Bahvanlar Diyar Paylam alan

nassınız cıftcı kardaslarım. su saat olmus hala tomatıs pesınde kosuyom.
hahaha eskı lonca kapatılmıs, bende sandım benı attılar loncadan :roflol:
neyse yenıden üyeyim gene:lepi:

günaydin kizlar, hepinize bol ürünlü bol müsterili günler

sağolasın sanada bol ürünlü bol hasatlı günler aplam ayrıca iyi dileklerin içinde buradan teşekkür edeyim sana sanırım sadece arkadaşların mesaj yazabiliyor profiline çünkü

Hepinize iyi günler hanımlar......

Bol hasatlı ve bereketli bir gün diliyorum..Müşteriler ve paralarda bol olsun tabii...
Artık yeşilmadde temsilcisi oldum...
3000 domates görevimi bu akşam alacağım.Habire domates yetiştiriyorum.Arada birazda patates...Çünkü arkadan o gelecek....
Hepinizi öpüyorum....

kolay gelsin...
bende patates ve ondan sonraki ıspanak görevimde zorlandım erkenden ek de zorlanma...

kizlar bana aldigim fiyattan geri ödenmek sartiyla pattis gönderebilcek varmi?
elif teyzeme pattis vermem lazim

AYY ONCE URUNU BULDUM YETIŞTIRDIM 600 SOGANIM YOKK PAZRDANDA ALMK İSTEMİYORUM AYNI HESABA GELCEK CUNKU.DOMATESLERIM HAZIR SAOGAN BEKLIYORUM.GERI YOLLAMAK ZARTIYLA SOGAN GÖNDERECEK VARMI BAHCE ADI bumuyani server 3

arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım
bu siteden görüpte başlamıştım zaten
bahçe linkini nasıl veriyorsunuz pek bilgim yok oyun hakkında 2. serverdayım oyunda nick de bartuarda

arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım
bu siteden görüpte başlamıştım zaten
bahçe linkini nasıl veriyorsunuz pek bilgim yok oyun hakkında 2. serverdayım oyunda nick de bartuarda

canım msjlar yaızyorya onun sırasında cuce var cucenın yanında ? yardım var ordan bak istersen orda açıklamalı anlatmış yapmazsan yıende yardımcı olurum

Sonunda bende uye oldum loncaya kıslar kaydirigubbakcemile2,ama yardımcı olursanız sevınırım loncanın bıze getirisi ne olcak yanı loncada neler yapabılcez kısaca yazar mısını acaba?

kızlar loncaya yine başvuru yaptımm kabul edin bahçe adımm USTUN bu arada bugünkü oylamalarıda yaptım gitmişken 10 puan hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…