bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Benimde 2. Denemem ilki Brüksel de oldu 3. Gün embriyosuydu 1 ad transfer ettiler Bundada 2. Gün 3 ad embriyo transfer edildi sende böyle yazınca iyice kafam karıştı

Kizlarrrr hepimizin hakkın da hayırlısı olur inşallah.

Benim de bir hafta önce toplama oldu 6 yumurtadan 2 si 5. Güne gitti ve donduruldu.
Şuan rahmi kalinlastirmak için ilaç kullanıyorum 24 ünde tekrar randevum var. Bakalım ne olacak.
Şimdi size bir sorum var ; transfer günü mü çözülüyor embriyolar ve kötü olma durumu da mı var? Doğru düzgün bilgi alamıyorum ne zaman gitsem selen hanimcim çok yoğun :|

Evet cnm transfer günü sabahtan çözdürülüyor.transfer öğleden sonra yapılıyor.o süreçtede izleniyor embriyo öğlene kadar.çözüldükten sonra ne durumda sana bildiriliyor sabah 10 gibi fln transfer saatinide ozaman söylüyorlar.genelde sıkıntı olmuyor çözülmesinde mrk etme.sadece gelişimini ne derece devam ettiriyor o önemli.çünkü benm 2 embriyoda 1.kaliteydi.çözülünce biri orta kalite denildi.oyüzden 2sinide transfer edelim dedik selen hanımla.tam transfere girince diğer orta kalite olan embriyoda iyileşti dedi embriyolog.sürekli değişim gösteriyor embriyolar yani.aaa napıcaz hadi ikiz olursa fln dedi hatta selen hnm.yinede 2sinide transfer ettik.transfere girmeden öncede doktorla ve embriyologla görüşmelerin oluyor.kaçtane transfer edilicek.embriyo şuan ne durumda.hepsinin bilgisi verilir cnm transfer öncesi.

Son düzenleme:
zaten doktorların embriyonun durumuyla ilgili pek fazla bilgisi olmuyor her şey transfer sabahi cozdurulunce belli oluyor oraya gidincede ilk önce embriyologla görüşüp bilgi alıyosun bende korkmustum cozdurulurken bozulur diye ama iyi bir laboratuvar ellerinden geleni yapıyorlar geriside kısmet zaten

Hayırlı akşamlar bayanlar inş hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Ben 6 haftalık hamileyim doktorum Cem beydi
Blast ve taze istedim dondurulmuş istemedim bi takım sıkıntılar oldu embriyologlarla ama şükür ben çok bilinçliydim ve taze istedim şükür tuttu hamileyim
Transfer sonrası yatmadım yemeğimi yaptım bulaşıklarımı yıkadım bunun dışında dinlendim yattım kasmadım ve 3 lt su içtim çayda içdim
Ve hiç belirtim yoktu sakın belirti aramayın kişiye göre değişiyor ilaçlarında etkisi büyük
Cem bey iyi bir doktor
Lütfen çok bilinçli olun sorun araştırın

darısı bize olur inşallah bende elimden geldiği kadar araştırdım ama bi tarftanda doktor ne derse kendini teslim ediyorsun böylesi daha iyi olur deyince itiraz edemiyosun cem bey ben dondurulmuş embriyo yaparım tarzım bu dedi en baştan bizde kabul ettik demekki böyle daha iyi diye kısmet inşallah bende iyi haber yazarım yakın zamanda

inş güzel haberler verirsiniz banada dondurulmuş dedi hayır taze dedim 3 kez dondurulmuşlarla yaptım bi kaç sene önce tutmadı
Bu sefer taze olsun dedim şükür hamileyim

Ben tazeyle dondurulmuş arasındaki farkı bilmiyorum ama dondurulmuş daha iyi diye biliyorum sadece en azından doktorlar öyle soyluyo tabi kısmet birazda nasipse her türlü gelir bulur seni

Teşekkür ederim canım.
Sürekli bir yoğunluğa denk geliyorum birşey soramıyorum ve eve gelip tüp bebek hemşiresi var direk onu arıyorum :) kafam öle karıştı ki artık buraya da gelip bakmıyorum. Hayırlısı olsun artık gidince uzun uzun konusucam bu sefer kararlıyım; )

Öle tabiki sıkıntılı süreç ya sürekli bekliyorsun. Hayırlısı olsun bakalım ne olacak :)

Maşallah darısı Başımıza inş.toplanan yumurta Sayısı kaçtı aceba?

evet bende okudm az once dondurulmus daha iyiymis

Aslında arkadaşlar taze veya dondurulmuş kişinin durumuna göre değişen Şeyler.yumurta sayısı az olan bir insana taze transfer yapmak mantıklı oluyor.rahim iyi durumda oluyor kan sonuçlarıda iyiyse ozaman hiç dondurmaymış çözdürmeymiş o işlere girişilmiyor.ama yumurta sayısı fazla olan bir insana taze transfer yaptırmak.okadar emeği heba etmek Demişti bana Selen hanım.çünkü yumurta sayısı arttıkça östrojen yükselir ve embriyo orda Yüzer tutunamaz Demişti.ztn çoğunluklada fazla yumurta oluşturulduğu için genelde dondurulmuş embriyolar tercih ediliyor.nitekim rahim iyi durumda olsa.taze yapmak tabiki daha iyi.dondur çözdür embriyolar kasılıyor çünkü.

aynen canm rahim dinlenmiş oluyo o aradada. heleki bende pco var yumurta cok olcak

Hiç öyle düşünme bende pko var aynen sen gibi çok umutlu başladım ama daha ilk ay yumurtalar çok dirençli çıktı ilaçlara cevap vermedi yarım bıraktık ikinci ay çok yüksek doz kullandım 11 yumurta toplandı yani her pko aynı olmuyor

zaten cem bey hedefimiz her zaman 8-12 yumurta arası olur fazlası yumurtanın kalitesini düşürüyor demişti çok yumurta olmasi pekte iyi bişey değilmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…