don cıgara baska ne getırelım
yatak da lazım olurmu acep:hulya:
bak ksıın soguk olur mapısane hülyaya söleyemde kazak örsün sana:hulya::hulya::roflol:
hangı cüceler
bıde bazılarınızın bacelerınde cıtın yanındakı gıbı cesmeler var onlar da mı satın alınıyoCADIARZU
sen yenısın gözüm dıyerekden :roflol:
lansor bıde ekremın cüce versıyonu gardıyan oluyomu senın kogusa ıse bak sen:roflol:
sen yenısın gözüm dıyerekden :roflol:
demek 2-3 gün sora benımde kuyum olucak ha :lepi:ya oyunun sağı solu girişi felan cüce resimleri varya onları diyorum, bu arada o kuyu lanet olası 5000 ıspanak görevinde hedaye ediliyor merak etme, ben pazarda sattım, isteseydin sana satardım, dost indirimiylen :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
ığğğğğyyy aman allah korusun be.ben paralarım o cüce ekremi oralardakötükedihüso
hulyacım sen gelme ama anacım sakın.sen neysede bebiş görmesin lansor teyzesinin bu mahpusluk durumlarını:sinifsinif:
demek 2-3 gün sora benımde kuyum olucak ha :lepi:
ıyı para edıyosa bende satarım :lepi:
deme öle gözüm ya :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya sen nie düşüyodun mapus damına, haaa görev yapmadığın içindi, o zaman benide götürcekler galiba, bende sallıyom ki artık görevleri, ah benim kader arkadaşım -tatlicadiarzu-
ha kız hulya hamıleymıssın :ecrin_bebek:
sımdı fark ettım. Allah elıne sag salım kavusdursun:Saruboceq:
oyyyy oyyyy ben senin yerinede yatarım mahpus damında kuşum.kıyamam ben o tatlı bebişe:1hug:
etmemi ya, 1 milyona koydum havada kaptılar, dakkasında satıldı, keşke daha fazla koysaydım :çok üzgünüm:
10000 ıspanak versen 2 kuyu verırlermı acap-tatlicadiarzu-
ha benim böğürtlenler var bide.olmadı onların dikenlerine sokarız cüceleri çıkabilirlerse o zaman birdaha ele alalım bu konuyukaydirigubbakcemile5
iyi gecelera.s.ben bugeclelık son tohumları eker ve zıbarmaya gıderım yarına görüsürüz...
sohbete kaldıgımız yerden devam ederız
ıyı geceler sıze :a015:
ben bugeclelık son tohumları eker ve zıbarmaya gıderım yarına görüsürüz...
sohbete kaldıgımız yerden devam ederız
ıyı geceler sıze :a015:
e bi teklifte bulun bakalım ne dicekler :icecream:
tamam olmadı kuyuya gömeriz :roflol:
ne anarşik çıktık bizde yanlız haaa.kendimden korktum biranda bakfisfisfis ben gidip ikimizin yerinede paşa paşa yatsam mı ne.:uhm:
nalet olsun içimdeki bu cüce sevgisine....
iyi gecelera.s.
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Şeniz
sabahaca rüyamda ıspanak ekerım bu gece :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?