Bahvanlar Diyar Paylam alan

10'ar puan....
ne zor buu sarımsak patates yaa
yakında 2 günde yetişen ürünler olacak,ya da sarı erik gibi yaklaşık 6 günde yetişenler hazır ol...boshayallersmile

10 puan...
hayırlı olsun...
evet nasıl adınız bize de anlatın...

merhaba arkadaşlar.tek tek alıntı yapmadım.fakat binbir emekle hazırlanmış o güzelim bahçelerin her biri için ayrı ayrı 10 ar tane yıldız topladım gökyüzünden.hepsine de ışıl ışıl olsunlar diye taktım takıştırdım.sevgilerimle...opuyorumnanaktan

bende yıldız çok.tak tak bitmez.bu yüzden onar onar veriyorum.(daha fazla takamıyorum ne yazık ki)imkan olsa daha da fazla veririm.
bunlarda kızımla birlik de bizim bahçelerimiz.
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9904263
ay_parçası Oyuncusunun Bahçe sergisi
şems-i dilara Oyuncusunun Bahçe sergisi

Son düzenleme:
Lansor çok teşekkürler canım.30 dan sonraki görevleride öğrendik sayende canım.Sağol....

ılkim sanada çok teşekkürler canım.Bizleri düşündüğün için sağol.ıkinizinde ellerine sağlık...

Son düzenleme:

herbirine 10'ar puan...

canım nolcak lafı bile olmaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda :1hug:

:teytey: kızlar bakın ne keşfettim.kendi bahçelerimizi oylayabiliyoruz.nasıl mı?şimdi ben masumum dan alıntı yaptım ya,masumum benim mesajdan kendi bahçesini oylayabilir.mesela ben kendimize ait üç bahçeyi çağla67 arkadaşımın mesajı üzerinden oylayabildim.tamamen tesadüf eseri keşfettim.ilgincime gitti,pek şaşırdım valla ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3 zemuszemus sempatiksalakcinni ohaoldumsmile

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

Tüm bahçeler ve loncadaki bahçeler 10 puan arkadaşlar...

10 puan kizlar

caglacim bahcen sari sari ne güzel..günes gibi :)

bunlarda benimkiler ablalari

http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6211099
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

10 puan kizlar

caglacim bahcen sari sari ne güzel..günes gibi :)

bunlarda benimkiler ablalari

10'ar puan....opuyorumnanaktan

evet cerez ben de çok seviyorum ayçieçeklerinin görüntüsünü...3000 ayçiçiği görevim için ekmiştim silmedim bahçemin şimdiki hali karmakarışık....:kedi:
sen de 4 teki bahçeni temizlemişsin biraz kütük kalmış ...alkisalkisalkis

yok tatlim aslinda kütükler bittide ben yeni fotograf cekmedim.. iki tane nur topu gibi köszebegim kaldi bi .. onlarida ellemicem dedigim gibi..
köstebekavcisi oldum server 4 de.. sanki daha hizli yükseldi burda rütbem.. tecrübeden olsa gerek
kaydirigubbakcemile2

Evet canım haklısın oylanıyormuş ama ben kendime 9 puan verdim tam o an oğlum koluma değdi şans işte.

benim de aklımdan aynısı geçmişti,ne kadar çabuk temizlediniz diye...
evet galiba tecrübeyle oluyor mesela ben ilk başladığımda pazarda satış nasıl yapılır falan bilmiyordum bilseydim bir kısmını pazarda satar daha hızlı ilerlerdim,belki yazın bir bahçe daha alırım...
bence de kaldırmayın köstebekleri...

10'ar puan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…