bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Bide dondurulmus embriyo transferi 1400 tl yaziyor bana verilen ucret kagidinda. 1 onceki yil 2450 idi. Yanlismi yazdilar aceba? Bilgin varmi senin?
Yok canim. Tedavi icindeki dondurma isleminden para almadilar. Fazla kalan embriyom bu gune kadar hic olmadigi icin fiyatina bakmadim bile. O kagidi orda okudum ve imzalayip vermistim bende yok.

C
Bide dondurulmus embriyo transferi 1400 tl yaziyor bana verilen ucret kagidinda. 1 onceki yil 2450 idi. Yanlismi yazdilar aceba? Bilgin varmi senin?
Canım 1400 lira embriyo dondurma ücreti. Transferinkini tam hatırlamıyorum ama 2450 olabilir. Sana tavsiyem eğer işlem yaptıracaksan ısrar et indirim için %5 iskonto yapmışlardı bana. Ben dondurtmadım ama dondurtsam 1300 dondurma ücreti ödeyecektim transfer için de aynı iskontoyu yapacaklardı.

Her adim para bune yaa... benimki son haliyle 13 bin tl ye cikti.

Bende istedim.sadece histeroskopide yapabileceklerini soylediler %10 indirimi.oda yapilip yapilmayacagi belli dgl cunku histeroskopinin.ben raporlu yaptiriyorum.raporlu fiyattada yapilmiyormus.diger islemlerde yapin ozaman dedim.dondurma ucretlerindede yapmiyoruz dedi.cghda yapamiyoruz.ama islerine geldigince yapiyorlar gibi geldi.hissettim onu.gecen yilki kagitta 2400 du.dondurulmus embriyo transferi.bu sefer eliyle yazmis 1400 yaziyor.sasirdim yanlistir bence o.hic sanmam 1400e yapilcagni.

Valla cok masrafli gercekten.ben raporlu yaptiriyorum.ucakla git gel arti masraflar derken gene 10bini buluyor.cgh da cok masrafli.5 embriyo olsa dusun bi tedavi ucreyi kadar o teste verilcek.cgh ucreti nezaman odeniyor?
Kac tanesi teste gidecekse havaleyi yapinca o gun gonderiyorlar.

Her adim para bune yaa... benimki son haliyle 13 bin tl ye cikti.
Bizden de genetik testi+histereskopi falan istedi cem bey. İlk tedavi sgk +4.500 e falan geldi ilaç maliyetiyle falan ama eğer genetikte sorun çıkarsa benim de maliyet daha da artacak. Allah yardımcınız olsun..

Bizden de genetik testi+histereskopi falan istedi cem bey. İlk tedavi sgk +4.500 e falan geldi ilaç maliyetiyle falan ama eğer genetikte sorun çıkarsa benim de maliyet daha da artacak. Allah yardımcınız olsun..
Amin. Allah maddi sikinti cekip yaptiramayanlarin da yardimcisi olsun.

Valla ben baştan embriyo dondurmayı düşünmüyorum dediğim için direk yaptı iskontoyu. Müşteri gözüyle bakıyorlar ne koparsak kar mantığı. Sizin zaten embriyo gelişme sıkıntısı olduğu için nasıl olsa dondurtacak diye yapmıyorlardır.
Raporlu nasıl oluyor histereskopi. Bana 1980 lira fiyat verdiler histereskopi için. Normalde benim de tüp bebek raporun var ama o işleme rapor geçiyor geçmiyor bişey demediler. Cem bey istersen dışarıda da yaptırabilirsin dedi. Ben de bugün ankaraya geldim histereskopi için proftan randevu aldım yarın gidicem tandevuya. 122 lira muayene ücreti ödiycem+ 300-800 arası da histereskopi maliyeti çıkıyormuş. Daha uygun ve yapacak kişi prof diye burdan aldım yarınki duruma göre bilgi almak isteyen olursa yazarım

Bu arada yazmayı unuttum senin de Allah yardımcın olsun. O 1400 dedikleri dondurma ücretidir. Dediğim gibi bana fiyat verdiler dondurulmuş transfer fiyatını hatırlamıyorum ama dondurma+dondurulmuş transfer iskontolu hali 4000 lirayı geçiyordu ben raporlu olduğum için tedaviye baştan başlasam daha uyguna geliyor diye dondurtmadım embriyoları. Öyle olunca mantıken dondurulmuş transfer ücreti minimum 2.500-2600 olması lazım çünki diğer türlü dediğim rakamlar tutmaz.

Amin. Allah maddi sikinti cekip yaptiramayanlarin da yardimcisi olsun.
Ben bi süre erteledim zaten tedaviyi hem maddi hem manevi olarak. Transfer sırasında kullandığım ilaçlar midemi mahvetti yediğim herşey dokunuyor. Düşük sonrası kanamam durmadı bi türlü 1-2 gün aralıklarla 4 sefer ve en az 6-7 gün süren adet kanaması gibi kanamam oldu. En son ilaç kullandım öyle kesildi kanama. Beni baya yıprattı öyle olması.

Banada 1870 dediler histeroskopi icin.bu fiyat uzerinden %10da iskonto yapilacak

Bana da bunda iskontodan bahsetmediler. Ben bugün histereskopi için görüştüm doktorla haftaya çarşamba yaptırıcam Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa

Sana histeroskopi gerekli ya ondandir :) bana suanda gerek yok dedi doktor.bakti ordan yapilmiycak.onda yapariz sadece dedi.yaptirmiycan isleme indirim yapiyorlar.ordan bakiyor ne islem yapilicak.kafasina gore belirliyodur.sunda yapiyoruz bunda yapmiyoruz diye.ama bida hic hos bi durum degil.herkes ayni olmali.birine yapilsin indirim birine yapilmasin.gicikliga histeriskopi yaptirasim var yani

Aynen öyle çok doğru demişsin. Kimden ne kırpsak kar gözüyle bakıyorlar. neden histereskopiye gerek yok dedi doktorun. Ben 1 sefer deneme yaptım sadece onda da değerim önce 5 e çıktı sonra düştü. O yüzden cem bey histereskopi ve genetik testler istedi. Görünür bi problem yok eğer rahimde bi problem varsa histereskopi yapalım ki bi dahaki deneme daha garanti olsun dedi.

Bende 8.gun fln baktirmistim test sonucu 9.95 cikti ilk basta.sonradan dustu.once embriyolarin normal olup olmadgni anlayalim dedi.ona gore histeroskopiyide dusunucez.acgh dan gelicek sonuca gore.1 tane daha dondurulmusum var suanda.bu tedavidende atiyorum 4tane daha embriyo cikti diyelim.2 sini transfer ettiririm.bu seferde tutmazsa ozaman diger 2 embriyo beklerken histeroskopi dusunebilirim.ama 2 tane saglikli embriyo kaldi diyelim.bu tedavidede yaptirabilirim.riske atmamak icin.sayi az olursa.cikan saglikli embriyoya gore dusuncez yani.banada boylesi mantikli geldi.benim ilk tedavide 3.gune zor giden embriyolar transfer edildi.onu tedavi bile saymiyorum yani.bahcecidede 2 tane 5.gun blastokist verildi.suan rahimle ilgili sorun var diye kesin bir kanit yok.bosyere histeroskopide yapilsin istemiyorum.belki sorun embriyoda.duruma gore dusuncez anliycan.

Sen yine rapormu cikartcaksin diger denemede? Nezaman dusunuyosun yeni tedaviyi

Sen yine rapormu cikartcaksin diger denemede? Nezaman dusunuyosun yeni tedaviyi
Ben genetik testleri yaptırdım önümüzdeki ay çıkacak sonuçları. Histerakopiyi de halledicem o zamana. Cem beye sonuçları göstericem onun dediklerine göre hareket edicem ama en az 3-4 ay düşünmüyorum.
Bende pko var sperm sorunu da yok belki histereskopi sonrasında kendiliğinden oluverir diye ümit ediyorum. Çünkü histereskopi yaptırıp ekstra bi tedavi görmeden hamile kalanlar var. Belki bize de denk geliverir.
Histereskopi için doktorun bana dediği de şu. Biz tedavinin olumlu sonuçlanması için en uygun ortamı hazırlayalım sonra yeni bir deneme yapalım dedi. Histereskopiyi yaptırmadan transferi yaparsak ve eğer rahimdeki bi problemden dolayı yeniden olumsuz sonuç alırsak denemeyi boşuna yapmış oluruz o sebeple histereskopiyi şimdi yapalım ki bütün olumsuzlukları ortadan kaldıralım dedi.

Sana hiç genetik testi yaptırmadan mı embriyoları cgh için gönderildi. Senin yerinde olsam yeni transferi yaptırmadan histereskopiyi yaptırırdım. Ama çok ta etkilemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…