• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemden bahar görüntüleri

bahce resimleri cok güzel ..ama bahce isleriyle bir sayfa hic acilmamis.....mesela agac nasil diklir....nasil bakilir.......sebzeler nasil bakim ister...böyle bir konu acilsa daha cok faydali olacak....

bahce resimleri cok güzel ..ama bahce isleriyle bir sayfa hic acilmamis.....mesela agac nasil diklir....nasil bakilir.......sebzeler nasil bakim ister...böyle bir konu acilsa daha cok faydali olacak....

bahçebakımı ve çiçekler bölümüne bakarsan bütün ağaçlarım ve bitkilerimle ilgili
bilgi bulabilirsin

ne ka güzel bahcen var baçman... harıka .güle güle otur..:jeyyar:

barcman adresi ver geliyorum icim acildi benimde evimin bahcesi var kocaman agaclarim ciceklerim var sana nacizane bir tavsiyem var bahcemin bir kosesine minik bir balik havuzu yaptim minik bir selalesi var dilersen bu guzel bahcenede deneyebilirsin ayrica kucuk sevimli bahce heykelleri aldim 7cuceler ve mantar seklinde heykeller tas degil alci karisimi plastik cok sevimli durdular degisik bir fikir olsur sana belki

bahçebakımı ve çiçekler bölümüne bakarsan bütün ağaçlarım ve bitkilerimle ilgili
bilgi bulabilirsin

sagol canim....birde ben birsey ögrenmek istiyorum...bir dal mor erik agaci ve bir dalda incir diktik....ama köksüz...sence tutarmi yoksa illaki köklümü olmasi gerekli.......sarmasiklar dikmek istedigim zaman onlardami köklü olacak....yeni bahce sahibi olduk ama fazla bi bilgim yok..:çok üzgünüm:

sagol canim....birde ben birsey ögrenmek istiyorum...bir dal mor erik agaci ve bir dalda incir diktik....ama köksüz...sence tutarmi yoksa illaki köklümü olmasi gerekli.......sarmasiklar dikmek istedigim zaman onlardami köklü olacak....yeni bahce sahibi olduk ama fazla bi bilgim yok..:çok üzgünüm:

bazı bitkileri çelik usülü daldırarak tutturabilirsin bunun için doğru zaman şubat mart ayıdır

bekleyip göreceksin tutup tutmadığını

Back