• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

şuan için kavanozlarınızda en çok hangi ürün var kaç tane.benım 2292 salatalık var.en az olarakta
8tanede ıspanagım var :))
yenı görev için karnıbahar ekıyorum bende600 mu 900 mu karnıbahar lazım.dieğr2 urunu söylemıyorum

4122 salatalık ve 16 kırmızıbiberim var :çok üzgünüm:

kızçeler görevleri yapmazsak ne olur.....seviye yükselme de sorun olur mu acep....

bumuyani sen bir server da yapmadığını söylemişsin....herhangi bir değişim var mı.....görev tamamlayacağız derken müşterilere yetişemiyoruz....

gördüğüm tüm bahçeleri oyluyorum...herkese 10 puan benden....

http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6234713

Son düzenleme:
kızçeler görevleri yapmazsak ne olur.....seviye yükselme de sorun olur mu acep....

bumuyani sen bir server da yapmadığını söylemişsin....herhangi bir değişim var mı.....görev tamamlayacağız derken müşterilere yetişemiyoruz....

gördüğüm tüm bahçeleri oyluyorum...herkese 10 puan benden....

http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6234713

çokom, ben görevleri yapmıyorum. seviye yükselmeye devam ediyor. a.s

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

Hepinize iyi akşamlar.
Loncayı saat 24 ten sonra oylayabileceğim.Kolay gelsin...

Loncadaki bahçeleri saat 24 ten önce oylayamam zaman dolmadı zannetmiştim ama oylamama izin verdi.Demekki ben yanlış saat hatırladım......

Bana ikinci bahçe alma hakkı geldi hanımlar;ancak alırsam çok az param kalacak.Bekletebiliyormuyum.? Bilen varmı hanımlar?

Loncadaki bahçeleri saat 24 ten önce oylayamam zaman dolmadı zannetmiştim ama oylamama izin verdi.Demekki ben yanlış saat hatırladım......

Bana ikinci bahçe alma hakkı geldi hanımlar;ancak alırsam çok az param kalacak.Bekletebiliyormuyum.? Bilen varmı hanımlar?

tebrik ederim canımvereliniortak....o kadar paran oldu demek:1shok:....benim ikinci bahçe için çoook çalışmam lazımkaydirigubbakcemile4.....soruna cevap veremeyeceğim....lansor başkanım belki biliyorduryerimseniben....

yawwwww en zengin üyemiz sen misin şimdi senin 90.000 kl mı varkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Back
X