:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ay daha demin ki konuda msjına cevap yazcaktım da çok kalabalık orası, kaynıyodu
:roflol: :roflol: :roflol:
o hanfendü, hamileymiş bakireymiş, klomen iğnesi olmuş da sonra da tüp bebek yapmışlar hiç smear felan olmamış, sadece idrar kan gaita testi yapmış doktoru :roflol: :roflol: :roflol:
sonra iğneyle enjekte etmişler, doktor demişki zarın esnek bişi olmadı, üstelikte tek yumurta, çünkü eşiyle o öyle istemiş, oda tutmuş hamileymiş şimdi domuz gribinden bebeğini korumak için ele sürülen temizlik jellerini bi yerine sürmüş, yanıyomuşta onu soruyor, ay ne uzun yazdım :roflol: :roflol: :roflol:
bende kk sayesinde bahçıvanlar diyarı ile tanıştım ve çok sevdim oyunu a.s
bu da benim bahçem nightwish Oyuncusunun Bahçe sergisi
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
millet deliye hasret biz akıllıya ya rabbim daha nelerini görecez bakalım burada:uhm: ben boşuna onca acıları çekmişim megermafoldumben bak bu iş o kadar kolay oluyormuş.dur ben bir gideyim sorayım nerde kime yaptırmış banada yazık yawww orda yaptırırız bari bizde:roflol: :roflol: :roflol:
ay daha demin ki konuda msjına cevap yazcaktım da çok kalabalık orası, kaynıyodu
:roflol: :roflol: :roflol:
o hanfendü, hamileymiş bakireymiş, klomen iğnesi olmuş da sonra da tüp bebek yapmışlar hiç smear felan olmamış, sadece idrar kan gaita testi yapmış doktoru :roflol: :roflol: :roflol:
sonra iğneyle enjekte etmişler, doktor demişki zarın esnek bişi olmadı, üstelikte tek yumurta, çünkü eşiyle o öyle istemiş, oda tutmuş hamileymiş şimdi domuz gribinden bebeğini korumak için ele sürülen temizlik jellerini bi yerine sürmüş, yanıyomuşta onu soruyor, ay ne uzun yazdım :roflol: :roflol: :roflol:
cicim sen bakiremisin, yanlış yaptın baştan kocana elletmiycektin suç sende naniknanik
ay bide tüp bebek istedik biz diyor yaaaaaa
insanin cocugu dogal yoldan olmazsa tüp yapilir kadin biz istedik diyordelikafadulden
yeminle yorumlarini okudukca yarildim pc basinda:roflol:
insanin cocugu dogal yoldan olmazsa tüp yapilir kadin biz istedik diyordelikafadulden
cicim sen bakiremisin, yanlış yaptın baştan kocana elletmiycektin suç sende naniknanik
şişttttt konuyu dagıtmayın bakem.
hulya ınsan lınk mınk verır bızde okuruz dımı hangı konu:dilcikar:
ha ne dıcedım köstebek nurıyı buldum sonunda.
bıde hedıyede yollabılıyomusuz emme bır hafta sora sılınıyomus degmez ya sılınıcek seye para vermeye dedım
aksi abla konuyo fena daldı çıkamıyo heralde -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
ben gideyim loncama puanlarımı vereyim bari.yoksa bu konu beniakannehir
süfü yorumumu okundunmu lakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?