Bahvanlar Diyar Paylam alan

hulya alakasız olck canım ama çifti çzigi topıkınd elsıte tutyroumya oraya donmemişsin orda bılgı verıısen lsıted eguncellemeayzaprız ttalım inş hamıleyım dıye yazarsın ole guncellerız :)

vereliniortak aynen bu konuda da sana sonuna dek katılıyorum

bide ben sunu aypıyorum elımd eurunelrın bılıstesı var pazra bakıyorum eger o urun pazrda elıdmekı lıstedne daha ucuzsa 10tane alıyorum. urun sahıbı geri donuyorbana daha uyguna verıırm dıyormeselabölece daha ucuza urun akaptıyro8um ayda ben musterıye gıdyorum komısyon olayıkalmıyorama apzra çokurun çıakrmıyroum 10tane mesela müşteri alınca msj atıyroum ama görevelrı dusunerek urun satın.bu sabh çok urun sattım bıber broklılaızm omuck dedım yenı görevelrden habeırm yoktu cunku bılseydım s atmazdım

ahaaa benide yaz benide yazzzzzz.bugün adetim geçeli 15 gün oldu.çizgi hep tek hep tekkkkk:a015:

hulya bahcenın lınkını göndrmısısn ama olmaış canım puan verılmıyor

sudenazın actıgı çifti çzigi topıkıne bılgı yaz ordan eklerız canım.

yok be güzelim ben öylesine atladım konunun üstüne.bu aralar çok kararlıyım bebek gebelik ve bilimum kadın doğumsal konuların açılmadığı yerlerde takılmak istiyorum.2009 un ocak ayından bu yana 3 tüp bebek deneyimi bir dış gebelik ve dolayısıyla dış gebelik ameliyatı geçirdim.ama 2010 dan yinede çokkkk umutluyum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Katılıyorum.
gunde 4müşteri gelir zaten tabı sus puanın arttıkca musterı sayında artıyor 100 sus puanında 5 müşteri geliyor mesela
Süs puanı için süs bitkisi almak lazım deil mi? İlk ne alayım?
Adet gördüm ama yazmadım doğru yazayım.
hulya bahcenın lınkını göndrmısısn ama olmaış canım puan verılmıyor
Örgücü Oyuncusunun Bahçe sergisi
Üf..yapıyorum niye olmuyo yav

bumuyani diğer taktiklerini zor okudum canım çok mu hızlı yazıyosun, anlaşılmıyor?:kedi:

bende yeni başladım bu oyuna server 1 ama ne demek ben bunu anlamış değilim...birde ilk başladığımda pazarda marul havuç güzel satıyodum şimdi işler kesat...daha fazla nasıl satabiliriz

Bitki Alış fiyatı Alan Süs-Puanı
Ahşap Top 2.000,00 kL 1 6
Bahçe Cücesi 5 Coins 1 20
Havuz 25 Coins 4 99
Kaydırak 600.000,00 kL 2 399
Korkuluk 0,00 kL 1 50
Kulübe 1 12.000,00 kL 4 40
Kulübe 2 12.000,00 kL 4 40
Kulübe 3 12.000,00 kL 4 40
Kum Sandığı 150 Coins 4 599
Kuyu 1 2.499,00 kL 1 8
Kuyu 2 1.500,00 kL 1 5
Ocak 25 Coins 4 99
Oturma Alanı 46.000,00 kL 4 66
Süstaşı 6.000,00 kL 1 14
Taşçemberi 94.000,00 kL 4 80
Yürüme yolu 1 3.000,00 kL 1 10
Yürüme yolu 2 3.000,00 kL 1 10
Yürüme yolu 3 3.000,00 kL 1 10
Yürüme yolu 4 1.500,00 kL 1 5
Zen bahçesi 24.000,00 kL 2 30

100 süs puanın olduğunda müşteri sayısı 5 e çıkıyor.ama oda ucuzundan ucuzundan almaya kalkarsa ürünleri gitti bizim binlerce kl.
o yüzden ben süs ürünlerine hiçç bakmıyorum.hatta görevde kazandığım kuyumu bile pazarda sattım

Son düzenleme:
kadriye ben bu konu senin sanıyodum ondan sana ilk sayafaya azalım diyodum, aynı istekte sen de blununca anladım :sinifsinif:
siz tecrübelisiniz bu görevler neye göre geliyo yahu, ilk görev geldi sadece bana, kl mi biriktirmem lazım, level atlamam mı, napmam lazım gamyoncuiremsu

ya şu soğanla ıspanak ne zor büyüyo
bide iki günde büyüyenler varmış

neyse otları temizlemeye devam
ama taşları kaldırabileceğime hiç inanmıyorum

ya şu soğanla ıspanak ne zor büyüyo
bide iki günde büyüyenler varmış

neyse otları temizlemeye devam
ama taşları kaldırabileceğime hiç inanmıyorum

Ben de sinir oldum ya..Hadi otlar neyse taş, odun çok pahalı yav..Otlar gitti benim şükür.

bahçıvanlar günaydıınn......
soğana sarımsağa dionuz ama ileriki seviyelerde daha uzun süreli bitkiler yetişio..
kırmızı biber 2 günü buluo...

biberde birşeymi isoldecimm 336 saatte yetişen ürünler var akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…