Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 Zaza harikasın kaydirigubbakcemile3
İyi ki doğdun...Sağlıklı, huzurlu nice senelere...:asigim: a.s.
kizlar ne bicim cifcisdiniz bu gün benim dogum günüm yapin söyle güzelce hediye paketi icinde bol bol sebze yollai verin hediye niyetine:mymeka:
benım 10bin oldu param elımdkeı tum urunlerı satsam 80 bin yapabilirmiyimki.
ama pazra çıkarsam komısyon istiyor bı mıktar para komuşyona gıtcek boşuna. bakalım gunde 4 müşteriden 4*250 desem gunde 1000 puandan 10gunde 10 bın oluranca dimi yanlışmı hesaplıyorum
ben taşları temizleyemedim ama gördüğüm her bahçeye tam puan :hooray:
Bizim Loncaya ne oldu kızlar :s
yaaaaaaaaaaaaaaa
ühüüüü
işten bi geldim şimdi şok oldum olcek şey mi yaa
loncamız silinmiş
Oyunda hiçbir şekilde Website Adresi (URL) kullanılamaz.
Lonca adınız ve oyuncuları Loncaya katılabilmeleri için sayfanıza üye olmalarıyla zorlaman kurallarımıza aykırı ve tekrarlanırsa hesabınızın silinmesine sebeb olabilir.
bu seferlik sadece loncanızı sildik.
Bahçıvanlar diyarında iyi eğlenceler.
kötükedihüso :mymeka: Çok üzgünüm çoook
niyekı sen kknın adınımı vermiştin oraya. bı msj atsana yetkılılere.zorlam yok zaten ord abıgrubumz vardı onlarla kararlaştırıp açtık falan dıye
yaaaaaaaaaaaaaaa
ühüüüü
işten bi geldim şimdi şok oldum olcek şey mi yaa
loncamız silinmiş
Oyunda hiçbir şekilde Website Adresi (URL) kullanılamaz.
Lonca adınız ve oyuncuları Loncaya katılabilmeleri için sayfanıza üye olmalarıyla zorlaman kurallarımıza aykırı ve tekrarlanırsa hesabınızın silinmesine sebeb olabilir.
bu seferlik sadece loncanızı sildik.
Bahçıvanlar diyarında iyi eğlenceler.
kötükedihüso :mymeka: Çok üzgünüm çoook
ya öyle yazmıştık, lonca tanıtımına, kadınlar kulübü için kurulmuş bi loncadır, üyelik başvurusunda bulunmayın diye :gitme: