- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
merhaba arkadaşlar. ben de nısan basında selen hanımla veya cem beyle gorusecegım,içime sinerse 3. tedaviye orda başlayacağız. benim gibi yüksek fsh,düşük rezerv sorunu olan var mı?
bir de 5. güne gitmezse embriyolar tedavi iptal mi oluyor?
içimde hiç iyi bir his hiç umudum yok ama benim test günüm 28 Mart hayırlısı olsun inşallahNeler kadar kaldı güzel haberler almaya
benim bildiğim embriyo durumuna göre 3.gün transferi de yapılıyor illa 5.gün şart değil bunun kararını verebilmek için yumurtaların toplanmasını ve döllenme aşamasını bekliyorlar ona göre karar veriliyormerhaba arkadaşlar. ben de nısan basında selen hanımla veya cem beyle gorusecegım,içime sinerse 3. tedaviye orda başlayacağız. benim gibi yüksek fsh,düşük rezerv sorunu olan var mı?
bir de 5. güne gitmezse embriyolar tedavi iptal mi oluyor?
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.
Fsh imi bilmiyorum ama benim de rezervim düşük 6 yumurta toplandı işlem gördü ve iki tanesi 5. Güne gitti.
Sanırım evet çünkü herşeye sil baştan başlaman gerekiyor.
benım ılk 2 tedavımı yaptırdığım merkezim 3. tedavi için ilaçsız tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi. şimdi 3. tedavi için merkez değiştirmeyi düşünüyorum,bahçeciyi hep duıyuyorum,araştırıyorum.
benim ilk 2 tedavimde hep 2. gün transferiydi,iptal olmadı 5. güne gitmedi diye.birincisi kimyasal gebelik oldu.
2. gün transfer yapan çok merkez var ama neden illa 5 ,anlayamadım.
senin yine iyi toplanmış. benım 2 tane toplandı 2 tedavide de. biri transfer edilecek durumdaydı.6 tane gayet iyi yani.
içimde hiç iyi bir his hiç umudum yok ama benim test günüm 28 Mart hayırlısı olsun inşallah
Maalesef farklı birşey olmadığını söylüyor Cem by, her ay aynı şey olacak diye birşey yok ama yaştan dolayı böyle
içimde hiç iyi bir his hiç umudum yok ama benim test günüm 28 Mart hayırlısı olsun inşallah
Ama ben senden umutluyum gerçekten.sende ol bence pozitif ol :) çünkü yumurta Say'ın çok fazla olmamasına rağmen.4 tane Blast çok iyi.muhtemelen sağlıklıdırlarda.4 tanesi 5. Güne ulaştığı için.inş Öyledir.ben öyle düşünüyorum.hamile kalacaksın Gör bak.
hepinizin ağzı bal yesin inşallah :) ne güzel konuşuyorsunuz öyle allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin hayirlisiyla bizi bizden başkası anlamaz o yüzden birbirimizi tanimasakta söylediğiniz her şey benim için çok etkili oluyo inşallah iyi haberler veririz birbirimize
Normal çıktı canım, ama sonucu doktora götürdüğümüzde çok da üzerinde durmadı açıkçasıEvet CNM.sizde dna hasarı yaptırmıştınız ne çıktı aceba sonuç.
hangi doktordu sizinki????Normal çıktı canım, ama sonucu doktora götürdüğümüzde çok da üzerinde durmadı açıkçası
Cem byhangi doktordu sizinki????
evet orası kapandı.şikayet fln olursa kapanıyor ondan sanrm.bende burayı açtım.Merhaba arkasaşlar umut tüp bebeğin eski sayfası kapanmış galiba nedenini bilen varmı..burayıda şimdi buldum..
iyi olmuşş ..sağol turkuaz
bende dün cem beyde tedaviye başladım inşallah bol hamişli bi sayfa olur burasıı..
Cem by
evet orası kapandı.şikayet fln olursa kapanıyor ondan sanrm.bende burayı açtım.
Gerçekten neye inanacağını şaşırıyor insan ama raporu normal zaten sonucu, bizdeki problem sadece yaş, yoksa yumurta rezervim bile iyi aslındaAma merkezin Üroloğu çok önemli OLDUĞUNU söyledi bize tansel bey.
Gerçekten neye inanacağını şaşırıyor insan ama raporu normal zaten sonucu, bizdeki problem sadece yaş, yoksa yumurta rezervim bile iyi aslında
Gerçekten neye inanacağını şaşırıyor insan ama raporu normal zaten sonucu, bizdeki problem sadece yaş, yoksa yumurta rezervim bile iyi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?