Bahvanlar Diyar Paylam alan

istediğin servere kayıt yaptırabilirsin bizim çoğumuzun hem server 2 de hem server 3 te bahçeleri var.server 3 te hepimizin toplanabilmesi için bir yer açacak huuulya arkadaşyerimseniben

arkadaşlr sanırım cougunuz farkjlı serverlerden yuenı uyelık almıssınz nnıye aynı serverden uyelık alamdınız tarlanın bırını yedekte tutardınız ordan asıl tarlaya urun transferı yaaprdınız böylece görevler ıcın urun bekmek zorunda olmazdınız

öyle bir bahçemizde var tabiki ama benden uyarması çok yüklü miktarlardaki ürünü çok ucuza yada yanlızca 1 ürünü çok pahalıya satma.böyle iki arkadaşımın her iki bahçeside kapandı.

yarını hele bı atlatayım üye olunca fıkırlerınızı alıcam gene.
sagolun kızlar

10 puan verdimopuyorumnanaktan
kate Oyuncusunun Bahçe sergisi
buyrun kızlar bahçemin son görüntüsü....
10 puan da sanaopuyorumnanaktan
He he..beliyom ayıpsın:jeyyar:
canım bnde server 3teuyım urun laızm olursa oyundn ulaş bana gönderirm ürünü. bahce adım bumuyani
Sağol canımopuyorumnanaktan
10 puan da buraya verdimopuyorumnanaktan
teşekkürler bumuyani.aldım görevleri
Bu görev şeysi ney? Kısaca anlatsanız..Ben niye alamıyom mesela?
yarını hele bı atlatayım üye olunca fıkırlerınızı alıcam gene.
sagolun kızlar

Hadi beliyom.

Bu da benim bahçe
Örgücü Oyuncusunun Bahçe sergisi

bu görev şeysi için birkaç seviye atlamak gerekiyor ama ilk görev 1000 marul o yüzden marullarını pek elden çıkarmamaya bak canım

bu görev şeysi için birkaç seviye atlamak gerekiyor ama ilk görev 1000 marul o yüzden marullarını pek elden çıkarmamaya bak canım

Ana...tüh ya..:gitme: Araştırdım göremedim..Nerden öğreneceğim? Sadece görev demiş geçiştirmiş..Sen nerden öğrendin mesela?

Ana...tüh ya..:gitme: Araştırdım göremedim..Nerden öğreneceğim? Sadece görev demiş geçiştirmiş..Sen nerden öğrendin mesela?

sanırım 15.000 puana geldiğinde yani hasat yardımcısı olduğunda sistem mesajlarından senden 20kl ve galiba 50 puandı karşılığında 1000 marul istiyorlar.vadide gölün yanına doğru bir ok iniyor orda bekliyor seni cücelercokacimcoook bin marulu yemek için

Çok tatlı ya..Ne güzelmiş..Ama ben daha 6.000 lerdeyim..Neyse yaşayıp göreceğizgamyoncuiremsu

Son düzenleme:
ben oyunu çok yeniyken farketmişim ve erken üye oldum.benden 1000 marul istediklerinde pazarda marul 0.02 den satılıyordu çünkü herkez çok yeniydi.bayağı kar yapmıştım görevden.ama şimdi görevi tamamlamak için üstüne para bile verebiliyorsun.

bence bu oyunda urunlerı satmak karlı değil cunku görevlerde hep urünler lazım oluyor
lansor uyarın için tesekkurler canım dıkkate alıcam

evt cnaımya neydı omarulujn havucun , 0,01den gittiği gunler bdne uyunu çok yenıyken oynamaya başladım sımdı bılseydım marulları kacırmazdım

cevo
Nakit: 5.081,35 kL
Küçükbahçivan
20 günde ulatığım skor budur hülyacımbuyrunnnnnnnnn

puana kaznmak zor değilya onlıne oldugunuzzmana kısa surelı uurnelr ekın gece uzun saattli urun ekın bıde oyuna yenı başladıysanız hep ekın bıcın böylece urunelr için vakıt kaybı olmaz

ya konu sahıbesı arkadasım konunu aktıfleştır bıraz mesela en baş sayfaya taktıklerı yaz görevelrı yaz kım hangı serverd eonu yazzz ee hadıııı
dımıa rkadasla rbu dediğim seyelr onemlı değilmi serverlerde bırbiirmiz daha kolaybulmnuş oluruz hep

akannehir :1shok:
Taktik versene azıcıksengözlerimebaksanab
veriyorum alta bak:kedi:
puana kaznmak zor değilya onlıne oldugunuzzmana kısa surelı uurnelr ekın gece uzun saattli urun ekın bıde oyuna yenı başladıysanız hep ekın bıcın böylece urunelr için vakıt kaybı olmaz
işte taktik budur.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…