• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemden bahar görüntüleri

bahar gibisi varmı bende bahçemdeki bahar güzelliklerini sizlerle paylaşmak istedim
s5000300qm3.jpg

barçmaan harika bunlar beyaz çiçekli yaseminmi sen nerdensin ankarada olurmu bunlar bana acilen yaz lütfen bahçem var kocaman yeni yeni dikiyoruz herşey olmuyo.sanada allah ağız tadıyla oturmak bunlara bakmak nasip etsin rabbim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım o çalı cinsi şakayık ben onu tek kök olatrak yetiştirip minik bir ağaççık şekli verdim o soğuğa dayanıklıdır ankarada olabilir yanlız tek kötü yönü sadece baharda bu mevsimde açması ve kısa süreli oluşu benim peyzaj bilgim çok gelişmiştir bu konudaki sorularını yanıtlayabilirim mesela geçen sene berberisimi sepet şekline getirdim ortasına açan çi,çekli bir saksı yerleştirdim bu senede abelyamın birini sepet yapacağım

selam burçman gerçekten harika çiçekler..bende çok seviyorum çiçekleri sen peyzajla ilgileniyorsun ya bana güzel kokan sarmaşık (hanımeli gibi) gillerden birkaç ç,
içek ismi söyleyebilirmisin canım?

tek kelimeyle bayıldım canımmmmmmmmmm
dilerim sevdiklerinle beraber bir ömür boyu güzel bahçende keyifli ve mutlu saatler geçirirsin.vatanıma gelmeme az kaldı ama sen şimdiden benim için bahçende keyifle bir türk kahvesi içebilirsin.
sevdiyle kal tatlımŞeniz

selam burçman gerçekten harika çiçekler..bende çok seviyorum çiçekleri sen peyzajla ilgileniyorsun ya bana güzel kokan sarmaşık (hanımeli gibi) gillerden birkaç ç,
içek ismi söyleyebilirmisin canım?

mesela yaseminin kokulu cinsini almanı öneririm madagasgar yasemini çok geç büyüyor
onu önermem yapraklarını döken yaseminde soğuğa dayanıklı değil ama oldukça kokulu benim bahçemde şu anda soğuğa dayanıklı olan var kokusu az ama güzel hanımeli çok hoş kokar ama onada çok arı geliyor pandora çok hoş çiçekler açıyor ama kokusuz yine acem borusu var gösterişli çiçekli ama oda kokusuz sarmaşık güllerinin kokulu cinsleri var ama kısa süreli illaki sarmaşık olmasın dersen ve çok soğuk biryerde yaşamıyorsam melissayı öneririm çok güzel kokuyor

ne güzel... hep bir bahçeli evde oturmak istemişimdir..sebze ,meyve,ve bol bol çiçek yetiştirmek isterdim..ama apartmanda oturuyoruz..:((
seninde bu güzel bahçeli yuvanda mutlu huzurlu oturman dileğiylee...

Aman Allah ım cennete mi geldik?a.s.
Buna ne güzellik?a.s.
Bu ne zerafet?a.s.
Vallahi canım çekti...Kutlarım sizia.s.

bahçeniz ne kadar cıvıl cıvıl.bahçeli evde oturmak insanların stresini azaltıyo...bende bu sene evim bitince her tarafı çiceklerle donatacagım.çok seviyorum.bahcede ciçeklerle ugrasmayı.emeginize saglık.a.s.

çok beğendim canım bahçeni.zaten doğa hayranıyım ben helede bahçe yeşillikler bayılırım.bizimde güllerimiz donattı bahçemizi.girip çıkarken gül kokusuna bayılıyorum.

canim ya bayildim cok begendim ellerine saglik, benimde bir bahcem var seninki kadar buyuk degil ama bende elimden geldigi kadar yesillendiriyorum sebze felanda dikiyorum ben cok emek istiyor cok yorucu ama bir o kadarda keyifli bakinca bile insana huzur veriyor heleki o sebzeleri dalindan koparip yemek cok keyifli:) ciceklerimin hepsi acmadi benim acinca bende resim koyarim:)

çiçeklerinizde bahçenzde harika bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm

gerçekten bahçen çok güzelmiş tıpkı benim hayallerimdeki gibi ama ben apartmanın beşici katındayım bahçem olmasını çok istiyorum zaten güzel bir ev bulsam hiç durmam toprak ve çiçek kokusu kadar güzel birşey varmı

Back