10'ar puan...kaydirigubbakcemile5
ben de artık eskisi kadar acele etmeyeceğim...ben zaten görevleri yapmıyorum artık ikinci bahçeyi aldıktan sonra yapıcam.çok ucuza gidiyo mallar içim içimi yiyo sonra :sinifsinif:
10'ar puan...kaydirigubbakcemile5
ben de artık eskisi kadar acele etmeyeceğim...
bazı görevler için müşterilerimi bekletir yeniden yetiştirir öyle verirdim,artık öyle olmayacak....lmaz:
bazı görevlerin mantığına ise aklım ermedi,mesela 37.görev oturma bankı,ne biçim görev bu....
acaba görevi yazmayı mı unutmuşlar? CADIARZU
görevı unutmuşlardır kız hedıyesıdır o bank
kızlar sizlere vereceğim linkte bütün görevler var burdan yararlanabilirsiniz
Bahçivanlar Diyarı Görev Listesi
canım sen kaçıncı görevdesin?ben bugün 23 ü teslim edeceğim.bakalım giderek azalıyor bilinmeze yolculuk:hulya:
ay ben önceden bıldımde noldu gul sevıyesıne gelemedım henuz ama gul görevım geldı kaç gundur bekliyorcanım bende 23 yaptım yarın öğlen 24 yapıcam ürünlerim kazır önceden bilmenin yararlarıı
ay ben önceden bıldımde noldu gul sevıyesıne gelemedım henuz ama gul görevım geldı kaç gundur bekliyor
ya bu görevleri yapıcaz da geç yapsak ne olurr valla kapının önü doldu yeni müşteriler gelmiyor görev yapıcaz diye paradan oluyomm verdiğide az puan zararına satış bende şu andan itibaren acele etmiycem göreve olunca veririm
evet canım öyleymiş okudum demin yazdıklarını yeni görevlerde ceviz falan var cevizde sarı erik gibi 10 güne yakın yetişiyormuşş hem ceviz ne zaman gelecek bize dediğin gibi sistem ot. gönderiyoo bakmdan hayır gidip pazardan alsak ekemesekte ama alamıyoruzda seviye yükselmeden
bunalrda benim bahceler
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi
simdide loncayi puanlamaya gidiyorum
Link: Alsebe Oyuncusunun Bahçe sergisi
Link: Alsebe Oyuncusunun Bahçe sergisi
BENIM BAHCELERI BURAYA KOPYELEMIYORUM SONUK KALMIS....
selam kızlar işte bahçelerim
usimal Oyuncusunun Bahçe sergisi
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
Buyrun arkadaşlar.Bu da benim it oynamış yonca tarlam....:roflol::roflol::roflol::roflol:
kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae amanınnnn yav napcaz bu görevleri yaaa.yani şimdik görev mi yapacam,kafamçokkarıştı palmiye mi gönderecemkafamçokkarıştı yoksam müşterilerin istediklerine bakacam,kafamçokkarıştı ikinci bahçe için para mı biriktircem???:1shok: laelaelaelaelae delikafadulden amanın bana bişeyler oluyoooo-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae laelaelaelaelae
kızlar az önce loncayı oylamayı bitirdim geldim buda son mesajımdan sonraki arkadaşlar hepinize onar puan inanmassanız bakın pointlerekaydirigubbakcemile3
evet canım bahçivanlık baya zorlaşıyo giderek:1shok:
buda benim bahçem
caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi