• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemden bahar görüntüleri

cok tesekkürler malesef bu goruntuler baslıktaki gibi sadece ilkbaharda ve kısa süreli hakikaten ilkbaharda bahcemiz bir cennet oluyor yazında bol bol yesillik seyrediyoruz ama bahce bakımı sanıldıgı kadar kolay degil elimizden makas ve hortum eksik olmuyor cok yoruluyoruz ama cokta zevkli

canim harika bir bahce ,bayildim dogrusu ...fotograflari soyle bir bakinca rahmetli anneannemin bahcesi geldi gozumun onune ...
bir belki karsilikle birer kahve iceriz barcmancigim a.s.

canim harika bir bahce ,bayildim dogrusu ...fotograflari soyle bir bakinca rahmetli anneannemin bahcesi geldi gozumun onune ...
bir belki karsilikle birer kahve iceriz barcmancigim a.s.

valla ne güzel olur zeppim kahvede neymis mangal partisi yaparız hep birlikte seni tanımayı cok isterim ama en cok selim merti sıkıstırıp onunla sohbete bayılırım herhaldeŞeniz

Merhaba bahçene bayıldım böyle bahçeli bir evim sanırım hiç olmıycak sağlıklı mutlu günler diliyorum keyfini çıkar..

güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim allah sizede gonlünüze gore evler versin insallah ama suna inanınki bahceli yada bahcesiz bir insanın evi kadar rahat baska bir ortam olamaz

ya mükemmel bi bahçe böle bi bahçeli evim olmasını çok isterdim çok seviorum çiçekleri ama evde ve balkonda sınırlı tabii bi sürü bakıoruz ama bahçenin tadı ayrı mükemmel bi yer çok huzur verici :nazar: inşallah Allah hepimize böle koca koca bahçeler nasib eder süsleriz kızlar :1rolleyes:

ya sizi de tebrik ederim hayallere dalınca yazmamışım bunu az önce :utangac:çok emek vermişsiniz çok güsel olmuş gerçekten o güsel evinizde ve güsel bahçenizde keyifle yaşarsınız inşallah uzun yıllar :nazar:

Barcmanin bahcene bayildim harika tam keyif yapilacak yer dilerim o guzel bahcede ailenle sevdiklerine guzel dakikalar gecirirsin, renk ahenki civil civil guzel gule oturun o guzelligin icindeŞenizŞeniz

burçman benimde bahçem var seninki gibi...yeni daha 3 ay önce ağaçlarımızı diktik...
fakat erik ve ıhlamur ağacımın yaprakları kurumaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum..
bilgin varmı bu hastalık karşısında ne yapabilirim?

evet canım malesef bahçede en zor iş zararlılarla mücadele senede birkaç kez agaçlarını ilaçlaman gerekiyor ballıbastıra diye bir hastalık var ama senin sorunun organik bir eksiklik gibi yada toprak kurdu bence sen agaçların yapraklarından birkaç taneyi ziraai ilaç ve malzeme satan bir yere götür onlar seni yönlendirirler

ablam harika bu görüntüler huzurlu mutlu oturun bahçenizde gülücükler hiç eksilmesin
bizim evimizde bahçeli güller ve çamlar birde akasyalar var iş çıkışı balkonda kahve içmek gibisi yokk huzur veriyo bana

harika bir bahçe huzur ve saglıkla kullanın daima inşallah.bana birkac yıl onceki yaşantımı hatırlattı.teşekkürler .Allah nazarlardan saklasın

barçman abla.. abla diyorum ilk kez çünkü ben sizi hep genç biliyordum.. inanın sabah sabah içim açıldı çiçekleri görünce ee fotoğrafı çekendede mağrifet yok değil hani:))
heleki ortancalar annemin en sevdiği çiçeklerdir. hepsi çok güzel ellerinize sağlık... keyfiniz bol olsun seyrederken onları..

cok şanslısın canım cok güzel bahçen var kıskandım valla orda kahve içmenin tadı bile bi başkadır.yerimseniben nazar degmesin :nazar:

vayy bee bu devirde bahçeye verilen bu emek...çok çok çok tebrikler yani çok gzl bahçeniz var...

Back