- 1 Kasım 2016
- 224
- 124
- 23
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
Bende bugun selen hanimla gorustum neden olumsuz oldugu konusunda. hersey guzeldi yuksek ihtimal tutar ddiyorlardi. ama rahimde sorun var galiba tutunma olmuyo 3 blastakistim var napacagimizi sastik. bunlardami ttutunmucak( era testi varmis istersen yaptirabiliriz ama olumsuz sonuc gelsede tedavisi yok diyo
Kacinci tedavindi canim? Peki embriyolar normalmi acgh yapildimi embriyoya?
2 tedavi oldum ikisindede dondurulmus embriyo transfer edildi. acgh tam olarak ne bilmiyorum bugun doktora sordum donmus embriyolara genetik test yapilmiyormus. onun icin yeniden tedaviye baslayip embriyo olusmasu gerekiyormus
Aynen yapilabilir ama onerilmiyor genelde dondurulmusa.cunku cozdurulecek hucre alinicak dondurulucak.cozdur dondur sikinti.genetik test iste acgh.bi ara forumda okumustum 7 embriyo gondermis biri genetik teste sadece 1 tane saglam embriyo gelmis.onunla hamile kaldi dusun.sen suan bilmiyosunki embriyonun normal olup olmadigini.belkide embriyolar sorunlu.bende bi onceki tedavide yaptirmadim genetik testi.bin pisman oldum.hatta 1 tane daha dondurulmusum vardi.olumsuz tedaviden.onu bile transfer ettirmeyip bastan yaptirdim.simdi 3 tane embriyo gitti genetige.hayirlisi bakalim.
Insallah ucude saglam doner sonucu ne zaman alacaksiniz bide testi umutta mi yaptirdiniz
Evet cnm orda yapildi.3 hafta surer dediler.bi 10 gune kadar cikar sanirim
inşş transfer ne zamanTest sonucunda sadece 1 tane saglikli embriyo geldi.ins bu sefer olur
inşş transfer ne zaman
Uzulme 1tane saglıklı geldi diye demekki daha once olmama sebebi embriyolarn saglıksz olmasymıs ve artk elnde saglklı embriyo var. Benm de 1tane saglam gelmişti 3embriyodan ve cok sukur tuttu ve hanileyim canm inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın kavusursun bebegineOcak sonunu bulur sanirim
Uzulme 1tane saglıklı geldi diye demekki daha once olmama sebebi embriyolarn saglıksz olmasymıs ve artk elnde saglklı embriyo var. Benm de 1tane saglam gelmişti 3embriyodan ve cok sukur tuttu ve hanileyim canm inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın kavusursun bebegine
Uzulme 1tane saglıklı geldi diye demekki daha once olmama sebebi embriyolarn saglıksz olmasymıs ve artk elnde saglklı embriyo var. Benm de 1tane saglam gelmişti 3embriyodan ve cok sukur tuttu ve hanileyim canm inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın kavusursun bebegine
Yok canm cem bey benm doktorum bence sevinmelisin demekki tutmama sebebi saglıksız embriyo transfer edilmesiymiş diyip olacagına inanıyoruz:)Aaa ayni durum benimde 3 embriyodan 1 tane selen hanimmiydi doktorun
Kişiye gore degişiyo o gün sayıları yumrta gelişimine göre hareket ediliyo kiminde hızlı gelişir kimi daha yavas gelişir ama genelleme o sekilde olabilir. İlaç sürecinde ben 4tedavimde de çalıştm o süreçte çalşma diyen hiç olmadı çalışmayan da hiç duymadım inan arkadaşın çok pimpirikli sanırım o yuzden tedaviye baslar baslamz yatışa geçmiş:) rahat olacağın şekilde devam et hayatına rahat olmak tedaviyi en önemli etkileyen şey çnkü. İnşallah çok güzel sonuçlanırCem beye muayene oldum. Pazar günü iğnelere başladım.. 6. gün tekrar gelmemi söyledi.
Bu ilaç tedavisi toplam kaç gün soruyor. Kişiden kişiye değişiyor anlıyorumda normal süreç nasıl onu merak ediyorum.
Bildiğim 10 gün ilaç tedavisi..11. gün çatlatma iğnesi...36 saat sonra toplanıyo... aynı gün sperm alıp mikro enjeksiyon yapılıyor.Sonra embiryoların olgunlaşması bekleniyor..O da 3-5 gün...sonra transfer... Anlattığım bu süreçte bir yanlışlık var mı?
Ben çalışıyorum bu ilaç tedavisi sürecinde arkadaşım istirahat etmemi söyledi doktor bey birşey söylemedi... Kafam karıştı....
Teşekkür ederim...
Kişiye gore degişiyo o gün sayıları yumrta gelişimine göre hareket ediliyo kiminde hızlı gelişir kimi daha yavas gelişir ama genelleme o sekilde olabilir. İlaç sürecinde ben 4tedavimde de çalıştm o süreçte çalşma diyen hiç olmadı çalışmayan da hiç duymadım inan arkadaşın çok pimpirikli sanırım o yuzden tedaviye baslar baslamz yatışa geçmiş:) rahat olacağın şekilde devam et hayatına rahat olmak tedaviyi en önemli etkileyen şey çnkü. İnşallah çok güzel sonuçlanır
Kişiye gore degişiyo o gün sayıları yumrta gelişimine göre hareket ediliyo kiminde hızlı gelişir kimi daha yavas gelişir ama genelleme o sekilde olabilir. İlaç sürecinde ben 4tedavimde de çalıştm o süreçte çalşma diyen hiç olmadı çalışmayan da hiç duymadım inan arkadaşın çok pimpirikli sanırım o yuzden tedaviye baslar baslamz yatışa geçmiş:) rahat olacağın şekilde devam et hayatına rahat olmak tedaviyi en önemli etkileyen şey çnkü. İnşallah çok güzel sonuçlanır
Ben transfer sonrası 7.günde kan vermştm aceleci dvranmıştm braz. Kişiden kişiye değişiyo belirtiler bende hiç belirti olmamıştı teste kdrÇok teşekkür ederim... transfer olduktan kaç gün sonra gebelik belli oluyor... İki hafta diye biliyorum..O iki hafta içinde hissediliyor mu bulantı kusma vesaire...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?