Bahvanlar Diyar Paylam alan

aynısafa vardı karnıbahar çilekve kırmızı turptu sanırım.sende birgiriş çıkış yapsana bakalım senin müşteri ne isteyecek????

aynısafa vardı karnıbahar çilekve kırmızı turptu sanırım.sende birgiriş çıkış yapsana bakalım senin müşteri ne isteyecek????

aaa müşteri giriş çıkış yapınca mı geliyor, yeni bişi daha öğrendik :hulya:

ben şimdi havuç sattım
ama çok fakirim
bi ot çekecek param bilem yok
hasatı toplıyım oyundan çıkıp bidahamı giriş yapıyım
yoksa onlar gelirmi

ya şimdi ben buna satmıyim dimi 100 marul pazarda 7 kl satarım zaten, boş göndersem müşteri azalır mı

Selam fıstıklar..
Şu anda oyuna kayıt yapmak üzereyim, hangi serverı öneriyorsunuz bana bakalım? Hangisini seçeyim, ha bu arada seçebiliyorum galiba değil mi?

ben şimdi havuç sattım
ama çok fakirim
bi ot çekecek param bilem yok
hasatı toplıyım oyundan çıkıp bidahamı giriş yapıyım
yoksa onlar gelirmi

saat birden sonra sattıysan canım o havuçları girip çıkmana gerek yok artık sıradan belirsiz saatlerde gelir onlaryerimseniben

ya şimdi ben buna satmıyim dimi 100 marul pazarda 7 kl satarım zaten, boş göndersem müşteri azalır mı

bunada cevap vereyim öyle gideyim hihoyyyt
baktın çok ucuza kapatacak malları hayır de yolla sen bunu yollasanda gelmesi gereken 3 müşterin gelecektir gün içinde :lepi:
bunu yolladığın diye diğerleri gelmemezlik yapmıyor kaydirigubbakcemile5

Selam fıstıklar..
Şu anda oyuna kayıt yapmak üzereyim, hangi serverı öneriyorsunuz bana bakalım? Hangisini seçeyim, ha bu arada seçebiliyorum galiba değil mi?

serverler aynı anda açılmadıysa yani 3. server yeniyse, çok fazla ileri giden olmamıştır, ezik olmayayım düşüncesiyle 3. server a girdim ben

çok teşekkür ederim cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…