bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.
Fsh imi bilmiyorum ama benim de rezervim düşük 6 yumurta toplandı işlem gördü ve iki tanesi 5. Güne gitti.

Sanırım evet çünkü herşeye sil baştan başlaman gerekiyor.

benim bildiğim embriyo durumuna göre 3.gün transferi de yapılıyor illa 5.gün şart değil bunun kararını verebilmek için yumurtaların toplanmasını ve döllenme aşamasını bekliyorlar ona göre karar veriliyor

benım ılk 2 tedavımı yaptırdığım merkezim 3. tedavi için ilaçsız tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi. şimdi 3. tedavi için merkez değiştirmeyi düşünüyorum,bahçeciyi hep duıyuyorum,araştırıyorum.
benim ilk 2 tedavimde hep 2. gün transferiydi,iptal olmadı 5. güne gitmedi diye.birincisi kimyasal gebelik oldu.
2. gün transfer yapan çok merkez var ama neden illa 5 ,anlayamadım.
senin yine iyi toplanmış. benım 2 tane toplandı 2 tedavide de. biri transfer edilecek durumdaydı.6 tane gayet iyi yani.

CNM 2.gün transfer ederler.o sıkıntı değil.hatta onlar için daha kolay yani.ancak 5.güne kadar dayanabilen embriyolar genelde sağlıklı embriyolar ve tutunma şansı yüksek olan embriyolar.onlar senin şansını arttırmak için uğraşıyorlar.oyüzden 5.güne kadar bekleyip risk Alıp en iyisini bulmaya çalışıyorlar.başarıyı arttırmak için.seninde 3. Tedavinmiş oyüzden büyük ihtimal 5. Güne giderler sende.ancak o birazda ozaman tedavi sırasında belli olan birşey çünkü embriyo Sayına ve kalitesine göre karar veriyorlar 5. Güne kadar bekletilip bekletilmeyeceğine.embriyolara Cgh genetik taramada yaptır.sağlıklıysa transfer edilir.yoksa hiç umut bağlamazsın yani.ama merkez çok iyi laboratuvar açısından.sen daha önce nerde yaptırdım bilmiyorum ama.benm ilk tedavide embriyolar 3. Güne bile gidemedi.burda. 3 tane blastokist oluştu.labaratuvar farkı kesinlikle var.benim 1 tane daha dondurulmuş embriyo var.ilki olumsuz olmasına rağmen yine bu merkezde yaptırcam.sanırım birde rezervin düşük onun içinde havuz Uygulaması yaptırabilirsin. yumurta Say'ın azsa bir kaç defa yumurta toplama işlemi Yapılıyor.o şekilde en iyisini bulup transfer yapıyorlar.

içimde hiç iyi bir his hiç umudum yok ama benim test günüm 28 Mart hayırlısı olsun inşallah

Ama ben senden umutluyum gerçekten.sende ol bence pozitif ol :) çünkü yumurta Say'ın çok fazla olmamasına rağmen.4 tane Blast çok iyi.muhtemelen sağlıklıdırlarda.4 tanesi 5. Güne ulaştığı için.inş Öyledir.ben öyle düşünüyorum.hamile kalacaksın Gör bak.

Valla bende umutluyum , inşallah güzel olacak :)

hepinizin ağzı bal yesin inşallah :) ne güzel konuşuyorsunuz öyle allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin hayirlisiyla bizi bizden başkası anlamaz o yüzden birbirimizi tanimasakta söylediğiniz her şey benim için çok etkili oluyo inşallah iyi haberler veririz birbirimize

Senin de ağzın bal yesin
Evet şuan hepimiz aynı durumdayız ve böle mi olmuş, aaa bak böle de oluyormuş diyebiliyoruz. En iyi destekçileriz birbirimize. Hele ki tecrübeli arkadaşlardan ben çok şey anladım teşekkürler kızlar

Merhaba arkasaşlar umut tüp bebeğin eski sayfası kapanmış galiba nedenini bilen varmı..burayıda şimdi buldum..
iyi olmuşş ..sağol turkuaz
bende dün cem beyde tedaviye başladım inşallah bol hamişli bi sayfa olur burasıı..

evet orası kapandı.şikayet fln olursa kapanıyor ondan sanrm.bende burayı açtım.

Gerçekten neye inanacağını şaşırıyor insan ama raporu normal zaten sonucu, bizdeki problem sadece yaş, yoksa yumurta rezervim bile iyi aslında
Gerçekten neye inanacağını şaşırıyor insan ama raporu normal zaten sonucu, bizdeki problem sadece yaş, yoksa yumurta rezervim bile iyi aslında

Havuz işlemi önermiyorlarmı size.o daha mantıklı çünkü.çok embriyo elde etmek lazım.sağlıklısını bulmak için.yeni tedavi nezaman düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…