- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
kızlar gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyormusunuz.selen hanıma sordum.yapabiliriz ama mucizevi bişey beklememek gerekli dedi.bilemedim bende düşünüyorum bakalım.
Bence de mutlaka yaptır. Mucizevi bi etkisi olmasada ihtimali yüzde 10 bile arttırsa değmez mi :) Ben yaptırdım etkisi oldu mu bilmiyorum ama 4 tüp bebek tedavimde ilk kez pozitifi aldım çok şükürkızlar gebelik aşısı yaptırmayı düşünüyormusunuz.selen hanıma sordum.yapabiliriz ama mucizevi bişey beklememek gerekli dedi.bilemedim bende düşünüyorum bakalım.
Merhaba canım bilmyorum hiç hatırlamıyorumGünaydın kızlar yumurta toplamadan önceki son kontrolunuzde kanda progesteron ve östrojen hormonunuz kaç çıktı acaba
Neyse canım hayırlısı AllahtanMerhaba canım bilmyorum hiç hatırlamıyorum
Neyse canım hayırlısı Allahtan
Canım şuan ortalama 10 bine yakın tutuyor. 6.500 tedavi 2000 e yakın iğneler. artı testtler ilaçlar derken benim 10 bini bulduMerhaba arkadaşla r fiyat olarak tüp bebek için ne odediniz acaba??!bende düşünüyorum burayida
Merhaba arkadaşla r fiyat olarak tüp bebek için ne odediniz acaba??!bende düşünüyorum burayida
Tamam canım bilgilendirme için SağolB3nim e2 inanılmaz yüksekti.2000 yada 20000 mi neydi.tam hatırlamıyorm.ne yumurta varmış sende dediler bana.transferimde ilk adette yapıldı.diğer gruptada söylediğim gibi transfer için değil yumurtalarının durumu için bakılan tahlil o.transfer için adetinin 12.günü e2 p4 e tekrar bakılacak.kan vericeksin
MerhabaGünaydın kızlar yumurta toplamadan önceki son kontrolunuzde kanda progesteron ve östrojen hormonunuz kaç çıktı acaba
Benimde büyük ihtimal ertelenir çünkü prog. 1.5 olması gerekirken 1.6 dedi ayla hemşireMerhaba
Benim e2 6038., progesteron 1,5 tu. Ben polikistiğim. Bu değerlerden dolayı dondurup bir sonraki ayda transfer yapıldı
Ama rapor alırsanız fiyat dahada düşüyor biz şu anda öyle yapmaya çalışıyoruz..Tesekkur ederim
Hayır canım daha 8. Günüm yaptırmadim
Gün sayan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz bir ses verin
Sonucun belli oldumu.güzel haber verirsin inş
15.Haftaya girdiğimiz gün öğrendik canım. Oğlumuz oluyor inşallah.Senin bebeğinin cinsiyeti bellimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?