• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şimdi ben ilk olarak Ankara şehir hastanesinde raporla (amh düşük ve endometriozis var ) tüp Bebek yaptırdım tutmadı. 2. Deneme mi bahçeci tüp Bebek merkezinde yapmak istiyorum Ankara şehir hastanesi bana tekrar rapor verir mi bahçeci de kullanmam icin bilgisi olan var mı ?
Merhaba ben Ankara bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm. Raporu fakülte hastanelerinden kabul ediyorlar ben ankara Üniversitesi hastanesinden çıkarttırmştım. Raporu sadece ilaçlarda kullanabildik 1 ay geçerli oda. Tedavi için de 6 ay geçerli ama tedaviniz uzun protokol olursa rapor karşılamıyor bilginiz olsun yani sadece ilaçlar için kullanabilirsiniz.

Merhaba ben Ankara bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm. Raporu fakülte hastanelerinden kabul ediyorlar ben ankara Üniversitesi hastanesinden çıkarttırmştım. Raporu sadece ilaçlarda kullanabildik 1 ay geçerli oda. Tedavi için de 6 ay geçerli ama tedaviniz uzun protokol olursa rapor karşılamıyor bilginiz olsun yani sadece ilaçlar için kullanabilirsiniz.
Ankara üniversitesi hastanesinde ücretle mi çıkardınız raporu

Bence ilac icin rapor kullanilmamali.1 ay gecerliyse üstelik. Uzun protokol havuz yontemi uygulanabilme ihtimalide varsa, ilac icin raporu kullanmaya degmez bence.
İlaçlar çok pahalı malesef raporsuz alınacak kadar ucuz değil. O yüzden mantıklı bence. Zaten ilaçlar 1 aydan az süre kullanılıyor uzun protokol dahi olsa. Rapor kullanılınca ne zararınız oluyor ki onu anlayamadım

Back