bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

aynen en iyi tul bebek merkezi diye cogu kisi oraya gidiyo diye simarmislar galiba .. gitmicekse niye gitcek diyorlr .. iyi arastr karar ver canm nurayda ebru hanimda ama basarisiz olmus

aynen en iyi tul bebek merkezi diye cogu kisi oraya gidiyo diye simarmislar galiba .. gitmicekse niye gitcek diyorlr .. iyi arastr karar ver canm nurayda ebru hanimda ama basarisiz olmus

Ben burda iki kişi daha gördüm biri pozitif aldı diğeri negatif o da Cem beye geçecekti , kafam karışıyor işte güven kalmadı ki

Acele etmeden arastr ve kalbinle sec canm ben cok arastrdm zor karar verdm ama selen hanim derkn kalbmle sectm

Aslında ben Cem bey ile Ebru hanım arasında kalmıştım , sonra bayan olsun bari dedim , bi de Cem beyin hastası çok daha iyi ilgilenir diye düşündüm ama işte ona gidenlere sormak lazım asıl

NeCafe ben 24 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.Bende başta ebru hanımı gönül rahatlığıyla seçtim ama sonrası malum

NeCafe ben 24 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim.Bende başta ebru hanımı gönül rahatlığıyla seçtim ama sonrası malum

İşte yaşın genç diye bence bi araştırma yapmıyor , acaba başta Selen hanıma ya da Cem beye gitsen yapacak mıydı bi sorgula sen bunu canım , bi de probleminiz ne belli mi , ben baştan genetik test falan yaptıralım mı demiştim o da istersen yaparız ama gerek Yok dedi , ısrar etsem yapacak onu anladım ama yönlendirmeyi o yapsa daha iyi olurdu , ben vesile olarak görmek istiyorum onları verecek olan Rabbim ama insan da neden olmadı diyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…