kocayı yolladın oturdun oyun basına demı :hulya:selam arkadaşlar bende başladım bu oyuna yeniyim domates dağıtıtcısıyım ama müşteri gelmiyooo((
ana bıde ben bakayım nerden nasıl oluyoyeşil vadiye bir gitte bak aplam ben ilk defa yolladım birine ama çok eğlenceliymiş ne yalan söyleyeyimkötükedihüso
hadi bakalım mahsullerimi satmak için heyecanlanıyorum sengözlerimebaksanab
tamam canım hemen 3 ten açıyorum yettim geldim bileeeyok canım 1 2 3 serverlerdeyız bız cogunluk 2 ve 3 teyiz.istersen bı bahcede server 3ten al.alışverışte iyi olur senın için.
Aynı isim ve mail adresiyle alabılıyosun bılgıne
evet gönderdiğin kişiyle aynı serverde olman gerekiyor canım.yolladığın kişi kimin yolladığını bilmiyor:lepi: Ama aynı anda bahçede 3 köstebekten fazla olmuyormuş.ben bahçesine baktım önce tertemizdi bi köstebicik iyi durur dedim horoz efendinin bahçesindekötükedihüso
Kızlar hedıye yolladınzmı hİÇ ne oluyorkı sus puanı falan kazandııryormu oyleyse bırbırmıze hedıye yollayalım dİycektımde
tamam canım hemen 3 ten açıyorum yettim geldim bileee
nickını ve serverını yaz server 3teyse bend eyollım horuzcuk köstebeksız kalmasın server 3te param çok ordn yollim
ana benede bırı yolladı o zamanevet gönderdiğin kişiyle aynı serverde olman gerekiyor canım.yolladığın kişi kimin yolladığını bilmiyor:lepi: ama aynı anda bahçede 3 köstebekten fazla olmuyormuş.ben bahçesine baktım önce tertemizdi bi köstebicik iyi durur dedim horoz efendinin bahçesindekötükedihüso
ana benede bırı yolladı o zamanklava:
benımde 3 tene:lepi:
kaldırmıcam neme lazım bıdaha kımse yollayamasın
canım altından çıkan şeyin üzerinde 55 kl kazandınız yazmıyorsa küçük taşçıklardır onlar üzerlerine ürün dikilebilen zarar vermeyen minik taşlar benim bahçede de var onlardan
ya canım sizi nasıl kaydeiyorum öbüründe bir ara görmüştüm şimdi bulamıyorum
server 2 de sinanaga niki canım ama 3 te de varmıdır yada niki aynımıdır bilmem kiCADIARZU
yok bir bahçede 3 ten fazla bulunmuyormuş canımcımbende kaldırmıyom apla, yakında sadece köstibik yetiştircem galiba kaydirigubbakcemile3 ama kaldırmayınca bi daha yollanmıyomu ki fisfisfis
kimi kızdırdın aplam sen:uhm: hadi huulya ile ben böyle adayları falan reddediyoruz ya büyük ihtimalle ondan geliyor köstebiklerdeana benede bırı yolladı o zamanklava:
hadi hayırlı tekmelemeler o zaman ablacımtamam o zaman küçük taşlardır çünkü ben ilk taşı kaldırdığımda 55 kl kazandınız yazmıştı, daha çok yeniyim ayol soğan tekmeleyen oldum biraz önce,
hos geldın tekrardan Şenizevet aksicim kocayı yollayınca döndüm geri heheheh özlemişim
hosgeldın Şenizaldım kızlar aranızdayımm ama çok yeniyimmm yahuuu
bende kaldırmıyom apla, yakında sadece köstibik yetiştircem galiba kaydirigubbakcemile3 ama kaldırmayınca bi daha yollanmıyomu ki fisfisfis
ana benede bırı yolladı o zamanklava:
yok bir bahçede 3 ten fazla bulunmuyormuş canımcım
kimi kızdırdın aplam sen:uhm: hadi huulya ile ben böyle adayları falan reddediyoruz ya büyük ihtimalle ondan geliyor köstebiklerde
hadi hayırlı tekmelemeler o zaman ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?