi:

iyi yapmışsın bende satıcam kuyuyu ekim alanımı daraltmasın kaydirigubbakcemile3

ben bu cumartesi birde yanlışlıkla sulama süresini kısaltmak için 5000 kl harcadım şehirde:sinifsinif:can sıkıntısından hep basardım o tuşa oda paran yok derdi dönerdim güzelim bahçeme.bu seferde el alışkanlığı basmış bulundum.5000 kl ye artık %5 değil %6 daha çabuk yetişiyor ürünler neee büyük fark ama di miakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Benim 1 Tane almak yerine gidipte yanlışlıkla 100 tane aldığım karnıbahar gibi olmuşş buda :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…