bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Benim yarın emriyo lan 5.gün olucak arayıp kaçının devam ettiğini haber vericek ler işte sonra nasıl bir yol izlicem paylaşır misin ??
dondurulmuş zor değil ikincş gün gidince ilaç başlıcak rahşmş hazrlamak için 19 23 arası transfer edilyor transferden beş gün öncede bazı ilaçlara başlanıo jel iğne gibi okadar bu arada herkeze iğne werilmio duruma göre kan sulandrıcı ve progestn için iğne verilebilio

Bir türlü kendimi olumsuza hazirlayamiyorum 18 aylık evliyim ve en başından beri korunuyoruz her ay heycanlı geçti şimdi de öyle 12 lere kadar yatan ben 8,9 da uyanıyorum ferzedelim kimyasal ile sonuçlandı nasıl ikinciyi hazirlaniyosun yani hangi aşamadan devam ediyosun?

genellemeyi bilmyrm herkezde aynımı bilmyrm bn kemdi başıma geleni anlatayım ben biraz tezcanlıyım o yüzden 7 gün iğnemin oldugu gün kan werdim 7 gün pazartesi 25 çıktı hamileyim diye uçtum havalara doktoruma hbr werdim erken daha dedi gününde tekrarla dedi 11 gün cuma gnü yaptım 35 olmuştu doktorum iki gün sonra tekrarla dedi ama ben burdan okuya okuya bir sıkıntı oldugunu öğrenmiştim dayanamadım 11 akşamı tekrarladım 38 çıktı umutlandım 13.gün pazar tekrarladım 22 ye düşmüştü doktr ilçları bırakabilirsin düşücek kendi dedi bir hafta içinde adet oldm dedğim gibi ben bu konuyu çok kafama taktıgımdan doktorum bikaç tahlil ve histeroskopi önerdi yaptırdık rahim filminde belli olmayan bir şekil bozuklugu varmış rahimde onu düzlleti doktorum birde tahlillerde kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı kan sulandırıcı iğne verdi şimdi yarın test günüm doktorum bu sefer transfere girerken erken yapmak yok dedi olduysa oldu olmadıysa olmadı doktorumun dediğini yapıyrm bu sefer çok merak etsem de sürekli kendimi dinlesem de yapmadım test uzun yazdım ama açıklayıcı olsun istedim

Çok açıklayıcı oldu canım teşekkür ederim az kaldi inşallah olumlu sonuç alırsın bu sefer hem sansin da yüksek daha tecrübeli olmuş bu sefer. Bu arada bugün embriyoların 5. günüydü 13 tane si dondurulmaya gönderildi sevindim baya iyi sonuç inşallah hayırlısı olur herseyin

MAŞALLAH İİ SONUÇ İNŞŞ TRANSFERDEN DE GÜZEL HBERLER ALIRSIN

Masallah ilk defa bukadar cok embriyosu 5.gune giden duyuyorum.sperm veya yumurta sorununuz varmiydi?

Masallah ilk defa bukadar cok embriyosu 5.gune giden duyuyorum.sperm veya yumurta sorununuz varmiydi?
26 yaşındayım ondan olabilir bu kadar bende beklemiyodum çok şükür sayı çok oldu hatta 5. 13 tü ertesi gün aradilar 6gün de 3 tane daha sağlıklı oluşmuş toplam 16 oldu tabi çok şaşırdım ama benim eşim spermler sağlıklı ama hareketi %3 yani nerdeyse hareketsiz onun için ben 35 yaşıma kadar dondurulmuş kullanicam Allah nasip ederse 4 tane istiyorum bakalım inşallah herkes cok güzel sonuçlar alır ..

Kızlar adet söktürücü kullanıp etki görmeyen varmı aranızda? ? Ilac biteli 4 gun oldu hala olmadım bu yüzden de hastaneye gidip transfer işlemine baslayamiyorum bu durumu yasayan var mı

Kızlar adet söktürücü kullanıp etki görmeyen varmı aranızda? ? Ilac biteli 4 gun oldu hala olmadım bu yüzden de hastaneye gidip transfer işlemine baslayamiyorum bu durumu yasayan var mı
Ilaç biter bitmez adet olunmuyor zaten 4-5 gün sonra olması normal. İlâç kullandıktan sonra 10 güne kadar sürebiliyor adet olmak

hemen olmayabilio bnm arkadaşım her ay kullnır 7 gün içinde olur stres yapma
Dün oldum bugün gittim hastaneye kan verdim hormon güzel çıktı rahim hazırlama başlattı ama sadece bant verdi jel iğne ilaç fln vermedi . Gün aşırı bant verdi 12 mayısta kontrole gidicem işte birdaha ki sefer .. Bu arada senin durumun nasıl yazmadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…