- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Amin canm insallahhhCanım siz de zor zamanlar geçirmişsiniz. İnşallah hepimiz için yaşadıklarımız geride kalır ve bu sınavdan mutlulukla güçlenerek çıkarız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm insallahhhCanım siz de zor zamanlar geçirmişsiniz. İnşallah hepimiz için yaşadıklarımız geride kalır ve bu sınavdan mutlulukla güçlenerek çıkarız.
Canım çok saol, geçtiğimiz adet tam sökülmedi, ilaçlar kesmiş adeti. Şimdi bu ayki adetle tranfer ilaçlarına başlıcam inşallah.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Toparlandınız mı birazcık daha?
Kahverengi akintilar icin bize normal dediler canim endise etmemekle birlikte takip etKızlar acil bişey sormam lazım bende akşam üstü kahverengi beyaz bilmiyorum degişik bişey geldi yumurtlamada oşan yumurta akı gibi ama rengi degişikti. Daha yeni gittim yine var acaba ne olabilir çok korktum emriyo oluşup düşmüş olabilir mi başına böyle bişey glen var mı o kadar korktum ki fptograf bile çektim doktora falan gidersem isterse göstereyüm diye
Hadi bakalım ben seni yazmasamda takip ediyorum ben iyiyim dikişlerim agriyor biraz
Oglusta iyi canım darısı sağlıkla ve hayirlisi ile sizlere olsun
Sende de oldu mu canımKahverengi akintilar icin bize normal dediler canim endise etmemekle birlikte takip et
Bende de olmuştu evetSende de oldu mu canım
Haydi bakalım hayırlı olsun.. Evet maalesef planladığımız gibi olmuyor tüp bebek süreci.. Doğum kontrol hapını neden vermişti doktor?Selam benimde doğum kontrol hapı bitti regl oldum yarın güvenç beye gidiyorum sanırım artık başlayacağız tedaviye.Ne kadar zormuş bende hemen 1 ayda herşey olup bitiyor sanıyordum
Napalim canim valla bekliyorum ben mide bulantisi falan hicbisi yok sende var mi birde hemoroid mi ne olduysam hem sislik hem dışkıda kan var artik kan sulandiricilardan mi oldu bende bilmiyorum zor 8 ay nasil gececek bilmiyorum hergun korku acaba bisi mi oldu
Bu iş sabır işi canım.Hakkında hayırlısı olsun:)Selam benimde doğum kontrol hapı bitti regl oldum yarın güvenç beye gidiyorum sanırım artık başlayacağız tedaviye.Ne kadar zormuş bende hemen 1 ayda herşey olup bitiyor sanıyordum
Ne güzel haber :))) maşallah. Yat dinlen çok yorma kendiniÇok şükür bugün kese ve kalp atışını duyduk canlarım.3 cm .İnşaAllah darısı en kısa zamanda sizlerin başına:)Dr 1 ay sonrasına randevu verdi.Dün mide bulantım biraz hissettim.Şimdi başlıyor gibi.Birazda hafif vaş dönmesi ve yorgunluk.Bol bol su iç canım.
Hayırlı olsun canım kalp atışlarını transferden kaç gün sonra duymuş oldunuz? Ben kese ve kalp atışı birlikte görüp duymak istediğim için henüz kontrole gitmedim ama tam ne zaman duyulur merak ediyorum?Çok şükür bugün kese ve kalp atışını duyduk canlarım.3 cm .İnşaAllah darısı en kısa zamanda sizlerin başına:)Dr 1 ay sonrasına randevu verdi.Dün mide bulantım biraz hissettim.Şimdi başlıyor gibi.Birazda hafif vaş dönmesi ve yorgunluk.Bol bol su iç canım.
Kist demedi ama ufak bişey var onun için doğum kontrol hapı kullan acelemiz yok daha sağlıklı bir süreç olur diye vermiştiHaydi bakalım hayırlı olsun.. Evet maalesef planladığımız gibi olmuyor tüp bebek süreci.. Doğum kontrol hapını neden vermişti doktor?
Transfer sonrası kalçadan yapılan iğneler çok fenaymış. Bence de ilk iğnelerde sıkıntı yok.Bugünde iğnelere başladık günde 2 tane,bir tanesi biraz yakıyor ama çok az diğeri hiç acıtmıyor.Açıkçası forumda yazılanları okuyunca çok korkmuştum ağrıyor,morarıyor vs diye ilk gün diye mi ağrı sızı yok acaba? Bide tüp bebek sürecinde kilo yapıyor mu bu iğneler?
Onlar kaç tane Şimdilik doktor bana 6 günlük iğne verdi kontrole gidince tekrar vericekTransfer sonrası kalçadan yapılan iğneler çok fenaymış. Bence de ilk iğnelerde sıkıntı yok.
Kilo yapmadı bende. Ama tabi hormon yüklemiş oluyoruz vücuda, şişkinlik oluyo, ilk adetle gidiyor