• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemden bahar görüntüleri

arkadasim en uzun ömürlü cicek hangisi oluyor...bahceye dikmek icin...yani her sene acmasi icin...mesela laleler kac sene acar yada papatyaya cicekleri ...hangi cicekleri tavsiye edersin...bizde ugrasiyoruz..bahcemize ceki düzen vermeye...insallah bizimde bahcemiz en az senin bahcen kadar güzel olur.....

birde ahsap ev var bahcede sarmasik sarsin biraz istiyorum...ama yesil yaprakli olanindan deyil...daha güzel renkli cicekli sarmasiklardan hangisi uzun ömürlü ve daha kökleri zararsiz....yani yesil sarmasiklarin kökleri cok güclü evin icine bile girmis cok dagnik ve inatci bir sarmasik...o yüzden daha narin köklü bi sarmasik dikmek istiyorum

ay bayıldımmmmmm bayıldımmmm
ailenle,ağız tatıyla ,sağlıklı güzel günler geçirmeni dilerim canım

arkadasim en uzun ömürlü cicek hangisi oluyor...bahceye dikmek icin...yani her sene acmasi icin...mesela laleler kac sene acar yada papatyaya cicekleri ...hangi cicekleri tavsiye edersin...bizde ugrasiyoruz..bahcemize ceki düzen vermeye...insallah bizimde bahcemiz en az senin bahcen kadar güzel olur.....

lale soğanları 3 yada 4 yıl verimli olur margarita papatyalar heryıl ilkbaharda açarlar

her türlü mine çiçeği dikebilirsin kartopu şakayık gibi bitkiler ilkbaharda açarlar sen benim bahçemdeki bitkilerin hepsinin açıklamasını bitki bölümünden bulabilirsin

birde ahsap ev var bahcede sarmasik sarsin biraz istiyorum...ama yesil yaprakli olanindan deyil...daha güzel renkli cicekli sarmasiklardan hangisi uzun ömürlü ve daha kökleri zararsiz....yani yesil sarmasiklarin kökleri cok güclü evin icine bile girmis cok dagnik ve inatci bir sarmasik...o yüzden daha narin köklü bi sarmasik dikmek istiyorum

yasemin dikebilirsin kokulu çiçekler açar bu arada kışın yaprağını dökmeyen cinsini tavsiye ederim

ay bayıldımmmmmm bayıldımmmm
ailenle,ağız tatıyla ,sağlıklı güzel günler geçirmeni dilerim canım

amin canım teşekkürler güzel dileklerin için

sagol arkadasim bilgilerin icin...bu arada incir dali dikmistim köksüz,.tutmus..kücük tomurcuklari belirlenmis....:lepi:

sagol arkadasim bilgilerin icin...bu arada incir dali dikmistim köksüz,.tutmus..kücük tomurcuklari belirlenmis....:lepi:

gözünaydın yazın köklenene kadar bolbol sulamayı ihmaletme yoksa çürür gider bu arada sakın madagaskar yasemini alma hiç büyümüyor hangi sarmaşı dikersen dik yaprak dökmeyen cinsi olsun amerikan sarmaşığıda hoş bir tercih olabilir onun sarılan cinsi var yaprak dökmüyor gerçi çiçek açmıyor ama yaprakları çok dekoratif beyazlı yeşilli ve güzel gölge yapar aklında bulunsun

hayatım kız sen cennettenmi çekip yolladın bu resimleri harika bayıldımmmmmmm

kıs ben 3 kel sardunya diktim gözünün içine bakıyom hala açmadı gitiler maşallah hepsiyle nasıl ilgileniyon ,ne güzel bakımlılar

bahçemdeki gravillalar bu sene ilginç tohumlar verdi ufak tefek farklı çiçeklerimi sizlerle paylaşayım istedim

barçman ablaa hariiiikaaaa bi bahceeee yaaa, ellerine emeğine saglık, mis gibi kokular geldi burnummaa hihoyyyt

Back