Bahvanlar Diyar Paylam alan

kaydirigubbakcemile3 Zaza harikasın kaydirigubbakcemile3

ıyi ki doğdun...Sağlıklı, huzurlu nice senelere...:asigim: a.s.

kizlar ne bicim cifcisdiniz bu gün benim dogum günüm yapin söyle güzelce hediye paketi icinde bol bol sebze yollai verin hediye niyetine:mymeka:

ahhh ölemi canım yaaaaaaa.
doomgünün kutlu osun bideneeeemmmm

al canım sanalda olsa sana çikiletalı pasta hediye ediomm...

kizlar ne bicim cifcisdiniz bu gün benim dogum günüm yapin söyle güzelce hediye paketi icinde bol bol sebze yollai verin hediye niyetine:mymeka:

z@z@cım doğum gunun kutlu olsun
ne istiyon çiftçi arkadaslarından hediye
:hooray:

loncaya nolmuş kızlar. kapanmış galıbaaa siz girebiliyomusuz loncaya ben palmıyyeı loncaya bagışlamıstım bugun geri gelmiş benım palmıye

evet anca öyle olur ama ileriki zamalrda teklifler daha çok oluyormuş ya buraya da eklenmişti anca öyle paralar kazanınca açarız 2. bahçeyi

yaaaaaaaaaaaaaaa
ühüüüü
işten bi geldim şimdi şok oldum olcek şey mi yaa
loncamız silinmiş

Oyunda hiçbir şekilde Website Adresi (URL) kullanılamaz.
Lonca adınız ve oyuncuları Loncaya katılabilmeleri için sayfanıza üye olmalarıyla zorlaman kurallarımıza aykırı ve tekrarlanırsa hesabınızın silinmesine sebeb olabilir.
bu seferlik sadece loncanızı sildik.

Bahçıvanlar diyarında iyi eğlenceler.

kötükedihüso :mymeka: Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

niyekı sen kknın adınımı vermiştin oraya. bı msj atsana yetkılılere.zorlam yok zaten ord abıgrubumz vardı onlarla kararlaştırıp açtık falan dıye

niyekı sen kknın adınımı vermiştin oraya. bı msj atsana yetkılılere.zorlam yok zaten ord abıgrubumz vardı onlarla kararlaştırıp açtık falan dıye

ya öyle yazmıştık, lonca tanıtımına, kadınlar kulübü için kurulmuş bi loncadır, üyelik başvurusunda bulunmayın diye :gitme:

hadi yaa...:1shok:

ya öyle yazmıştık, lonca tanıtımına, kadınlar kulübü için kurulmuş bi loncadır, üyelik başvurusunda bulunmayın diye :gitme:

ee nasıl olduda yanlış anladılarkı ole bı anlam çıkardılarkı kknın lınkınımı vermıstın .url adresı verılmez demişlerya

kız coinslerını gerı verdılermı.ya sen onalra tekrardan ulaş bakınde dıger serverlerdede var bız lınk falan vermedık de.ordakı arkadaşlr burda toplandık de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…