Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammmm kizlar dün gece bahcem calindi hemde kardesim tarafindanmafoldumben
sifremi kirip bütün parami calmis bide üstüne üsztlük kendi paramla bana tam 3 tane köstebek alip yollamisakannehir
ama aptal kardesim kendi sifresini degistirmeyi akil edemeyince bende girip önce onun sifresini degistirdim sonra bütün parami aldim rafta ne kadar sebze varsa hepsini 1 kurusa kendime yolladim 3 tane havuc ile 3 tane marul biraktimkaydirigubbakcemile3 sonra tekrar eski sifresini koyup bahcesini verdim:roflol:
simdi geceden bu yana bana özür mesajlari atiyo:mymeka:
aa görmedım canım nezman yazdın keske yollasaydın şimdi lazım değil artık sğl çilek ekmiştim topladım az önce marul ektım .cay yaparken marul ektım gittim geldim mutfaga :)
şimdide eşimin yanına gidiyorum içeriye
görevler nasıl gidiyor görev 15 i tamamladım bende.
ya görevelrde hırs yaptım ben nedense görev gelmeden urunlerı haır etmeye calkışıyorum sırada 2000 patates var sonrası 4400 çılke patateslerım hazır çılek ekıyorum şimdide.
30akadr görevelrı bılıyoruz ya rahat oluyor sonrasında anaprız bılemıyorum
aslında jeanvander mı ne ole bi uye varya en yuksek değerlendirmelerde ust sırada olan bı oyuncu.
o bılıyor görevelrı ben onun loncasındayken lonca başkanıydıya isteyene 30dan 100 e kadr görevelrı gönderebilirm demişti. gecen msj attım gönderır mıısn dıye tınlamadı bile beni :)akannehir
anammmm kizlar dün gece bahcem calindi hemde kardesim tarafindanmafoldumben
sifremi kirip bütün parami calmis bide üstüne üsztlük kendi paramla bana tam 3 tane köstebek alip yollamisakannehir
ama aptal kardesim kendi sifresini degistirmeyi akil edemeyince bende girip önce onun sifresini degistirdim sonra bütün parami aldim rafta ne kadar sebze varsa hepsini 1 kurusa kendime yolladim 3 tane havuc ile 3 tane marul biraktimkaydirigubbakcemile3 sonra tekrar eski sifresini koyup bahcesini verdim:roflol:
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
galiba bu defa oldu
herkese iyi geceleri, bahçeleri oyladım kızlar...lonca da dahil...
bumuyani çok hırslı gördüm seni...ne güzel görevleri önceden hazır ediyormuşsun...ben artık ağırdan alıyorum
ikinci bahçeyi aldıktan sonra yaparım ....hiçbir kazancı yok ki görevlerin....
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
inci mercan Oyuncusunun Bahçe sergisi
arkadaşlatr benim bahçemide oylarmısınız
ben lınkı olanlara verdım
herbikeslere 10 puan..loncada puanlandi ayriettensositososito
sırnaşık şeysırnaşık şey kardesin kendi kazdigi kuyuya kendisi düsmüs desene..delikafadulden
buda benim bahcem gamyoncuiremsu
cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi
small_gardener Oyuncusunun Bahçe sergisi
lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
bunlarda benim bahçelerim kızlarbuyrunnnnnnnnn
zengın adamın halı baska oluyo tabü-tatlicadiarzu-bende ikinci bahçeyi aldıktan sonraya bırakmıştım ama sonradan bir şevk geldi tekrar yapmaya başladım:hooray: bakalım nereye kadar gidecek bu görevler merak şeetttimCADIARZU
sımdılık hallettım o sorunusositosositosen oyunda raf meselesini mi sormuştun bana aplam?
bi üzüldüm bi üzüldüm sorma:sm_cool:anammmm kizlar dün gece bahcem calindi hemde kardesim tarafindanmafoldumben
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
işte bahçemin son hali kızlar
herkese iyi geceler...bol hasatlar....server 1 de ilk palmiyemi yolladım....ürünleri yetiştirmeye devam....
işte bahçem...
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
small_gardener Oyuncusunun Bahçe sergisi
bunlarda benim bahçelerim kızlarbuyrunnnnnnnnn
rüya26 Oyuncusunun Bahçe sergisi
bqhçemin son hali
mafoldumben mafoldumben mafoldumben bahçeme köstebek gelmişşşş:gitme: :gitme:
hoşgeldina.s. ben yeğenlerimilkilerle beraber 5 bahçe yürütüyorum.sende yürütürsün birlikte aç bence:lepi:bende geldim hanimlar..
kizimi uyuttum..esim calisiyor..bahcemdede ispanaklarim yetisiyor.. 2 saati var daha.. ne yapcam ben simdi ?? acaba server 2 den bi bahce daha mi acsamki??fisfisfis
mafoldumben mafoldumben mafoldumben bahçeme köstebek gelmişşşş:gitme: :gitme: