Herkese iyi gecelerr kimse kalmamis hayirdir kizlar.??
BUMUYANI canim sana cokk tsk ederim ispanaklar için benimkiler oldu gezmede oldugumdan biraz vakit gecti ustunden ne zaman istersen yollarim sana geri...Yanliz bana izah et su sozlesmeyi gecen bir beceremedim hiç :))))
selam kısçeler napıyonuss zemuszemus
sğlcanım iyiyiz sennasılsın
selam arkadaşlar bunuyani senin bahçenin köşedeki neki merak ettim
:)
bende iyiyim tatlım sağolasın, misafir vardı bakamadım bahçeme hiç, şu görevleri yapmasam nolura caba diye düşünüyorum fisfisfis
Lansor small gardener sen misin, ilahi ben de diyorum 3 serverda da bahçesi olan kimmiş acaba kaydirigubbakcemile3
10 puanın yollandı canım:))
Canim kac tane yolliyim kaca yolliyim sana ?3. serveremi?
selam kısçeler napıyonuss zemuszemus
bende iyiyim tatlım sağolasın, misafir vardı bakamadım bahçeme hiç, şu görevleri yapmasam nolura caba diye düşünüyorum fisfisfis
başka kim olacak bir ben birde sen işte ben yakında server 4 ve 5 e de dalarım gibi geliyor ama bakalım hayırlısı:kedi:
bu aralar bende şu görev işini boşvermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık yaaaCADIARZU
ayy yok artık bunlar bıle sıkmaya başladı benı zor gelıyor artık görevgıbı olduyaa
30 aakdr görevelrı bılıyoruz ama daha 100e kadr görevler varmışyaa bide bısı olmuyorkı sonund abişi oluyormu odul falan satsak daah cok para getıryor yada görevı atlama şansımız olsaydı.görevdekı hedıyeden yada paradan feragat ederdık gider göreve gecerdık
bide görevelrde az uz şeyelr istemıyoalrkı urunelrın sayısı çok neydı o 5000 ıspanak falan bakalım ilerde neler çıkcak karşımıza kuşkonmaz falan var mesele oda zor olurbilmem belki oyuna ilk başladığımdaki heyecanımı arıyorumdur.o zamanlar gerçekten daha eğlenceliydi sankigerçi şimdide seviye atlayacakken öyle oluyor ama artık çabucak atlayamıyorsun ya sevyeleri o sıkıyor biraz
ya görevlere gıden urunlere bnde çok acıyorum bıde sonunda bıs olmuyorkı urunlerı satsak daha cok paar eder bende 2400 sogan mesela dusunsene
bu aralar bende şu görev işini boşvermeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık yaaaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?