• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

selam arkadaşlar bende başladım bu oyuna yeniyim domates dağıtıtcısıyım ama müşteri gelmiyooo :(((
kocayı yolladın oturdun oyun basına demı :hulya:
burda olmana sevındım gamıs ya cok uzun zaman ooldu görüsmeyelı Şeniz
yeşil vadiye bir gitte bak aplam ben ilk defa yolladım birine ama çok eğlenceliymiş ne yalan söyleyeyimkötükedihüso
ana bıde ben bakayım nerden nasıl oluyo
hadi bakalım mahsullerimi satmak için heyecanlanıyorum sengözlerimebaksanab

bol müsterıler:Saruboceq:

evet gönderdiğin kişiyle aynı serverde olman gerekiyor canım.yolladığın kişi kimin yolladığını bilmiyor:lepi: Ama aynı anda bahçede 3 köstebekten fazla olmuyormuş.ben bahçesine baktım önce tertemizdi bi köstebicik iyi durur dedim horoz efendinin bahçesindekötükedihüso

nickını ve serverını yaz server 3teyse bend eyollım horuzcuk köstebeksız kalmasın server 3te param çok ordn yollim

Kızlar hedıye yolladınzmı hİÇ ne oluyorkı sus puanı falan kazandııryormu oyleyse bırbırmıze hedıye yollayalım dİycektımde

bende onun için foruma çok baktım ama birşey bulamadım sen ilgili birşeyler bulursan bizede haber verirsin yollarız ne güzel:teytey:

evet gönderdiğin kişiyle aynı serverde olman gerekiyor canım.yolladığın kişi kimin yolladığını bilmiyor:lepi: ama aynı anda bahçede 3 köstebekten fazla olmuyormuş.ben bahçesine baktım önce tertemizdi bi köstebicik iyi durur dedim horoz efendinin bahçesindekötükedihüso
ana benede bırı yolladı o zaman :oklava:
benımde 3 tene:lepi:
kaldırmıcam neme lazım bıdaha kımse yollayamasın :kızgın:

bende kaldırmıyom apla, yakında sadece köstibik yetiştircem galiba kaydirigubbakcemile3 ama kaldırmayınca bi daha yollanmıyomu ki fisfisfis

canım altından çıkan şeyin üzerinde 55 kl kazandınız yazmıyorsa küçük taşçıklardır onlar üzerlerine ürün dikilebilen zarar vermeyen minik taşlar benim bahçede de var onlardan

tamam o zaman küçük taşlardır çünkü ben ilk taşı kaldırdığımda 55 kl kazandınız yazmıştı, daha çok yeniyim ayol soğan tekmeleyen oldum biraz önce,

ya canım sizi nasıl kaydeiyorum öbüründe bir ara görmüştüm şimdi bulamıyorum

canım mesajlarda kontak yok server 5 e baktım orda var allah allah ben biraz kurcalayım yeniyim diyemi yok acaba

bende kaldırmıyom apla, yakında sadece köstibik yetiştircem galiba kaydirigubbakcemile3 ama kaldırmayınca bi daha yollanmıyomu ki fisfisfis
yok bir bahçede 3 ten fazla bulunmuyormuş canımcım
kimi kızdırdın aplam sen:uhm: hadi huulya ile ben böyle adayları falan reddediyoruz ya büyük ihtimalle ondan geliyor köstebiklerde
tamam o zaman küçük taşlardır çünkü ben ilk taşı kaldırdığımda 55 kl kazandınız yazmıştı, daha çok yeniyim ayol soğan tekmeleyen oldum biraz önce,
hadi hayırlı tekmelemeler o zaman ablacım

evet aksicim kocayı yollayınca döndüm geri heheheh özlemişim
hos geldın tekrardan Şeniz
he gamıs loncamızda var orada ugra kaydirigubbakcemile2
aldım kızlar aranızdayımm ama çok yeniyimmm yahuuu
hosgeldın Şeniz

aman neyıne kaldırcaz bosver beslensın ısde:delphin:
gelıcek sene kurban olarak köstebek keserız nolcek:roflol:
derılerını bagıs ederız :roflol:

ya hanı otlar sistem msjı olark geliyorya bellı bı sevıyeye den sonra köstebekte ole oluyor sanırım sistemden glıyor banada gecenlerde gelmiştı

yok bir bahçede 3 ten fazla bulunmuyormuş canımcım

kimi kızdırdın aplam sen:uhm: hadi huulya ile ben böyle adayları falan reddediyoruz ya büyük ihtimalle ondan geliyor köstebiklerde

hadi hayırlı tekmelemeler o zaman ablacım

bılsem aynen ıade ederım de hıyara bılmıyomkı :mymeka:
bende seneye kurbanlık pazarına cıkarırım belıkı satılır:roflol:

Back
X