Bahvanlar Diyar Paylam alan

canım sözleşme yerıne gırceksın ne yollucaksınonu karşı tarafa sürükle,
adetı üste
fiyatı alta yaz 0,50 yazcaksın sadece mesela en alta da benım bahce adımı yazcaksın okadr.
elınde varsa yollayabilirsin hepsını bumuyaniye yolla.amatek seferde değil mesela bırazını bugun bırazinı yarın bırazınıda yarın akşam yolla dıkkatcekmesın

bende iyiyim tatlım sağolasın, misafir vardı bakamadım bahçeme hiç, şu görevleri yapmasam nolura caba diye düşünüyorum fisfisfis

ya görevlere gıden urunlere bnde çok acıyorum bıde sonunda bıs olmuyorkı urunlerı satsak daha cok paar eder bende 2400 sogan mesela dusunsene

bu aralar bende şu görev işini boşvermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık yaaaCADIARZU

30 aakdr görevelrı bılıyoruz ama daha 100e kadr görevler varmışyaa bide bısı olmuyorkı sonund abişi oluyormu odul falan satsak daah cok para getıryor yada görevı atlama şansımız olsaydı.görevdekı hedıyeden yada paradan feragat ederdık gider göreve gecerdık

sen bana burdan msj at ben kactan yolladigini bulamiyorum valla silinmis sozlesme tam sayisinida verirsen iyi olur kusura bakma kizimda agliyor demistim ya kalk otur dikkatim dagilmis benim için sorun degil bedavada yollarim sanada sorun cikmasin

ayy yok artık bunlar bıle sıkmaya başladı benı zor gelıyor artık görevgıbı olduyaa

bilmem belki oyuna ilk başladığımdaki heyecanımı arıyorumdur.o zamanlar gerçekten daha eğlenceliydi sanki gerçi şimdide seviye atlayacakken öyle oluyor ama artık çabucak atlayamıyorsun ya sevyeleri o sıkıyor biraz

forumda biryerlerde sanki 2.bahçeyi falan görev karşılığı verdiklerini okumuştum ama herhalde 99. görevde falandır oda.zaten o zamana kadar biz çoktaaaannn almış oluruz 2. bahçeyifisfisfis

bide görevelrde az uz şeyelr istemıyoalrkı urunelrın sayısı çok neydı o 5000 ıspanak falan bakalım ilerde neler çıkcak karşımıza kuşkonmaz falan var mesele oda zor olur

ya görevlere gıden urunlere bnde çok acıyorum bıde sonunda bıs olmuyorkı urunlerı satsak daha cok paar eder bende 2400 sogan mesela dusunsene

benim içime 5000 ıspanak oturmuş durumda :bbo:

bu aralar bende şu görev işini boşvermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık yaaaCADIARZU

hmm yanlız değilmişim demek ki kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…