şuan için kavanozlarınızda en çok hangi ürün var kaç tane.benım 2292 salatalık var.en az olarakta
8tanede ıspanagım var :))
yenı görev için karnıbahar ekıyorum bende600 mu 900 mu karnıbahar lazım.dieğr2 urunu söylemıyorum
4122 salatalık ve 16 kırmızıbiberim var :çok üzgünüm:
kavanozların urun sayısı olarak bi limiti yok galiba dımı 4122 den fazala urunuolan varmı..
kate Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar buyrun baççemmmm
bumuyani Oyuncusunun Bahçe sergisi
göruntu olark bi özelliği yok ama buda benım bahcem
10 Puankate Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar buyrun baççemmmm
Senin bahçeni oylayamadım canım.Bir bak bakalım.Aktif değilmi acaba.Pek anlamıyorum ama...
bumuyani Oyuncusunun Bahçe sergisi
göruntu olark bi özelliği yok ama buda benım bahcem
10 Puan
Senin bahçeni oylayamadım canım.Bir bak bakalım.Aktif değilmi acaba.Pek anlamıyorum ama...
10 Puan
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
Hepinize iyi akşamlar.
Loncayı saat 24 ten sonra oylayabileceğim.Kolay gelsin...
kızçeler görevleri yapmazsak ne olur.....seviye yükselme de sorun olur mu acep....
bumuyani sen bir server da yapmadığını söylemişsin....herhangi bir değişim var mı.....görev tamamlayacağız derken müşterilere yetişemiyoruz....
gördüğüm tüm bahçeleri oyluyorum...herkese 10 puan benden....
http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6234713
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
Hepinize iyi akşamlar.
Loncayı saat 24 ten sonra oylayabileceğim.Kolay gelsin...
çokom, ben görevleri yapmıyorum. seviye yükselmeye devam ediyor. a.s
Loncadaki bahçeleri saat 24 ten önce oylayamam zaman dolmadı zannetmiştim ama oylamama izin verdi.Demekki ben yanlış saat hatırladım......
Bana ikinci bahçe alma hakkı geldi hanımlar;ancak alırsam çok az param kalacak.Bekletebiliyormuyum.? Bilen varmı hanımlar?
Loncadaki bahçeleri saat 24 ten önce oylayamam zaman dolmadı zannetmiştim ama oylamama izin verdi.Demekki ben yanlış saat hatırladım......
Bana ikinci bahçe alma hakkı geldi hanımlar;ancak alırsam çok az param kalacak.Bekletebiliyormuyum.? Bilen varmı hanımlar?
canım merhabaa...seni burda bulmak çok güzelzemuszemus...eee süper bir haber bu...görevleri ertesek de olur galibayerimseniben...:icecream:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?