Bahvanlar Diyar Paylam alan

derencim bahçen tek kelimeyle süper olmuş çok zevklisin emeğine sağlık arkadaşım hihoyyyt

benim vadime daha kar falan yğmadı seviyeylemi alakalı acaba...

bisikletinle yeşil vadiye git kar orda yağıo yani tam olarak kar değilde
kar gibi duran beyaz beyaz noktalar var -tatlicadiarzu-

derencim bahçen tek kelimeyle süper olmuş çok zevklisin emeğine sağlık arkadaşım hihoyyyt

sağol canım daha iyisi daha güzeli senin olsun a.s.

Kokolantes Deren (super olmus bu arada )Isolde oyladim sizede...
Bizde KK loca kursak ya :))

Bu gorevlerde istediklerini yazmaniz iyi olmus valla...Bende 3. goreve hazirlaniyorum ekiyim bari salatalarimi :))))
Birde bende eskiden bir sulayici vardi simdi yok boyle tek tek zor oluyor o nereye gittiki acaba?

ya ben coin almak istiyorum çok iyi fiyatı ama sms le alınsa keşke

aa süper olur canım guzel fikir ama loca kurmak için belli bı sevıyen olması lazım deren senın sevıyen kaç

Canim bende o kadar puan nerdeee daha uc gun oldu baslayali zaten dun cok hastaydim hic bakamadim...Patates soyucusuyum ben...Simdi lonca ya baktim coin lazimmis onu arastiriyorum daha... :)) Henuz oyunu cozemedim yani...Acsa acsa dren acabilir belki onun seviyesi yuksek te ayni serverdekilermi giriyor yoksa butun serverdekilermi onuda bilmiyorum...

belli bi puan ve sevıye olması gerk sanıırm aslınd aguzel olur kk loncası 6.seviyyegelınce 40 000 puanda kurulabılıyomuş ama 10 coins lazımmış

Evet...Eski oyuncular kursunlar fikir bizden icraat onlardan... :))) Bu karnibahar sogan aynisafa sarimsak yetistirmek ne zormus valla satarken cok az geliyor parasi..Cifcileri anlamaya basladim desem yeri..Biz emek yani beden gucude vermiyoruz ek sula bir tikla yapiliyor....

Kaptirdim galiba kendimi oyuna iyice...

ben kuriimmi loncayı, 30 000 puanım var -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…