• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Banada sordular o sorulari yaptirirken.bende onlar yok ama tekrarlayan tup bebek basarisizligi var.embriyolar gelismiyo fln dedim.gercektende ilk tedavide 3.gune zor gitmisti.oyuzden yaptilar.hatta bide pihtilasma istedi oyle diyince.
Doktordan kaynaklı olabilir yada benim şanssızlığım. Sizden çok daha ciddi hastalar geliyorlar sizinkini yapsam gerçekten ihtiyacı olan kişininkini yapamayabilirim dedi. Sanki ben keyfimden istedim o tahlilleri. Neyse vardır bir hayır başka yer bakıcaz artık.

Merhaba arkadaşım zehra_mda senin sorunumuz ve doktorumuz aynı bende 3 yıllık evliyimhiç korunmadik ve hamile kalamadım polikistikoverliyim 3 kez klomen ve menagon denedik olmadı. Aşılama yaptırmadan direk tüp bebek düşünüyorum ve cem beye gittik güzel bulduk ve karar verdik bende hsg istedi sisli echomar da cektirdim tüplerim açık fakat sağ alt bölgede 4 mm polip görüldü ve histeroskopi dedi geçen hafta fiyat 2000 TL canım. Bana birden çıktığı için çok geldi sonra araştırdım forumlardan istanbuldan herkez ankara gidiyor bu ameliyat için çok meşhur prof. Lar bu ameliyatı 450 TL ya yapıyorlar bende şimdi karar verdim ankaraya gidip araştırma hastanesinde gohsen beye ameliyat alıcam aynı gün dönücem en az 1000 TL karda olucam. Sonra yine inşallah ilk ve son olucak tüp bebek için cem beye başlıcam.

Bende de aynı sorun vardı. Zeynep kamil e yönlendirdi beni özelde ki doktorum. Ve çok şükür oldum bittim. Bi gidin görüşün isterseniz doktorlarla artık çok güzel ilgileniyorlar

Merhaba kızlar.

İlk tup bebek denememdi. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi ve çok şükür tuttundu lar derken 22. Haftada erken doğum ile ikiz oğullarımi kaybettim. 50 gün oldu daha çok yeniyiz ama tekrar başlayacağım inşallah. Selen hanımla ilk görüşmeyi yaptım beklememe gerek olmadığını soledi ve inşallah adetle başlayacağız. Benim gibi aynı durumu yaşayanlar var mı?

Banada sordular o sorulari yaptirirken.bende onlar yok ama tekrarlayan tup bebek basarisizligi var.embriyolar gelismiyo fln dedim.gercektende ilk tedavide 3.gune zor gitmisti.oyuzden yaptilar.hatta bide pihtilasma istedi oyle diyince.
canim senindemi embiriyolarin gelişmiyor?benimde öyle 3.günden sonra gelisimleri durmuş tedavimde iptal oldu. senin kacinci tup birde hiç transfer veya 1.kalite cikti mi???RABBİM hepimizin yüzünü guldursun insallah

Merhaba kızlar.

İlk tup bebek denememdi. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi ve çok şükür tuttundu lar derken 22. Haftada erken doğum ile ikiz oğullarımi kaybettim. 50 gün oldu daha çok yeniyiz ama tekrar başlayacağım inşallah. Selen hanımla ilk görüşmeyi yaptım beklememe gerek olmadığını soledi ve inşallah adetle başlayacağız. Benim gibi aynı durumu yaşayanlar var mı?
Cok gecmis olsun canim.

canim senindemi embiriyolarin gelişmiyor?benimde öyle 3.günden sonra gelisimleri durmuş tedavimde iptal oldu. senin kacinci tup birde hiç transfer veya 1.kalite cikti mi???RABBİM hepimizin yüzünü guldursun insallah
Canim 3. Gunden sonra gelismiyorsa erkek faktoru one cikiyor olabilir. Ben su anda 5. Denememi yaptiriyorum. 4.denememi 2010 yilinda fulya da mustafa beyde yaptirmistim o soylemisti. Embriyo yasamak icin ilk 3 gun yumurtadan daha sonraki gunler de spermden beslenerek yasiyormus. Benimkiler de hep 3.gunden sonra patir patir oluyorlardi Bu arada esimde siddetli morfolojik bozukluk var. Bu seferki tedavide tesa ile buldular ve ilk defa 5. Gune iki kaliteli kaldi ve cgh ye gittiler. Bakalim sonu da iyi olur insallah.
Yani diyecegim oyle bir durum varsa isteyebilirsiniz tesa.

SAKUNYA SAKUNYA canim ilk defa böyle bişey duyuyorum. bizim sebebsiz infertilite doktorum dedi ki buyuk ihtimalle yumurtadan olmuş. ama kesin bişey yok spermdende olabilir şuan vitamin takviyesialiyoruz. bende habire bbirşeyler alıp duruyorum.canim bide bizim bildiğiniz ameliyatli tesadanmi bahsediyorsun?önümüzdeki hafta başlayacağız çok stresliyim tekrar boyle bişey olursa diye canim ne guzel embiriyolarin kaliteli çıkmış bence biryerlere gönderme hemen transferini yap inşallah sana tutunur.canim senin diğer denemelerin hepsi iptal mi oldu?????

SAKUNYA SAKUNYA canim ilk defa böyle bişey duyuyorum. bizim sebebsiz infertilite doktorum dedi ki buyuk ihtimalle yumurtadan olmuş. ama kesin bişey yok spermdende olabilir şuan vitamin takviyesialiyoruz. bende habire bbirşeyler alıp duruyorum.canim bide bizim bildiğiniz ameliyatli tesadanmi bahsediyorsun?önümüzdeki hafta başlayacağız çok stresliyim tekrar boyle bişey olursa diye canim ne guzel embiriyolarin kaliteli çıkmış bence biryerlere gönderme hemen transferini yap inşallah sana tutunur.canim senin diğer denemelerin hepsi iptal mi oldu?????
Canim ben umut tup cem beyin hastasiyim. Ona da ayrica sordum bu 3. 5. Gun olayini sperm icin. Dedim artik farkli bir seyler yoksa bir daha yaptirmicam. Onlar da bunu onerdi ama tabi bizim erkek faktoru belliydi. cgh icin de ayni seyi biz de dusunduk. Madem iki tane kaldi transfer ddeli. Gitsin dedik, onermem ama size kalmis dedi. Biz de testi yaptirdik iste. Bu arada test icin embriyolar gitmiyor da onlardan ornek aliyorlar onlari yolluyorlar. Insaallah her isteyen hayirla saglikla kavusur.

SAKUNYA SAKUNYA günaydın canim 4 denemende kalitesiz embiriyomu çıktı bide transfer gidebildinizmi??:KK66:
Gunaydin. 1.anadolu saglik merk. Aydin arici.2.ve 3. nenehatun hast Aytug kolankaya 4. Ve 5. De bahcesi iste. Herbirinde 14 16 arasi yumurta toplanip 8 9 tanesi dolleniyodu. 3. Gune kadar gelip kaliteleri dusuk sekilde transfer oluyodu. En sonbahceci fulyada bir tane 5. Gun embriyisu olustu o da kalitesizdi. Mustafa bey boyle bir aciklama yapti.
peki sonra ne oldu❤ mucize gerceklesti ve ben dogal yoldan hamile kaldim. Sindi 4.5 yasinda oglum var ve ikicisi icin burdayim. Umut hic bir zaman bitmez bitmemeli canim.

SAKUNYA SAKUNYA ayy maşallah:nazar::halay::halay:ne güzel bir haber Allah uzun ömür nasip etsin inşallah ))peki bu denemelerin ardindan mi hamile kaldın.bebeginden sonraki kacinci denemen??benimde 5yasinda bir kizim var benim kizim habire kardeş isteyip duruyor.RABBİM bana ve benim gibi isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

4.deneme bitti sonra kendiliginden oldu. Aynen canim ben de kendi olur diye senelerdir bekliyorum ama olmadi. Yas da 37 artik bir tane ve sonnn insallah deniyelim dedik.

ben ilk denememi baska biryerde yaptirmistim.3. Gunde sadece 2 embriyo kaldi transfer ettiler negatif oldu.bahcecide selen hanimla 1 denemem oldu. 2 tane 5.gun embriyosu ve 1 tane 6.gun embriyosu olustu.kalitesi 5bb idi.cok kaliteli dediler 2 tane 5.gun olan transfer edildi.ama tutmadi.hala 1 tane 6.gun dondurulmusum var.ama yeni bastan 1 tedavi yaptiricam.oda ayni sonucu verir diye korkuyorum acikcasi.

Merhaba kizlar. Benim iki tane 5. Gun embriyosu olustu ve onlara da cgh yapilmasi icin ornekleri yollandi. Bakalim sonuclar ne cikacak. Dualarinizi eksik etmeyin.

Hadi bakalim hayirli sonuclar gelsin ins.tesa islemi ile alinmisti spermler dimi.zor oldumu aceba.kesi fln olmuyor igne ile aliniyor galiba dimi.bizdemi oyle yaptirsak aceba ya.normal yolladami verdi?

Merhaba kızlar.

Cok uzuldum.hatirladim seni diger gruptan.epey olmustu senle konusali.dusukte zor allah yardimcin olsun.bende ekimin sonuna dogru basliycam tedaviye.ins busefer saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi.

Hadi bakalim hayirli sonuclar gelsin ins.tesa islemi ile alinmisti spermler dimi.zor oldumu aceba.kesi fln olmuyor igne ile aliniyor galiba dimi.bizdemi oyle yaptirsak aceba ya.normal yolladami verdi?
Sabah erkenden normal ornek verdi. Baktilar ki ise yarar bisey cikmadi, tesayla aldilar ve tansel bey basarili oldugunu soyledi. Benim gibi uyuttular ve kalin igne ile girip aldilar. Yarin ise gitti araba kullandi tabi ibraz halsizligi oluyor.

turkuaz turkuaz -3838 canim daha önceki yazını okumuştum embiriyo kalitesizliginden bahsetmistin.senin ilk tup kaç yumurta topladilar kaliteleri nasildi? sorum 2. tedavin içinde geçerli inşallah herşey gönlünce olur.

turkuaz turkuaz -3838 canim daha önceki yazını okumuştum embiriyo kalitesizliginden bahsetmistin.senin ilk tup kaç yumurta topladilar kaliteleri nasildi? sorum 2. tedavin içinde geçerli inşallah herşey gönlünce olur.

Back