Bahvanlar Diyar Paylam alan

yok bir bahçede 3 ten fazla bulunmuyormuş canımcım

aa, ben aptal gibi kaldırdım kaç tane, ne zamandır gelmiyo die seviniyodum, 3 tane demek ondan gelmiyomuş, iyi bari ama keşke öncekileri de kaldırmasaydım

tamam şimdiden sormaya başlayak kurbana kadar belki bi fetva veren çıkar sırnaşık şey

ya hanı otlar sistem msjı olark geliyorya bellı bı sevıyeye den sonra köstebekte ole oluyor sanırım sistemden glıyor banada gecenlerde gelmiştı

yok canım köstebek oyunculardan geliyor sadece ben bostan korkuluğu oldum nerdeyse o bile bitecek hala sistem senin çok puanın var diye köstebek yollamadı

bidre şu adaya bakın kızlarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

domates_delisi Loncana üye olmak istiyor. Lonca-Evinde Üyelik onayına karar verebilirsin.
Lonca Adayı üyelik talebine şunları eklemiş:
merdiven çıkarken ciklet çiğneyebiliyorum yani yeterince zeki, çevik ve ahlaklıyım.

:roflol: :roflol: :roflol:

ıyıkı kaldırmamısım sevındım sımdık hihoyyyt
aman vejeteryanlar sebze kurban edıyoda köstebekden nıye olmasınsositososito
anam 3 tene kurban kesıcez seneye sositososito
daha olmazzsa kuzu etı dıye kasaba satarım kötükedihüso:roflol:
yok canım köstebek oyunculardan geliyor sadece ben bostan korkuluğu oldum nerdeyse o bile bitecek hala sistem senin çok puanın var diye köstebek yollamadı
sanslısın o zaman kaydirigubbakcemile5

bunun canıda köstebek istiyor anlaşılan

alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol:buda ıyıymıs
hımm bi bakimmmmm zemuszemus
he bak bı. ama basvuru yapman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…