Bahvanlar Diyar Paylam alan

kızlar hangi serverde ki lonca kapandı..çok üzüldüm şimdi.adminlere mesaj atılabilir ya da foruma konu açılabilir diye düşünüyorum....

tuliana bahçeni oylayamadım canım....

oyladim hepinize ar puan

kizlar ne bicim cifcisdiniz bu gün benim dogum günüm yapin söyle güzelce hediye paketi icinde bol bol sebze yollai verin hediye niyetine:mymeka:

dogum günün kutlu olsun.. hersey gönlünce olsun bi ömür boyu
:1hug:

kizlar ne bicim cifcisdiniz bu gün benim dogum günüm yapin söyle güzelce hediye paketi icinde bol bol sebze yollai verin hediye niyetine:mymeka:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytdoğum günün kutlu olsun zazacım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

§9 Bahçivanlar Diyarı Takımı, harici internet sitelerine ilişik içeriklerle ilgili olarak hiçbir sorumluluk üstlenmez. Harici internet sitelerine yönelik bağlantılar herhangi biri tarafından yapılabilir ancak oyunda ya da oyun alanında kullanıcı adı olarak bir URL(evrensel kaynak konumlandırıcı) kullanılması Bahçivanlar Diyarı takımına yasaklanmıştır. Bu kuralı ihlal eden hesaplar herhangi bir uyarı yapılmaksızın silinecektir. Yalnızca Bahçivanlar Diyarı’na atfedilmiş ya da direk olarak onunla ilişkilendirilmiş sitelere istisna yapılabilir.

malesef oyuna başlarken kabul ettiğimiz kuralların içinde böyle bir madde varmış.farkedememişizmafoldumben o yüzden adminlere ne yazsak boş olur.şu anda elimde 10 coinsim var lonca kurayım mı ne dersiniz?????

offf ya gitti canim coins ler

valla canim kendin bilirsin ben neti yeni actim hangi serverdeki lonca silindi

sever 3 teki lonca silindi canım.açıkçası kendimi biraz suçlu hissediyorum huulya cığıma karşı çünkü loncanın profilini ben oluşturmuştum yani kısmen benim yüzümden kapandı diyebiliriz loncamafoldumben :gitme:

canım öyle düşünme ya, boşver alt tarafı oyun değil mi, eğlenmek için oynuyoruz sonuçta, hevesim kaçtı biraz, keşke silinmeseydi ama napalım oldu işte, kesin almadığımız biri şikayet etmiştir, gene kurarız, gene almayız işte gıcıklık değil mi :icecream:

zazacığım doğum gününmüş kutlu olsun canım, Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber a.s.

o zaman kuruyorum loncayı ben canım ve isterlerse 1000 köstibik göndersinler isterlerse yine silsinler buradakiler dışında kimseyi almayacağızkaydirigubbakcemile5

anaam ne kaa hızlısınız yaw kaydirigubbakcemile2
kız bu sefer konuşalım isterse, gene silmesinler, bide ordan yazışmayalım, sadece burdan olanları alalım, mesajları da okur onlar

anaam ne kaa hızlısınız yaw kaydirigubbakcemile2
kız bu sefer konuşalım isterse, gene silmesinler, bide ordan yazışmayalım, sadece burdan olanları alalım, mesajları da okur onlar

EVET CANIMkaydirigubbakcemile3 SENDE ADAY BAŞVURULARIYLA İLGİLENEBİLİRMİSİN CANIM BEN GÜNDÜZ İŞYERİNDEN PEK GİREMİYORUM ÇÜNKÜ BİZDEN OLMAYANI ALMAK YOK:lepi:

ay bilmiyom ki düşünüym biras -tatlicadiarzu-
kız bi msj atıymi, bilmiyoduk, biz oyunun reklamlarını orda görüp oynamaya başladık, felan diye, korkuyom buna da bişi olmasın :Saruboceq:

yok canım ya mesaj falan atmaya gerek yok bu sefer link koymadık birşey yapmadık.herhalde aynı isimle kurduk diye birşeyde diyemezler.eeee birde kapatsınlar 5000 kl ye bakar ne olcek gene açarız.ben iki günde topluyorum zaten o kadar kl yişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…