Bahvanlar Diyar Paylam alan

ya oyunun sağı solu girişi felan cüce resimleri varya onları diyorum, bu arada o kuyu lanet olası 5000 ıspanak görevinde hedaye ediliyor merak etme, ben pazarda sattım, isteseydin sana satardım, dost indirimiylen :roflol:

sen yenısın gözüm dıyerekden :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

hulyacım sen gelme ama anacım sakın.sen neysede bebiş görmesin lansor teyzesinin bu mahpusluk durumlarını:sinifsinif:

demek 2-3 gün sora benımde kuyum olucak ha :lepi:
ıyı para edıyosa bende satarım :lepi:
ığğğğğyyy aman allah korusun be.ben paralarım o cüce ekremi oralardakötükedihüso

deme öle gözüm ya :roflol::roflol:

hulyacım sen gelme ama anacım sakın.sen neysede bebiş görmesin lansor teyzesinin bu mahpusluk durumlarını:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya sen nie düşüyodun mapus damına, haaa görev yapmadığın içindi, o zaman benide götürcekler galiba, bende sallıyom ki artık görevleri, ah benim kader arkadaşım -tatlicadiarzu-

ha kız hulya hamıleymıssın :ecrin_bebek:
sımdı fark ettım. Allah elıne sag salım kavusdursun:Saruboceq:

demek 2-3 gün sora benımde kuyum olucak ha :lepi:
ıyı para edıyosa bende satarım :lepi:

deme öle gözüm ya :roflol::roflol:

etmemi ya, 1 milyona koydum havada kaptılar, dakkasında satıldı, keşke daha fazla koysaydım :çok üzgünüm:

oyyyy oyyyy ben senin yerinede yatarım mahpus damında kuşum.kıyamam ben o tatlı bebişe:1hug:

ha kız hulya hamıleymıssın :ecrin_bebek:
sımdı fark ettım. Allah elıne sag salım kavusdursun:Saruboceq:

aminn canımm sağolasın

oyyyy oyyyy ben senin yerinede yatarım mahpus damında kuşum.kıyamam ben o tatlı bebişe:1hug:

ya kimse yatmasın, cüceler de gelirse domates atar kaçırırız, olmadı köstebekleri üstlerine salarız, boşuna yetiştirmiyos onları dimi aksi ablaa :icecream:

ha benim böğürtlenler var bide.olmadı onların dikenlerine sokarız cüceleri çıkabilirlerse o zaman birdaha ele alalım bu konuyukaydirigubbakcemile5

ben bugeclelık son tohumları eker ve zıbarmaya gıderım yarına görüsürüz...
sohbete kaldıgımız yerden devam ederız
ıyı geceler sıze :a015:

10000 ıspanak versen 2 kuyu verırlermı acap-tatlicadiarzu-

e bi teklifte bulun bakalım ne dicekler :icecream:

ha benim böğürtlenler var bide.olmadı onların dikenlerine sokarız cüceleri çıkabilirlerse o zaman birdaha ele alalım bu konuyukaydirigubbakcemile5

tamam olmadı kuyuya gömeriz :roflol:

e bi teklifte bulun bakalım ne dicekler :icecream:

tamam olmadı kuyuya gömeriz :roflol:

ne anarşik çıktık bizde yanlız haaa.kendimden korktum biranda bakfisfisfis ben gidip ikimizin yerinede paşa paşa yatsam mı ne.:uhm:

nalet olsun içimdeki bu cüce sevgisine....

ne anarşik çıktık bizde yanlız haaa.kendimden korktum biranda bakfisfisfis ben gidip ikimizin yerinede paşa paşa yatsam mı ne.:uhm:

nalet olsun içimdeki bu cüce sevgisine....

anaaaaaam (burhan ın şivesiyle) kapatmıştık ya mapıs meselesini, başamı döncez geri şimdi akannehir akannehirakannehir

bu arada aramızda karadenizli olan yada onların müziklerini sevenler varsa ben akşamdan beri marsis grubunu dinliyorum (rahmetli kazım koyuncu tarzı bir müzikleri var) herkeze tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…