- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
- 408
barçman abla bu enerjininnerden geldiği belli oldu.
bahçendeki mislerindne miş :jeyyar:
hehhehe bahçeninde büyük etkisi var tabiki ablacığım:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barçman abla bu enerjininnerden geldiği belli oldu.
bahçendeki mislerindne miş :jeyyar:
arkadasim en uzun ömürlü cicek hangisi oluyor...bahceye dikmek icin...yani her sene acmasi icin...mesela laleler kac sene acar yada papatyaya cicekleri ...hangi cicekleri tavsiye edersin...bizde ugrasiyoruz..bahcemize ceki düzen vermeye...insallah bizimde bahcemiz en az senin bahcen kadar güzel olur.....
birde ahsap ev var bahcede sarmasik sarsin biraz istiyorum...ama yesil yaprakli olanindan deyil...daha güzel renkli cicekli sarmasiklardan hangisi uzun ömürlü ve daha kökleri zararsiz....yani yesil sarmasiklarin kökleri cok güclü evin icine bile girmis cok dagnik ve inatci bir sarmasik...o yüzden daha narin köklü bi sarmasik dikmek istiyorum
ay bayıldımmmmmm bayıldımmmm
ailenle,ağız tatıyla ,sağlıklı güzel günler geçirmeni dilerim canım
sagol arkadasim bilgilerin icin...bu arada incir dali dikmistim köksüz,.tutmus..kücük tomurcuklari belirlenmis....:lepi:
hayatım kız sen cennettenmi çekip yolladın bu resimleri harika bayıldımmmmmmm
barçman ablaa hariiiikaaaa bi bahceeee yaaa, ellerine emeğine saglık, mis gibi kokular geldi burnummaa hihoyyyt
Umarım bir gün birlikte güzel bahçende çay, kahve içmek kısmet olur.:))) Emeklerinize sağlık huzur veren bir görüntüsü var:))