- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
- Konu Sahibi Endolubirkiz
Ben başlamadım bahçeciye 2. Hakkımı da devlette denemeye karar verdim bahçeciye henüz para ayiramadik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben Ankara bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm. Raporu fakülte hastanelerinden kabul ediyorlar ben ankara Üniversitesi hastanesinden çıkarttırmştım. Raporu sadece ilaçlarda kullanabildik 1 ay geçerli oda. Tedavi için de 6 ay geçerli ama tedaviniz uzun protokol olursa rapor karşılamıyor bilginiz olsun yani sadece ilaçlar için kullanabilirsiniz.Kızlar şimdi ben ilk olarak Ankara şehir hastanesinde raporla (amh düşük ve endometriozis var ) tüp Bebek yaptırdım tutmadı. 2. Deneme mi bahçeci tüp Bebek merkezinde yapmak istiyorum Ankara şehir hastanesi bana tekrar rapor verir mi bahçeci de kullanmam icin bilgisi olan var mı ?
Ankara üniversitesi hastanesinde ücretle mi çıkardınız raporuMerhaba ben Ankara bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm. Raporu fakülte hastanelerinden kabul ediyorlar ben ankara Üniversitesi hastanesinden çıkarttırmştım. Raporu sadece ilaçlarda kullanabildik 1 ay geçerli oda. Tedavi için de 6 ay geçerli ama tedaviniz uzun protokol olursa rapor karşılamıyor bilginiz olsun yani sadece ilaçlar için kullanabilirsiniz.
Hayır ücretsiz çıkarılıyor.Ankara üniversitesi hastanesinde ücretle mi çıkardınız raporu
Bence ilac icin rapor kullanilmamali.1 ay gecerliyse üstelik. Uzun protokol havuz yontemi uygulanabilme ihtimalide varsa, ilac icin raporu kullanmaya degmez bence.Hayır ücretsiz çıkarılıyor.
İlaçlar çok pahalı malesef raporsuz alınacak kadar ucuz değil. O yüzden mantıklı bence. Zaten ilaçlar 1 aydan az süre kullanılıyor uzun protokol dahi olsa. Rapor kullanılınca ne zararınız oluyor ki onu anlayamadımBence ilac icin rapor kullanilmamali.1 ay gecerliyse üstelik. Uzun protokol havuz yontemi uygulanabilme ihtimalide varsa, ilac icin raporu kullanmaya degmez bence.
Ne kadar guttu mesela ilaclariniz?İlaçlar çok pahalı malesef raporsuz alınacak kadar ucuz değil. O yüzden mantıklı bence. Zaten ilaçlar 1 aydan az süre kullanılıyor uzun protokol dahi olsa. Rapor kullanılınca ne zararınız oluyor ki onu anlayamadım
İlaçlar çok pahalı ama gücümüz yoksa ne yapacağız canimBence ilac icin rapor kullanilmamali.1 ay gecerliyse üstelik. Uzun protokol havuz yontemi uygulanabilme ihtimalide varsa, ilac icin raporu kullanmaya degmez bence.
İlaclar en fazla 3-3,5 tutar. Raporunu yeme yani dedim ilaclar için.. Ama sen bilirsin yinedeİlaçlar çok pahalı ama gücümüz yoksa ne yapacağız canim
Raporlu haliyle 2 bin civarı tuttu. 1500 kadar da sonradan aldıklarım tuttu onlarıda rapor karşılamadıNe kadar guttu mesela ilaclariniz?
Çok iyi ben hic rapor kullanmadigim icin bilmiyorum. İns guzel ilerler tedavi surecin.Ben şuan 2. Denemedeyim devlet hastanesinde yarın opu olacağım ve ilaçlarım raporla 850 TL tuttu
Şehir hastanesi vermiyomus canim rapor?Ben şuan 2. Denemedeyim devlet hastanesinde yarın opu olacağım ve ilaçlarım raporla 850 TL tuttu
Direk gidip istedinmi cankm raporu? Dış merkez icin istiyorum diyemi veriyolar? Galiba zubeyde hanimda veriyor diye duydumHayır ücretsiz çıkarılıyor.
Aynen dışarda yaptırmak için vermiyormuş ama.kendisi yapınca raporla yapabiliyor canimŞehir hastanesi vermiyomus canim rapor?
Zubeyde hanim veriyor diye biliyorum. Telefondan sor dilersen. 567 00 40 numarasi.Aynen dışarda yaptırmak için vermiyormuş ama.kendisi yapınca raporla yapabiliyor canim
Evet hastanenin rapor bölümünden alınıyor direkt. Bi liste verecekler onları tamamlayıp götürüp veriyorsunuz 1 haftaya kadar çıkıyor raporDirek gidip istedinmi cankm raporu? Dış merkez icin istiyorum diyemi veriyolar? Galiba zubeyde hanimda veriyor diye duydum
Zeynep kamil hastanesi nerde?canım bahçeciden geldim falan dersen zeynep kamildende kolay alınabiliyor sanırım rapor