• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

ay daha demin ki konuda msjına cevap yazcaktım da çok kalabalık orası, kaynıyodu
:roflol: :roflol: :roflol:
o hanfendü, hamileymiş bakireymiş, klomen iğnesi olmuş da sonra da tüp bebek yapmışlar hiç smear felan olmamış, sadece idrar kan gaita testi yapmış doktoru :roflol: :roflol: :roflol:
sonra iğneyle enjekte etmişler, doktor demişki zarın esnek bişi olmadı, üstelikte tek yumurta, çünkü eşiyle o öyle istemiş, oda tutmuş hamileymiş şimdi domuz gribinden bebeğini korumak için ele sürülen temizlik jellerini bi yerine sürmüş, yanıyomuşta onu soruyor, ay ne uzun yazdım :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

millet deliye hasret biz akıllıya ya rabbim daha nelerini görecez bakalım burada:uhm: ben boşuna onca acıları çekmişim megermafoldumben bak bu iş o kadar kolay oluyormuş.dur ben bir gideyim sorayım nerde kime yaptırmış banada yazık yawww orda yaptırırız bari bizde:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

millet deliye hasret biz akıllıya ya rabbim daha nelerini görecez bakalım burada:uhm: ben boşuna onca acıları çekmişim megermafoldumben bak bu iş o kadar kolay oluyormuş.dur ben bir gideyim sorayım nerde kime yaptırmış banada yazık yawww orda yaptırırız bari bizde:roflol: :roflol: :roflol:

cicim sen bakiremisin, yanlış yaptın baştan kocana elletmiycektin suç sende naniknanik

ay daha demin ki konuda msjına cevap yazcaktım da çok kalabalık orası, kaynıyodu
:roflol: :roflol: :roflol:
o hanfendü, hamileymiş bakireymiş, klomen iğnesi olmuş da sonra da tüp bebek yapmışlar hiç smear felan olmamış, sadece idrar kan gaita testi yapmış doktoru :roflol: :roflol: :roflol:
sonra iğneyle enjekte etmişler, doktor demişki zarın esnek bişi olmadı, üstelikte tek yumurta, çünkü eşiyle o öyle istemiş, oda tutmuş hamileymiş şimdi domuz gribinden bebeğini korumak için ele sürülen temizlik jellerini bi yerine sürmüş, yanıyomuşta onu soruyor, ay ne uzun yazdım :roflol: :roflol: :roflol:

ay bide tüp bebek istedik biz diyor yaaaaaa
insanin cocugu dogal yoldan olmazsa tüp yapilir kadin biz istedik diyordelikafadulden
yeminle yorumlarini okudukca yarildim pc basinda:roflol:

şişttttt konuyu dagıtmayın bakem.
hulya ınsan lınk mınk verır bızde okuruz dımı hangı konu:dilcikar:

ha ne dıcedım köstebek nurıyı buldum sonunda.
bıde hedıyede yollabılıyomusuz emme bır hafta sora sılınıyomus degmez ya sılınıcek seye para vermeye dedım:delphin:

cicim sen bakiremisin, yanlış yaptın baştan kocana elletmiycektin suç sende naniknanik

insanin cocugu dogal yoldan olmazsa tüp yapilir kadin biz istedik diyordelikafadulden

ya ından bızede haber eder dımı yetısın deyı:dilcikar:
ısın yoksa sımdı hangı konu deyı arabenneyaptımki

hosbulduk:lepi:opuyorumnanaktan

dimi ben hala gülüyorum, haber de verdim ama modlar tatilde heralde, millete de eğlence çıktı :roflol: :roflol: :roflol:

şişttttt konuyu dagıtmayın bakem.
hulya ınsan lınk mınk verır bızde okuruz dımı hangı konu:dilcikar:

ha ne dıcedım köstebek nurıyı buldum sonunda.
bıde hedıyede yollabılıyomusuz emme bır hafta sora sılınıyomus degmez ya sılınıcek seye para vermeye dedım:delphin:

hoşgeldin aplam demek sende tanıştın sonunda nuri abimle ama ne şirin değilmi:jeyyar:

:hulya:çıkçıkçıkçık aaa lüften ne demek yarıldım falan:roflol: :roflol: :roflol: lütfen yani dikkatle takip ediyorum ben tıptaki bu müthiş gelişmeyi:CüvCüv:

aksi abla konuya fena daldı çıkamıyo heralde -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
ben gideyim loncama puanlarımı vereyim bari.yoksa bu konu beniakannehir

süfü yorumumu okundunmu lakaydirigubbakcemile3

okuyamadım nan ne yazdııydın :sm_confused:burdan de sen benım yorumu okudunmu :roflol:
ya ben sıze ne dıcem patronun resmını gördüm cok net olmasada:1rolleyes::enbuyukkk:

Back
X