Hep ekip biçiyoruz ama bugün müşteri yok, gece birikecekler galiba
vereliniortak aynen bu konuda da sana sonuna dek katılıyorumya konu sahıbesı arkadasım konunu aktıfleştır bıraz mesela en baş sayfaya taktıklerı yaz görevelrı yaz kım hangı serverd eonu yazzz ee hadıııı
dımıa rkadasla rbu dediğim seyelr onemlı değilmi serverlerde bırbiirmiz daha kolaybulmnuş oluruz hep
hulya alakasız olck canım ama çifti çzigi topıkınd elsıte tutyroumya oraya donmemişsin orda bılgı verıısen lsıted eguncellemeayzaprız ttalım inş hamıleyım dıye yazarsın ole guncellerız :)
ahaaa benide yaz benide yazzzzzz.bugün adetim geçeli 15 gün oldu.çizgi hep tek hep tekkkkk:a015:
sudenazın actıgı çifti çzigi topıkıne bılgı yaz ordan eklerız canım.
Katılıyorum.ya konu sahıbesı arkadasım konunu aktıfleştır bıraz mesela en baş sayfaya taktıklerı yaz görevelrı yaz kım hangı serverd eonu yazzz ee hadıııı
dımıa rkadasla rbu dediğim seyelr onemlı değilmi serverlerde bırbiirmiz daha kolaybulmnuş oluruz hep
Süs puanı için süs bitkisi almak lazım deil mi? İlk ne alayım?gunde 4müşteri gelir zaten tabı sus puanın arttıkca musterı sayında artıyor 100 sus puanında 5 müşteri geliyor mesela
Adet gördüm ama yazmadım doğru yazayım.hulya alakasız olck canım ama çifti çzigi topıkınd elsıte tutyroumya oraya donmemişsin orda bılgı verıısen lsıted eguncellemeayzaprız ttalım inş hamıleyım dıye yazarsın ole guncellerız :)
Örgücü Oyuncusunun Bahçe sergisihulya bahcenın lınkını göndrmısısn ama olmaış canım puan verılmıyor
ya şu soğanla ıspanak ne zor büyüyo
bide iki günde büyüyenler varmış
neyse otları temizlemeye devam
ama taşları kaldırabileceğime hiç inanmıyorum
derencim hoşgeldin canım bu arada..
günün aydın olsun...