- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
ya kızlar bısı sorcam daha üye olmadımda,
sımdı kayıt olurken server 1
server 2 server 3 dıyo
onlardan bırını mı secıp üye oluyoz yoksa sadece üye olup server 1 den mı baslıyozCADIARZU
kestane kebab acele cevap
arkadaşlr sanırım cougunuz farkjlı serverlerden yuenı uyelık almıssınz nnıye aynı serverden uyelık alamdınız tarlanın bırını yedekte tutardınız ordan asıl tarlaya urun transferı yaaprdınız böylece görevler ıcın urun bekmek zorunda olmazdınız
10 puan verdimopuyorumnanaktanUSTUN Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar bahçemin yeni resmii bu arada burada bahçesini yazan herkese bendeb ve eşimin bahçesinden 10 puan veriyorum bide foto yenileyince tekrar aynı bahçeye puan veriliyorr sanırım yenileyip yazın kızlarr oylayalım birbirimizi
10 puan da sanaopuyorumnanaktankate Oyuncusunun Bahçe sergisi
buyrun kızlar bahçemin son görüntüsü....
He he..beliyom ayıpsın:jeyyar:he bahce ekerim de tas atip kolum yorulmazmi:dilcikar:
bu aralar mesgulum, bir iki gün daha gecsin baslicam bahceye hele bi üye olam:icecream:
yardima gelirsin artik,
domatesi biberi benden al, tanidigiz sunun surasinda.
kizlar sizde gelin bosa gitmesin domat biber, ot ayiklamaya da beklerim hepinizisırnaşık şey
Sağol canımopuyorumnanaktancanım bnde server 3teuyım urun laızm olursa oyundn ulaş bana gönderirm ürünü. bahce adım bumuyani
10 puan da buraya verdimopuyorumnanaktan
Bu görev şeysi ney? Kısaca anlatsanız..Ben niye alamıyom mesela?teşekkürler bumuyani.aldım görevleri
yarını hele bı atlatayım üye olunca fıkırlerınızı alıcam gene.
sagolun kızlar
bu görev şeysi için birkaç seviye atlamak gerekiyor ama ilk görev 1000 marul o yüzden marullarını pek elden çıkarmamaya bak canım
Ana...tüh ya..:gitme: Araştırdım göremedim..Nerden öğreneceğim? Sadece görev demiş geçiştirmiş..Sen nerden öğrendin mesela?
sanırım 15.000 puana geldiğinde yani hasat yardımcısı olduğunda sistem mesajlarından senden 20kl ve galiba 50 puandı karşılığında 1000 marul istiyorlar.vadide gölün yanına doğru bir ok iniyor orda bekliyor seni cücelercokacimcoook bin marulu yemek için
ben oyunu çok yeniyken farketmişim ve erken üye oldum.benden 1000 marul istediklerinde pazarda marul 0.02 den satılıyordu çünkü herkez çok yeniydi.bayağı kar yapmıştım görevden.ama şimdi görevi tamamlamak için üstüne para bile verebiliyorsun.
cevo
Nakit: 5.081,35 kL
Küçükbahçivan
20 günde ulatığım skor budur hülyacımbuyrunnnnnnnnn
di mi ama nerdeeee o güzel mutlu günlerrrrr:icecream:evt cnaımya neydı omarulujn havucun , 0,01den gittiği gunler bdne uyunu çok yenıyken oynamaya başladım sımdı bılseydım marulları kacırmazdım
veriyorum alta bak:kedi:akannehir :1shok:
Taktik versene azıcıksengözlerimebaksanab
işte taktik budur.vereliniortakpuana kaznmak zor değilya onlıne oldugunuzzmana kısa surelı uurnelr ekın gece uzun saattli urun ekın bıde oyuna yenı başladıysanız hep ekın bıcın böylece urunelr için vakıt kaybı olmaz