- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
zaten cem bey hedefimiz her zaman 8-12 yumurta arası olur fazlası yumurtanın kalitesini düşürüyor demişti çok yumurta olmasi pekte iyi bişey değilmiş yani
Hiç öyle düşünme bende pko var aynen sen gibi çok umutlu başladım ama daha ilk ay yumurtalar çok dirençli çıktı ilaçlara cevap vermedi yarım bıraktık ikinci ay çok yüksek doz kullandım 11 yumurta toplandı yani her pko aynı olmuyor
benim doktorum cem beykızlar hangi doktorla tedaviye devam ediyorsunuz
daha ilk görüşmede cem bey ben dondurulmuş transfer yapıyorum bizim kurum olarak tarzımız bu demişti hiç öyle duruma göre değişir falan demedi bizde zaten ne söylerse kabul ettikKızlar embriyoların dondurulmuş veya taze olarak transferi sadece yapılan kan testinde ki hormonların yüksek veya normal çıkmasıyla oluyor. Yani eğer kullandığımız iğneler den dolayı yüksekse taze transfer yapmiyor risk almıyorlar. Benimde bildiğim bu.
valla bilmiyorum banada öyle dedi ben 11 toplaninca üzüldüm az diye yok ideal zaten fazla yumurta kalitesiz olur demişti bunlardan da 6 tanesi döllendi 4tanesi beşinci güne gitti donduruldu 2sini transfer etti 2sini de daha sonra kullanmak için sakladik
allah hayırlısıni versin inşallah üzülme desemde boş allah tez zamanda dermanini versinChg test sonucumuz kötü geldi kızlar, tek embriyomuz vardı o da anomalili çıktı
Chg test sonucumuz kötü geldi kızlar, tek embriyomuz vardı o da anomalili çıktı
Maalesef farklı birşey olmadığını söylüyor Cem by, her ay aynı şey olacak diye birşey yok ama yaştan dolayı böyleçok üzüldüm.allah yardımcın olsun cnm.peki bu durumda yapılabilecek birşey oluyormuymuş.yeni tedavide uygulanabilecek birşey varmı.
daha ilk görüşmede cem bey ben dondurulmuş transfer yapıyorum bizim kurum olarak tarzımız bu demişti hiç öyle duruma göre değişir falan demedi bizde zaten ne söylerse kabul ettik
kalan olursa senelik ücret oduyosun mesela benim 2 tane transfer edildi geriye 2 tane kaldı onları saklamalari için 1400 tl ödedi bir yıllık bir yıldan sonrada yıllık 600 tl kira oduyosunAy kim ne solese inanıyoruz canım. Ne söyleseler de kabul ediyoruz, Bana da bu şekilde dedi selen hanim. Peki birşey sorucam bu süreçte donduruyorlar ya ek bi ücret istemiyorlar değil mi paket içinde ?
kalan olursa senelik ücret oduyosun mesela benim 2 tane transfer edildi geriye 2 tane kaldı onları saklamalari için 1400 tl ödedi bir yıllık bir yıldan sonrada yıllık 600 tl kira oduyosun
o zaman bişey odenmiyo tabi zaten hePSİ içinde oluyoEvet onu biliyorum ama benim 2 tane donduruldu 5. Gun donduruldu transfer edilmek üzere. Ekstra dondurulacak embriyo yok
o zaman bişey odenmiyo tabi zaten hePSİ içinde oluyo
Chg test sonucumuz kötü geldi kızlar, tek embriyomuz vardı o da anomalili çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?