• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

@turkuaz-3838 canim daha önceki yazını okumuştum embiriyo kalitesizliginden bahsetmistin.senin ilk tup kaç yumurta topladilar kaliteleri nasildi? sorum 2. tedavin içinde geçerli inşallah herşey gönlünce olur.

Benim bahceci disinda baska bi merkezde embriyo kalitesizligi olmustu 23 yumurta toplandi 3.gune sadece 2 tane embriyo kalmisti.3.gun transfer oldu onlarda tutmadi. Bahcecideki tedavimde 21 toplandi 3.gunde 14 tane fln embriyo vardi. 5.gunde ise 2 tanesi donduruldu. 6.gun 1 tane donduruldu.aradaki farki gorunce demekki.labaatuvar farki diyorum ben.2si transfer oldu.oda tutmadi ama 5.gune kadar gelmeside iyiydi.simdi 6.gun embriyom var ama tekrardan yaptirmayi dusunuyorum tedaviyi.onu transfer ettirmiycem.

Kızlar birsey merak ediyorum bende cem beyde tedavideyim. Dün pozitf gordum kanda yarn tekrarlıcam bi de gercek test günüm salı 12.gün tekrarlıcam snra kese için çağrr herlde doktor. Kese ve kalp muayeneleri tedavi ücreti içnde mi oluyor yoksa ücret alınıyo mu bu 4.tedavi ama o asamaya anca geccez inşallah da merak ediyorum

Canim 3. Gunden sonra gelismiyorsa erkek faktoru one cikiyor olabilir. Ben su anda 5. Denememi yaptiriyorum. 4.denememi 2010 yilinda fulya da mustafa beyde yaptirmistim o soylemisti. Embriyo yasamak icin ilk 3 gun yumurtadan daha sonraki gunler de spermden beslenerek yasiyormus. Benimkiler de hep 3.gunden sonra patir patir oluyorlardi Bu arada esimde siddetli morfolojik bozukluk var. Bu seferki tedavide tesa ile buldular ve ilk defa 5. Gune iki kaliteli kaldi ve cgh ye gittiler. Bakalim sonu da iyi olur insallah.
Yani diyecegim oyle bir durum varsa isteyebilirsiniz tesa.

Cgh sonucunuz nezaman gelicek aceba? Merakla bekliyorum.

12 ekimden sonra cikacak canim. Biz de merakla bekliyoruz. Bir taraftan da sure uzun oldugu icin kafamiz bayaa bosaldi ne iyiymis boyle dinlenerek yaptirmak

Bencede ztn tedavi sureci sikintili geciyor.hemen arkasina birsuru tekrar ilaca basliyosun.boyle daha iyi.bende ekimin sonunda basliyorum.bende yaptircam busefer cgh.enazindan embriyodami sorun var anlasilir.

Merhaba arkadaslar,
Bizde Cem beyle tedaviye basliyoruz. İlk gorusmemizi temmuz ayinda yaptik. 2 tedaviyide cerrahpasada yaptik sonuc negatifti.
Cem bey histereskopi , mutasyon ve gen testleri istedi iyikide istemis polip varmis onlar alindi, birde pihtilasma cikti bugun Cem beyle gorusmemiz vardi gebeligin olmasina buyuk engel tabiki, ama bir taraftanda sevindirici cunku engelleri ortadan kaldiriyoruz dedi asla olumsuz dusunmeyin dedi yenik baslamak tedaviyide olumsuz etkiler dedi. Dusunduk yuregimize buyuk su serpti.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Saglikli hayirli evlatlari olsun. Bu grubun acilmasina da cok sevindim dusuncenize ve emeginize tesekkurler

Merhaba arkadaslar,
Bizde Cem beyle tedaviye basliyoruz. İlk gorusmemizi temmuz ayinda yaptik. 2 tedaviyide cerrahpasada yaptik sonuc negatifti.
Cem bey histereskopi , mutasyon ve gen testleri istedi iyikide istemis polip varmis onlar alindi, birde pihtilasma cikti bugun Cem beyle gorusmemiz vardi gebeligin olmasina buyuk engel tabiki, ama bir taraftanda sevindirici cunku engelleri ortadan kaldiriyoruz dedi asla olumsuz dusunmeyin dedi yenik baslamak tedaviyide olumsuz etkiler dedi. Dusunduk yuregimize buyuk su serpti.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Saglikli hayirli evlatlari olsun. Bu grubun acilmasina da cok sevindim dusuncenize ve emeginize tesekkurler

Bende 3.tedaviye basliycam.bende histeroskopi olabilirim.histeroskopi zor geciyomu?bide transferden nekadar once yapilmasi gerekiyor aceba.bendede hafif bi pihtilasma varmis.kan sulandirici igne kullaniyoruz onun icinde sorun olmaz ins cnm.mutasyon dedigin.kanda prefirik kromozom analizi tahlilimi farkli birseymi?

Kromozom haricinde faktor v filan gibi tahliller.
Cem beyle ilk gorusmeyi yapinca zaman kaybetme demisti 8 agustosta histereskopi oldum. Anestezili oluyor. Polip oldugu icin zor gecti yaklasik 1 hafta agrim oldu adet agrisinin biraz daha agrilisi oldu bende. Birde 3 gun yaklasik otururken zorlandim. En az 1 adet gecirmek gerekiyor. Benim 2 adet gecmis oluyor. 3.adetimlede tedaviye basliycaz kismetse.

Cikti canim. Ben de adet oldum yarin gidip geldikten sonra yazacaktim. Biri normal digeri degil. Yani elde kaldi bir.
her bir cgh si iyi olan embriyo, hamilelik sansini %30 40tan %50 60a cikariyormus. Tabi iki tane olsaydi daha cok sans olacakti.

Cikti canim. Ben de adet oldum yarin gidip geldikten sonra yazacaktim. Biri normal digeri degil. Yani elde kaldi bir.
her bir cgh si iyi olan embriyo, hamilelik sansini %30 40tan %50 60a cikariyormus. Tabi iki tane olsaydi daha cok sans olacakti.
canim bahceci laboratuvarı nasil benim yumurtalar bu sefer hic dollenmedi bile ban doktordan çok iyi bir laboratuvar lazım bildiğiniz iyi bir yer varmi?

Iyi bari.olsun enazindan 1 embriyo normal cikmis biri.ozaman bu testi yaptirmak simdi dahada mantikli geldi bana.enazindan saglam embriyo verilicek.hadi insallah olsun yaa.bende adeti bekliyorum baslamak icin.

yok canim izmir de yaptırdım.ilkinde iyi kötü bes tane embiriyom olmuştu ama busefer onca vitamine kur lere rağmen dollenmedi.bütün yumurtalar doldurdu keza spermdende bir sorun yok .

Sasirdim bende.bahcecinin labaratuvari cok iyi cunku.ben kendi bulundgm sehirde embriyolar 3.gune zor gitti.spermde baya sorunluydu yani. Bahcecide 3 tane 5.gun embriyosu olustu.nitekim tutmadi ama.labaratuvar farkini gordum.tavsiye ederim.

12 ekimden sonra cikacak canim. Biz de merakla bekliyoruz. Bir taraftan da sure uzun oldugu icin kafamiz bayaa bosaldi ne iyiymis boyle dinlenerek yaptirmak

Sakunya cgh sonucu 3 haftadami cikiyor cnm.opudan sonraki adetle dgl.bir sonrakinde transfere baslaniyor dimi? Bende cuma gunu ignelere basladim.bizde cgh yaptircaz.ins saglikli bir embriyo cikar.

Sakunya cgh sonucu 3 haftadami cikiyor cnm.opudan sonraki adetle dgl.bir sonrakinde transfere baslaniyor dimi? Bende cuma gunu ignelere basladim.bizde cgh yaptircaz.ins saglikli bir embriyo cikar.
Canimm hadi hayirlisi. Cgh sonucu evet 20 gunde cikiyor. Tedavideki ilk adetin bitiyor, tedavi test sonucu derken bir adetin daha geciyor. Ucuncu adetle ilaclara basliyorsun ve transfer oluyor. Ben su anda adet oldum ilac kullaniyorum masaallah rahim iyi gidiyor persembe gunune transfer dedi cem bey.

Canimm hadi hayirlisi. Cgh sonucu evet 20 gunde cikiyor. Tedavideki ilk adetin bitiyor, tedavi test sonucu derken bir adetin daha geciyor. Ucuncu adetle ilaclara basliyorsun ve transfer oluyor. Ben su anda adet oldum ilac kullaniyorum masaallah rahim iyi gidiyor persembe gunune transfer dedi cem bey.

Bende carsamba gunu merkezde olucam.cok guzel embriyoda saglam geldi.ins olur yaa.okadar emek veriyoruz.peki normal gelmeyen embriyoyla ilgili bir aciklama yaptilarmi?

Back