- 16 Nisan 2019
- 241
- 133
- 23
- 44
- Konu Sahibi Endolubirkiz
canım içinde tüp bebek ünitesi olan yerler veriyor raporda pandemiden hemen alınır mı alınmaz mı bilmiyorum belki başvuran azdır hemen alabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon hangi devlet has. acaba?Ben şuan 2. Denemedeyim devlet hastanesinde yarın opu olacağım ve ilaçlarım raporla 850 TL tuttu
Onları bende bilmiyorum canım hafta sonu nasıl olacağını zaten hep cumaya falan denk getiriyolar . Ankara şehir hastanesinde oldum benpardon hangi devlet has. acaba?
bende haftaya adetim geldinde gidicem ankara ya, ben şimdi farklı ilde oturuyorum.
şunu merak ettim diyelim ki tüp bebek tedavisinde transfer işlemi veya yumurta toplama işlemi cumartesi yada pazar gününe denk geldi, devlette bunları nasıl yapıyorlar?
Üsküdarda canımZeynep kamil hastanesi nerde?
Neden öyle düşünüyorsun anlamadım canım ben bahçeci umutta tedavi görürken kullandık rapor yüzde seksene yakın indirim oldu ilaçlarımda havuz işlemide uyguladı doktorum bir dönemin parasından tasarruf ediyorsun bence kullanmak önemli raporudaBence ilac icin rapor kullanilmamali.1 ay gecerliyse üstelik. Uzun protokol havuz yontemi uygulanabilme ihtimalide varsa, ilac icin raporu kullanmaya degmez bence.
Canim senin transfer sonucun ne oldu?Onları bende bilmiyorum canım hafta sonu nasıl olacağını zaten hep cumaya falan denk getiriyolar . Ankara şehir hastanesinde oldum ben
Canim rapor 1 ay gecerli degilmi??Neden öyle düşünüyorsun anlamadım canım ben bahçeci umutta tedavi görürken kullandık rapor yüzde seksene yakın indirim oldu ilaçlarımda havuz işlemide uyguladı doktorum bir dönemin parasından tasarruf ediyorsun bence kullanmak önemli raporuda
Daha sonuç belli değil.Canim senin transfer sonucun ne oldu?
şehir hastanesinden memnun kaldınız mı? benim amh 0.98 yani düşük. sizce şehir hastanesini deneyeyim mi yoksa vakit kaybetmemek için özelden mş başlayayım?Kızlar şimdi ben ilk olarak Ankara şehir hastanesinde raporla (amh düşük ve endometriozis var ) tüp Bebek yaptırdım tutmadı. 2. Deneme mi bahçeci tüp Bebek merkezinde yapmak istiyorum Ankara şehir hastanesi bana tekrar rapor verir mi bahçeci de kullanmam icin bilgisi olan var mı ?
Canim bence devlette en iyi yer gata. Gatada temel hoca var, arastir dilersen cok iyi diyolar..şehir hastanesinden memnun kaldınız mı? benim amh 0.98 yani düşük. sizce şehir hastanesini deneyeyim mi yoksa vakit kaybetmemek için özelden mş başlayayım?
Ben hic memnun kalmadım herkese standart tedavi uyguluyorlar boş zman kaybetme derim ben ve sadece amh düşüklüğü mu varşehir hastanesinden memnun kaldınız mı? benim amh 0.98 yani düşük. sizce şehir hastanesini deneyeyim mi yoksa vakit kaybetmemek için özelden mş başlayayım?
Evet sadece amh düşüklüğü. Eşimde problem yok. Amh düşük burda ki doktorum direkt tüp bebeğe git boşa vakit kaybetme dediBen hic memnun kalmadım herkese standart tedavi uyguluyorlar boş zman kaybetme derim ben ve sadece amh düşüklüğü mu var
Teşekkür ederim. Bakayım hemen. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahCanim bence devlette en iyi yer gata. Gatada temel hoca var, arastir dilersen cok iyi diyolar..
Tartısmasiz gata yani. Prof. Dr seyit temel ceyhan. Zubeyde hn. Eski bi hastane,cihazlarda dahil lab vs eski. Sehir hastanesinde de zekai takirin dr lari var ama asistan dr lar tedavi ediyo,. Gata çok daha iyi.Teşekkür ederim. Bakayım hemen. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Çok teşekkür ederimTartısmasiz gata yani. Prof. Dr seyit temel ceyhan. Zubeyde hn. Eski bi hastane,cihazlarda dahil lab vs eski. Sehir hastanesinde de zekai takirin dr lari var ama asistan dr lar tedavi ediyo,. Gata çok daha iyi.
Benimde hem amh düşüklüğü hemde çikolata kisti vardı cift taraflı böyle çikolata kisti olunca geçici menepoz ve yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler kullandiriyolarmis normalde bu sürec biraz uzun oluyo 6 ay 8 ay gibi ama ben gttim hop 15 gün içinde herşey oldu bitti negatifi gördüm canım inşallah senin sonucun güzel olur rapor hakkin varsa bikere dene derimEvet sadece amh düşüklüğü. Eşimde problem yok. Amh düşük burda ki doktorum direkt tüp bebeğe git boşa vakit kaybetme dedi
Ben ilk defa yaptiricam güzel olur inşallah. Benim sadece amh düşük. Eşimde de problem yok ama çok fazla istediğim için psikolojim çökükBenimde hem amh düşüklüğü hemde çikolata kisti vardı cift taraflı böyle çikolata kisti olunca geçici menepoz ve yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler kullandiriyolarmis normalde bu sürec biraz uzun oluyo 6 ay 8 ay gibi ama ben gttim hop 15 gün içinde herşey oldu bitti negatifi gördüm canım inşallah senin sonucun güzel olur rapor hakkin varsa bikere dene derim
Bende üniversite hastanesine gittim sadede 3 aşılama şartı var dediMerhaba kizlar. Benim sol tüpüm kapali ve her iki yumurtaligimda cikolata kıstım war. Bulunduğum ilde ki uni hastahanesinde rapor almak istiyordum bolum başkanı yok önce asilama olmam lazım mis asilama tutmazsa da laparoskobi olmam lazım mis eğer ki o zman da olmazsa anca o zman rapor verirmiş bana.
Canım evet bende senin gibi hersey hemen olup bitti çikolata kisti de vardı hiç bir takviyede kullanmadım kullanılması gerekiyormuş çok üzüldüm öğreninceBenimde hem amh düşüklüğü hemde çikolata kisti vardı cift taraflı böyle çikolata kisti olunca geçici menepoz ve yumurta kalitesini arttırıcı takviyeler kullandiriyolarmis normalde bu sürec biraz uzun oluyo 6 ay 8 ay gibi ama ben gttim hop 15 gün içinde herşey oldu bitti negatifi gördüm canım inşallah senin sonucun güzel olur rapor hakkin varsa bikere dene derim
@çitlembikMerhaba ben Ankara bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm. Raporu fakülte hastanelerinden kabul ediyorlar ben ankara Üniversitesi hastanesinden çıkarttırmştım. Raporu sadece ilaçlarda kullanabildik 1 ay geçerli oda. Tedavi için de 6 ay geçerli ama tedaviniz uzun protokol olursa rapor karşılamıyor bilginiz olsun yani sadece ilaçlar için kullanabilirsiniz.