- 14 Kasım 2016
- 46
- 14
- 3
- 44
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
11.gunmu 92 cikti. Cok iyi canim insallah saglikla devam eder ikimizinkide.pozitifi aliyoruz hala endiseyi atamiyoruz
11.gunmu 92 cikti. Cok iyi canim insallah saglikla devam eder ikimizinkide.pozitifi aliyoruz hala endiseyi atamiyoruz
Kızlar cok sevindim pozitif haberlerinize Rabbim saglıcakla devamını getirsin inşallah amin:)Evet 11.gun 92 cikti.nasil???Bugun adet olmam lazimdi oda olmadi.. insaallah...canim..bebegi kucagimiza almadan hamile oldugumuza inanmiyacagiz sanirim..
Benim kan degeri dusmeye basladi 12.gun 200 du 14.gun 150 ye dusmus.yine kimyasal galiba cok uzgunumm.boyle olup degeri tekrar yukselen oldumu?
Benim kan degeri dusmeye basladi 12.gun 200 du 14.gun 150 ye dusmus.yine kimyasal galiba cok uzgunumm.boyle olup degeri tekrar yukselen oldumu?
Eger iki embriyo transfer edildyse bsta ikisi tutup sonra biri bıraktıysa olabiliyo canm oyle inşallah iki gün snraki degern yukselir inşallahBenim kan degeri dusmeye basladi 12.gun 200 du 14.gun 150 ye dusmus.yine kimyasal galiba cok uzgunumm.boyle olup degeri tekrar yukselen oldumu?
Benim doktorum cem bey..ilk tup bebek denemem..36 yasindayim..doktor tercih ederken bende cok tereddutte kaldim..once selen hanımı tercih ettim..sonra cem beyde karar kildim..kararimda docent olmasi ve hakkindaki olumlu izlenimler etkili oldu..selen hanim icinde olumsuz birsey duymadim..tup bebek merkezindeki ani defterine baktigimde cogunlujla cem beye teşekkür etmisler..bu dikkatimi cekti..tabi karar sizin kararıniz..5 yumurta toplandi..iki tanesi 3. Gunu gordu.bir tanesi 5. Gun orta kalite embieyoyu transfer ettiler. 11 gun testimde 92 çıktı. .14.gun testim icin bugun kan verdim..heyecanla bekliyorum.hakkinizda hakkikimizda hayırlısı olur inşallah.Merhaba, öncelikle hamile olan arkadasları tebrik ederim inşallah sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alırsınız:) bende 1/2 ay içinde Bahçeciye gitmeyi düşünüyorum daha önce Selen Hanıma ön görüşme için gitmiştim... çok sıcak kanlı elektrik aldım ama halen çok kararsızım aynı laboratuvar aynı nejat bey ilgileniyor sanırım, şu anda araştırıyorum 1 negatif aşılama var yaş 40biraz geciktim ama her şeyin hayırlısı inşallah:) Bahçeci Fulya biraz uzak anafolu yakasında oturuyoruz.. cem bey mi selen hanım mı çok kararsız kaldım birde Alle klinik var furkan başoğlu ve serkan hoca çok kafam karışık bahçeci için güzel şeylerin yanında şikayette duydum dolayısıyla doğru kararı vermek için araştırıyorum:))) bu konuda bilgi verebilşrseniz değerli fikir ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Sevgiler iyi akşamlar
11.gun 92 olan kan testim 14.gun testim 387 cikti..cem bey bu is olmus dedi.15 gun sonra ultrason muayenesi dedi.. rabbim kucagimada almayi nasip eder. Elhamdulillah..
Ooo super canim.darisi benim basima insallah.bugun yine kan vericem.hic umudum yok ama
Benim sonuc kimyasal oldu.degerim dusmus.cok uzgunum
cnm geçmiş olsun bnm de kimyasal olmuştuBenim sonuc kimyasal oldu.degerim dusmus.cok uzgunum
Geçmiş olsum canım. Allah hayırlısıyla birdahaki sefere nasip eder inşallah..Benim sonuc kimyasal oldu.degerim dusmus.cok uzgunum
Dun gece az bir kanamam oldu.hemen acile gittim.
Diş gebelikmis..25.gunumdu...kese rahmin disinda tutunmus..oglen aldılar. .. rabbimin takdiri...
ilk kimyasalınmıydı benmde oldu şimdi yenisini beklyrm tahiller histersokpi fln oldumBenimkide kimyasal oldu
Cok kotu durumdayim hala toparlanamadim.allah yardimcimiz olsun
ilk kimyasalınmıydı benmde oldu şimdi yenisini beklyrm tahiller histersokpi fln oldum
bide genetk tahliller yaptıryr onun sonuçlarıda bir aya çıkıomuş zaten histersokpide doktorum rahmin hafif t şeklindeydi dediIlk tedavidede 9.95 cikmisti dustu degerm.ne onerdi doktor simdii? Sadece histeroskopimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?