Bahvanlar Diyar Paylam alan

10'ar puan...kaydirigubbakcemile5
ben zaten görevleri yapmıyorum artık ikinci bahçeyi aldıktan sonra yapıcam.çok ucuza gidiyo mallar içim içimi yiyo sonra :sinifsinif:
ben de artık eskisi kadar acele etmeyeceğim...
bazı görevler için müşterilerimi bekletir yeniden yetiştirir öyle verirdim,artık öyle olmayacak....
:eek:lmaz:
bazı görevlerin mantığına ise aklım ermedi,mesela 37.görev oturma bankı,ne biçim görev bu....
acaba görevi yazmayı mı unutmuşlar?
CADIARZU

10'ar puan...kaydirigubbakcemile5

ben de artık eskisi kadar acele etmeyeceğim...
bazı görevler için müşterilerimi bekletir yeniden yetiştirir öyle verirdim,artık öyle olmayacak....
:eek:lmaz:
bazı görevlerin mantığına ise aklım ermedi,mesela 37.görev oturma bankı,ne biçim görev bu....
acaba görevi yazmayı mı unutmuşlar?
CADIARZU

görevı unutmuşlardır kız hedıyesıdır o bank

kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae amanınnnn yav napcaz bu görevleri yaaa.yani şimdik görev mi yapacam,kafamçokkarıştı palmiye mi gönderecemkafamçokkarıştı yoksam müşterilerin istediklerine bakacam,kafamçokkarıştı ikinci bahçe için para mı biriktircem???:1shok: laelaelaelaelae delikafadulden amanın bana bişeyler oluyoooo-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ya bu görevleri yapıcaz da geç yapsak ne olurr valla kapının önü doldu yeni müşteriler gelmiyor görev yapıcaz diye paradan oluyomm verdiğide az puan zararına satış bende şu andan itibaren acele etmiycem göreve olunca veririm

ay ben önceden bıldımde noldu gul sevıyesıne gelemedım henuz ama gul görevım geldı kaç gundur bekliyor

evet canım öyleymiş okudum demin yazdıklarını yeni görevlerde ceviz falan var cevizde sarı erik gibi 10 güne yakın yetişiyormuşş hem ceviz ne zaman gelecek bize dediğin gibi sistem ot. gönderiyoo bakmdan hayır gidip pazardan alsak ekemesekte ama alamıyoruzda seviye yükselmeden

ya bu görevleri yapıcaz da geç yapsak ne olurr valla kapının önü doldu yeni müşteriler gelmiyor görev yapıcaz diye paradan oluyomm verdiğide az puan zararına satış bende şu andan itibaren acele etmiycem göreve olunca veririm

sanırım görevdekı amaç görev kralı oplabılmek.
ama bız zaten olmayızcı kırazfırlatan sevıyesine ulaşmış uyeler var 39 lu görevdeler nerdeyse bızdaha 22 23 24lerdeyiz

evet canım öyleymiş okudum demin yazdıklarını yeni görevlerde ceviz falan var cevizde sarı erik gibi 10 güne yakın yetişiyormuşş hem ceviz ne zaman gelecek bize dediğin gibi sistem ot. gönderiyoo bakmdan hayır gidip pazardan alsak ekemesekte ama alamıyoruzda seviye yükselmeden

görev gelınce baktım acaba gul alabılıyomuyum dıye ama yok alamıyorum tekliflere görunmuyo sevıyey gelemden kız 2gundur havuç ekmektn pc başındn kalkamadım yaa.şu saat oldu hala havuç ekıyorum

bunalrda benim bahceler

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

simdide loncayi puanlamaya gidiyorum
:eek:

Link: Alsebe Oyuncusunun Bahçe sergisi

Link: Alsebe Oyuncusunun Bahçe sergisi

BENIM BAHCELERI BURAYA KOPYELEMIYORUM SONUK KALMIS....

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

Buyrun arkadaşlar.Bu da benim it oynamış yonca tarlam....:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar az önce loncayı oylamayı bitirdim geldim buda son mesajımdan sonraki arkadaşlar hepinize onar puan inanmassanız bakın pointlerekaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae amanınnnn yav napcaz bu görevleri yaaa.yani şimdik görev mi yapacam,kafamçokkarıştı palmiye mi gönderecemkafamçokkarıştı yoksam müşterilerin istediklerine bakacam,kafamçokkarıştı ikinci bahçe için para mı biriktircem???:1shok: laelaelaelaelae delikafadulden amanın bana bişeyler oluyoooo-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae laelaelaelaelae

evet canım bahçivanlık baya zorlaşıyo giderek:1shok:

buda benim bahçem

caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi

kızlar az önce loncayı oylamayı bitirdim geldim buda son mesajımdan sonraki arkadaşlar hepinize onar puan inanmassanız bakın pointlerekaydirigubbakcemile3

evet canım bahçivanlık baya zorlaşıyo giderek:1shok:

buda benim bahçem

caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi

hepinize 10 puan kizlar..
ben en son 11. görevi yerine getirdim ve ikinci bahceyi alana kadar görev almamaya karar verdim.. müsterilerime yetisemiyorum yoksa.. beklesin görevler. kusura bakmasinlar..
:nazar:

kızlar kaç gündür uğrayamadım buraya.....perşembe gecesi ikinci bahçemi aldım....loncadaki kızların yardımıyla...ikinci bir bahçenin olması geçekten çok güzel....umarım sizde en kısa sürede kavuşursunuz....

şimdi borçlarımı ödüyorum....sonra palmiye yetiştireceğim bol bol....

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

X