Bahvanlar Diyar Paylam alan

ha çağla şu pazarda ki coınsler varya onlardan alıp premıum üye olunabiliyo mu sulamak beni çileden çıkarıyoda cüce almayı düşünüyorum

istesinler.. ne yapalim .. ikinci bi raf almakdan iyidir.. gecinip gideriz böyle..elimiz mahkum
:gitme:

gecmis olsun baskanim..acil sifalar
:teselli:

sanada gecmis olsun cagla..

sağol canım.geçsede rahatlasam hakikaten artık yaaa:sinifsinif: popom delik deşik oldu iğnelerden:nazar:

opuyorumnanaktan iyi geceler kızlar.ben geldimm.hastamı oldunuz.ay ay ay kıyamam ben size.alın bakalım sıcak sıcak için çorbanızı ve çayınızı.inşallah en kısa zaman da iyileşirsiniz.
tea.gif

toyga-corbasi.jpg

opuyorumnanaktan iyi geceler kızlar.ben geldimm.hastamı oldunuz.ay ay ay kıyamam ben size.alın bakalım sıcak sıcak için çorbanızı ve çayınızı.inşallah en kısa zaman da iyileşirsiniz.
tea.gif

toyga-corbasi.jpg

harikasın ya ne güzel görünüyolar özelliklede çorbaa cokacimcoook

geldim canım...
evet o coin alınan yerden coin değiştire basınca oluyormuş ama ben daha hiç coin almadım...

Son düzenleme:
benim ufaklık yüzünden pek giremiyorum,ekeceklerim var.ama lakin uyandı kerata.geldim vede hemen gidiyorum.tüm bahçeleri oyladım.hepinize sevgiler,bol hasatlar kolay gelsin.opuyorumnanaktan :eek:

istesinler.. ne yapalim .. ikinci bi raf almakdan iyidir.. gecinip gideriz böyle..elimiz mahkum
:gitme:

gecmis olsun baskanim..acil sifalar
:teselli:

sanada gecmis olsun cagla..

teşekkürler..

teşekkürler burfur...

ama şöyle bişey cüce için ne kadar istiyolar henüz onuda bilmiyorum bide çatladığım bi nokta daha var ikinci bahçelerde mi ot taş dolu olacakk :Saruboceq: umarım hayır der biri umarım

akannehir olamaz ya olamazzzz ohaoldumsmile bari çim biçme makinası falanda koysalarmış şu oyuna otlar çok fazlaa

unuttum canım ya...
halbuki o kadar patates ekerken canım çıkmıştı...

yarın 2010 sarımsak görevim gelir...
bende daha 1000 tane bile yok...
:nazar:

X