yok bir bahçede 3 ten fazla bulunmuyormuş canımcım
hos geldın tekrardan Şeniz
he gamıs loncamızda var orada ugra kaydirigubbakcemile2
aman neyıne kaldırcaz bosver beslensın ısde
gelıcek sene kurban olarak köstebek keserız nolcek:roflol:
derılerını bagıs ederız :roflol:
ya hanı otlar sistem msjı olark geliyorya bellı bı sevıyeye den sonra köstebekte ole oluyor sanırım sistemden glıyor banada gecenlerde gelmiştı
hoşbuldum canım
aksi :he gamıs loncamızda var orada ugra
lonca ne kii
loncadanda bırbırımızle konusabılıyozsositososito
bırbırımızın parasını neyını ögrenebılıyoz:jeyyar:
kım zengın kım fakır
bidre şu adaya bakın kızlarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
domates_delisi Loncana üye olmak istiyor. Lonca-Evinde Üyelik onayına karar verebilirsin.
Lonca Adayı üyelik talebine şunları eklemiş:
merdiven çıkarken ciklet çiğneyebiliyorum yani yeterince zeki, çevik ve ahlaklıyım.
ıyıkı kaldırmamısım sevındım sımdık hihoyyytaa, ben aptal gibi kaldırdım kaç tane, ne zamandır gelmiyo die seviniyodum, 3 tane demek ondan gelmiyomuş, iyi bari ama keşke öncekileri de kaldırmasaydım
tamam şimdiden sormaya başlayak kurbana kadar belki bi fetva veren çıkar sırnaşık şey
sanslısın o zaman kaydirigubbakcemile5yok canım köstebek oyunculardan geliyor sadece ben bostan korkuluğu oldum nerdeyse o bile bitecek hala sistem senin çok puanın var diye köstebek yollamadı
bidre şu adaya bakın kızlarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
domates_delisi Loncana üye olmak istiyor. Lonca-Evinde Üyelik onayına karar verebilirsin.
merdiven çıkarken ciklet çiğneyebiliyorum yani yeterince zeki, çevik ve ahlaklıyım.
ben gördüm bi keresinde en fakir sendin delikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol:buda ıyıymısbidre şu adaya bakın kızlarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he bak bı. ama basvuru yapman lazımhımm bi bakimmmmm zemuszemus
bunun canıda köstebek istiyor anlaşılan
alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol:buda ıyıymıs
he bak bı. ama basvuru yapman lazım
40000 puan yapmam gerekiyomus oooooo daha 40 fırın ekmek yicem loncaya girrmek için kafamçokkarıştı
40000 puan yapmam gerekiyomus oooooo daha 40 fırın ekmek yicem loncaya girrmek için kafamçokkarıştı
yok ya 2 gün sora olur 40000 puanın sora gelırsın loncaya :lepi:
olur canım ya.3-4 gün sonra başvurunu yaparsın.seviyeler geçtikçe daha hızlı bir şekilde puan alıyorsun
:roflol: :roflol: :roflol: sen 2 dedin ben 3-4 dedim bakalım kaç gün sonra çalacak loncanın kapısını:hulya:
vereliniortak hadi öyle oldun bakalım olmadı iddaaya girerdik anlaşma sağlayamasaydık:içelim:gel ortasını bulak 3 de anlasakvereliniortak:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?