• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Yumurta durumuna yasina gore filan ayarlaniyor.pkolu olanlarda filan cok yumurta olusuyor ya.oyuzden az doz veriyodur.bende 225 doz kullandi
Anladım teşekkürler ben biraz kiloluyum ondandır o zaman
Yok cnm 2.adette yapilicak transfer.oyuzden ocak ayini filan bulur galiba transfer.embriyolar genetige gidicek cunku.
Hayırli sonuclarla gelirler insallah
Kilonuza ve yumurta gelişim direncinize göre değişebiliyor.
Kilomdan dolayı demek ki bende ilk ona yordum ama doz iki katı olunca yinede sorayım dedim teşekkürler

Ben pkoluyum ve 63 kiloydum tedavi dönemi 187.5 ile başlanmıştı. Dediğim gibi kilo pko vb şeyler etkiliyor doz ayarlamasını. Zaten ilerki dönemlerde artırır ya da azaltır yumurta gelişimine göre.
Anladım teşekkürler ben biraz kiloluyum ondandır o zaman

Hayırli sonuclarla gelirler insallah

Kilomdan dolayı demek ki bende ilk ona yordum ama doz iki katı olunca yinede sorayım dedim teşekkürler

Bende histereskopi yaptırdım.Rahim girişinde ufak bi et parçası gibi bişey varmış onu aldı incelemeye gönderdiler haftaya sonuçları belli olacak. Rahmi de yanlara doğru genişletti. Bu işlem de inşallah benim için hayırlara vesile olur.

Bende histereskopi yaptırdım.Rahim girişinde ufak bi et parçası gibi bişey varmış onu aldı incelemeye gönderdiler haftaya sonuçları belli olacak. Rahmi de yanlara doğru genişletti. Bu işlem de inşallah benim için hayırlara vesile olur.

Ins olur ya bu sefer okadar emek veriyoruz allah yardimcimiz olsun.agri filan oldumu sonrasinda

Ins olur ya bu sefer okadar emek veriyoruz allah yardimcimiz olsun.agri filan oldumu sonrasinda
Amin canım inşallah olur.
Histereskopiyi anestezisiz oldum yaparken başlarını seyrettim hatta:olamaz: sonra canım yanmaya başlayınca seyretmeyi bıraktım. İçimi gördüm ekranda baya temizmiş :temizlik::KK70:10 dk falan sürdü zaten. Sonrasında ağrım falan olmadı. Benden önce yaptıran bi bayan vardı onu anesteziyle yaptılar ben ondan erken toparlanıp ayağa kalktım. Şuan kanamam var az miktarda bikaç güne o da geçer.

Kizlar ben yarin aksam, yani 11. Gunumun basinda testi yaptiricam. Esim de yanimda olmak istiyor o nedenle hafta arasina birakmicam. Ne olur dualarinizi eksik eymeyin tutmasi icin. Tutmasa da cabuk atlatabilmem icin.....

Kizlar ben yarin aksam, yani 11. Gunumun basinda testi yaptiricam. Esim de yanimda olmak istiyor o nedenle hafta arasina birakmicam. Ne olur dualarinizi eksik eymeyin tutmasi icin. Tutmasa da cabuk atlatabilmem icin.....

Sonuc belli oldu sandim.heyecan yapmistm valla.yarini bekliycez artik guzel haberlerle gel insallah.

Allahım inşallah pozitif sonuç alıp hayırlısıyla sağlıklı sıhattli bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder.

Insallah ya uzuldum valla.hep boyle oluyo 3.gunde 17 tane embriyo vardi.5 .gune cok az kaliyor.gonderilemiyecek durumda olursa dondurup normal transfer yaparlarmi aceba iptalmi olur.bisede soramadim.tmm dedim kapattim
Sen içini ferah tut Allahın izniyle o 4 tanesi de yarına gider. Önemli olan çok fazla olması ya da iyi kalite olması değil canım. Şöyle ki bana iyi kalite 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ama olmadı. Başka bi arkadaşıma benden 1 ay falan sonra orta kalite 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi o hamile kaldı. Şuan bebek bekliyor. Sen bol bol dua et Allahın izniyle olumlu sonuçlar alırsın. İyi düşün iyi olsun.
İptal olup olmayacağı konusunda bilgim yok onu istersen ara bi sor. Yapabileceğim tek yorum benim 5. Güne giden 10 tane falan vardı 8 tanesi iyi kaliteydi dondurdular diğer kalanlar iyi kalite değildi sanırım 5.gün dondurmayıp 6.güne bekletmişlerdi ama onlar 6. Güne gitmedi. Sendeki durum tam nedir yorum yapamıyorum istersen merkezi bi ara sor.

Back